Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 25
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/toma_lly/toma_lly.jpg)
toma_lly spune:
quote:
Originally posted by prisi
Tomitza eu am vazut si la farmacie si la piata brau
poze38+
Miruna
super !
![](cool.gif)
pai atunci o sa ma uit si eu prin piata si o sa intreb si pe la farmaciile din zona, ca sunt o groaza...
Tomitza
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
MAI SUNT maxim 3 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt
![](copilas.gif)
Nunta-11 iunie 2005
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aniast72 spune:
Tomita, de exemplu la noi in Ploiesti e un magazin cu produse si aplicatii tehnico-medicale unde se gasesc centuri postoperatorii. Imposibil sa nu fie asa ceva si in Bucuresti. Uite ce am gasit www.sarah.ro/index1.htm" target="_blank">aici, centura postnatala reglabila.
Andreea 38+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Tomasa, hai ca ne vedem noi dupa ce nasc, se mai si racoreste, si se joaca copiii in curte. Dupa ce te-am vazut in Carrefour am crezut ca stati mai aproape. Sa stii ca intr-un fel ma ajuta sa stiu ca si altii mai au scapari, altfel ma simt o mama cu defect si imi tot reprosez de ce nu pot fi la fel alte mamici perfecte si rabdatoare. Sigur ca nu tip mereu, sunt zile in care ii rezist (la noi predomina "dar eu vreau", "dar eu voiam", mai rar NU, dar limitele mi le testeaza permanent) cu succes, dar cand imi este mai rau si ma ridica de 10 ori pentru nimicuri, tipa, arunca lucruri, incep sa tip. Offf...cu 2...nu stiu. Azi a durat o ora sa o adorm la pranz, ce o sa ma fac cu 2? Sigur ea va merge la gradi, insa in weekend sper sa nu mai plece sotul vreodata ca altfel stam toti 3 nedormiti.
Pinacolada, nu iti face iluzii ca faza Miaaauuuu trece curand sau de tot. A mea parea mai linistita si intelegatoare dar de cand cu vacanta este un vesnic miaaaauuuuu. Eu o ignor cand face asa, nici vorba sa ma apropii de ea, si rezultatul acelasi. Ea plange mai des, si plange fortat. Iti face in creieri....brrrrr.
Bee, ai grija cu cazaturile, ce e asta? Si eu am alunecat pe gresia uda, insa am reusit sa ma redresez in ultimul moment.
Sabina, ce bine ca ai primit cutia. Badiu imi zisese sa o deschid. In fine...Vorbim cand se trezeste Alex, m-am chinuit rau sa o adorm.
Carpatina, mie nu mi-a facut nimeni nici o eco la nastere, m-au pipait si au bagat vreo 2 doppler cat eram cu epidurala.
Sim, pai se poate sa ma sperii asa? Nu a mers "tratamentul"? La mine cred ca o sa incep sa fiu alergata, aseara abia am scapat. Daca stiam ca si azi e tot Leu, nu ma refuzam.
Cum mai 7 copii deodata?...eu mi-as rezerva loc la nebuni
Eu am facut baie in piscina, am mancat, am dormit vreo jumatate de ora. Sunt ok, au disparut durerile. Dar balaceala a fost chiar balaceala, un sfert de ora, fara inotat. Dar racoritor.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
sim_stoian spune:
Am spalat niste rufe si le-am intins si in 5 minute s-a facut o inabuseala in camera de nu mai pot respira . Trebuie sa imi conving sotul sa mergem la film la Multiplex ca nu mai suport.
Sim 38+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Roxana, nici un efect, da' nimic . Si m-am mai si plimbat asta-noapte si azi dimineata.
Sim 38+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Carpatina, mie nu mi-a facut nimeni nici o eco la nastere, m-au pipait si au bagat vreo 2 doppler cat eram cu epidurala.
Pai in Romania stiu ca nu.. eu o intrebam pe Nana cum e in Iceland.
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
alina.clau spune:
TOMA_ILLY-eu stiu ca foarte bune sunt centurile postnatale de la Chicco,dar sunt si f.scumpe!
alina38s+
ANDRA MARIA
AMR 3 ZILE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Ha-ha-ha-ha-ha.... Ei e bine ca m-ati laudat... Eu abia acum m-am trezit... Cred ca am visat ca o sa fac si curatenie... Adevarul e ca am mai pus trei masini la spalat si ma apucasem sa sortez gentile, care imi ocupa un dulap intreg. Nu pot renunta la ele fratica, desi acu cateva luni am mai dat doi saci unei vecine. Plus ca pe mama si vara le aprovizionez non stop... Nu va mai spun cate perechi de incaltari am, ca o sa va luati de mana cu al meu la boscorodit...
Assssaaaaa, si am facut precum ala cu pompa - intai m-am laudat si apoi am vazut ca nu pot face ce spun... Pai cand am inceput sa ma aplec si ramaneam intepenita acolo, m-am lasat pagubasa neica! Am zis sa ma intind nitel, sa ma mai linistesc... M-am linistit pana acum. Dar durerile tot nu m-au lasat...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Marunziko, Marunziko... tu ai pus ochii pe baiatul meu? Ai vazut ca e destept, frumos si bogat, iiii? Mare bandita mai esti... Ei lasa fata, sa traiasca 1000 de ani si Yannis al meu si Yannisa ta, sa fie fericiti, norocosi si sanatosi!!!! Ordinea nu conteaza...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Terapin, cosuletul respectiv este luat din Niro (vecin cu Europa si Dragonul Rosu), la incredibilul pret de 150 de mii de lei. Aveau o gramada de culori. Nu este decat pentru cateva luni ale bebeului. Sau numai sa il tii in el, nu sa il si cari. E facut din rachita si nu stiu cat de rezistenta e impletitura de pe fund, care sustine gugulanul sau la manere... Dar era dragut si accesibil la pret, asa ca n-am stat pe ganduri...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare