Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 28
![](images/user_woman.png)
dany26 spune:
quote:
Originally posted by RGE
DANY ..deja m-am saturat deastia..o mai fi ceva natural pe piata???
ROXANA31+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Asa e RGE ai dreptate...
![](icon_smile_disapprove.gif)
Nu cred nici eu ca face vreun rau mamicilor care au consumat dar v-am zis pt ca eu m-am mirat un pic....tocmai Danone....si tocmai cel cu visine care imi place mie
![](icon_smile_disapprove.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pufulet74 spune:
Cami, multumesc de link, prinde bine sa mai vezi si opinii pozitive depre epidurala :)
Eu ma duc abia in 20 septembrie la medic, o sa am 32 de saptamini atunci si mi se pare asa de tirziu sa discut cu el toate celea legate de nastere ....
------------------------
Flory 28+
Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RGE spune:
..da Cami la asta ma refeream si eu ...depinde de organism...poate mie mi-ar face bine epidurala iar tie rau...ramane de vazut ..sa speram doar ca o sa fie bine..indiferent de alegerea fiecareia...
..fetele care aveti contractii..Duphaston nu este bun?? ..
ROXANA 31+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
dany26 spune:
crisstiana...mersi ca m-ai linistit si tu cu Fe. Si eu stiu ca nu trebuie sa fac radiografie in sarcina...dar cum zicea si RGE intraba-ti dr ginec...poate...iti da voie...fiind tocmai acolo la picior...departe de bebe... 26+
ANDREI
RGE spune:
DANY il stiu si eu pe cel de visine
....eu mai am o saptamana pana la ecografie...nu mai am rabdare..nu mi-am mai vazut ursuletul de 6 saptamani...acum ma intreb cum de am reusit sa rezist atat de mult.....ultima oara avea 900 gramme....de abia astept sa-l vad...
ROXANA 31+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Buna, Iuliana. Pe mine nu ma dor picioarele atat d erau. Ciudat e ca numai noaptea am senzatiile de durere. E un fel de durere surda cu senzatie de oboseala si de greutate. Insa este suportabila. Iar ieri daca nu as fi incercat sa ma incalt cu sandalele, nici nu as fi observat ca s-au umflat. Nu era asa vizibil. Chiar nu stiu ce sa spun. oricum nu sunt ingrijorata. Tensiunea e super ok. Adica mica ca de obicei. Ieri aveam 9 cu 6. Presupun ca sunt normale starile astea pe care le avem. Ma gandesc ce ma asteapta dupa 30 de spatamani.
Roxxy 25+
Rares Matei, iubitul lui mami
quote:
Originally posted by iuli-ana
Salutare,burtici!
Nu,nu va imaginati ca acum ne-am trezit,ca nu am dormit toata noaptea,insa acum ne-am intors de la proba,ca ne facem hainutze,nu mai incap in nimic!!!
Bun venit,ANKA,sarcina usoara si unsanatos!
ROXXY80,cum te doare pe tine laba piciorului???Eu de saptamana trecuta am o mare problema,din ce in ce mai mare si mai dureroasa si mai avem atatea saptamani inainte!Sarcina s-a fixat astfel incat apasa pe nervul sciatic,motiv pt care imi amorteste piciorul drept si ma doare rau laba piciorului drept...Ma doare osul care insoteste curbura piciorului,nici nu pot sa pun mana pe el de durere...
Din cauza nervului am senzatia ca-mi roade cineva piciorul...Fetelor,m-am miscat f greu azi si fiecare pas pe care-l fac e un adevarat chin,oare ce ma fac pana la sfarsit???Ca cica BB nu are de gand sa plece de acolo si asta inseamna sa ma confrunt toata sarcina cu durerea asta...
Cine mai are probleme asemanatoare???
iuli-ana spune:
Si eu ma gandesc la acelasi lucru,ROXXY...
Daca eu merg ca vai de mine de acum,oare cum o sa arat atunci???
Ma apuca rasu'-plansu',insa sper sa facem cu toate fatza la perioada asta ,ca apoi o sa uitam...O sa ne bucuram de bebicii nostri si ceea ce a fost nu o sa mai conteze...
Am vazut ca vb despre cezariana/epidurala...eu inca nu vreau sa stiu prea multe,mai am timp...Pe mine ma sperie si una,si cealalta,nu mai vb de nasterea naturala...Desi as vrea sa nasc normal.Insa...inca nu ma pot gandi...
irina_stef spune:
neatza fetelor.noi am avut o seara urata,si o noapte si mai si.am avut contractii ,cum nu am avut pana acum,cu dureri si intepaturi de nu puteam sa stau in pat decat pe o parte.azi-noapte am vrut sa merg la urgente,dar incele din urma au mai cedat si am reusit sa adormcred ca mai creste si uterul ca,zic eu ca aveam si acea durere de ligamente.aseara ii ziceam sotului ca imi este frica,el ma intreba de ce,ca doar eu ziceam ca e normal sa te mai doara,dar de fapt mie imi era frica de nastere prematura.ieri am mers cam mult pe jos,ca la volan nu mai pot ca nu mai incape burta si daca dau scaunul mai in spate nu mai ajung la pedale,asa ca am luat-o cu metroul si pe jos.acum vad ca e mai bine,nu mai ma doare.
danny eu pe langa vitamine iau FE pur,lichid,naspa rau,de 15ml in fiecare dimineata,este m,ult mai puternic decat pastilutele ,asa ca stai linistita ca nu face rau. 29+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
pussi spune:
Roxxy eu am facut 3 anestezi generale, din care una ca de cezariana... si in ziua operatiei am dormit, nu m-a durut nimic, seara am .. de la nestezie+ceiut cu zahar(nu aveam voie sa beau, dai imi era sete si parcaera super bun
si m-am plimbat putin prin salon.. cam ametita ce-i drept! A doua zi dimineata eram sus, ridicata de una singura... ca eu vreua acasa! Si mi-au scos sonda si m-au lasat
De restul anesteziilor nu-ti mai zic ... ca mi-am revenit in 2 ore
cu foame si tot tacamul!
Dany eu am bagat cam 3 iaurtele/zi .. doar de visine
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
RGE spune:
IULI e mai bine sa nu ne gandim prea mult
IRINA imi pare rau pt durerile tale?>..dar sigur nu au fost de la cresterea burticii??...eu ma sperii rau cand va aud de contractii..eu nu stiu cum sunt nu ca as vrea sa stiu..Doamne fereste dar de fiecare data cand am simtit ceva aiurea si am zis gata astea sigur sunt contractii nu au fost...si eu am avut si am dureri jos sub burtica de la ligamente, intepaturi in col si vezica, dar toate au fost stari normale...acum daca ma pui sa ma aplec ma rupe durerea ..plus ca in stanga am un cap mare , care apasa bine si am tendinta sa merg schioapa
..plus ca am un inceput de cocoasa la spate la gat ..tot trag de mine sa merg dreapta..nu va spun ce chinuita sunt la gimnastica cu coada de la matura si transpir toata cand fac exercitii dar trebuie sa-mi "stimulez" cocoasa...aseara dupa toata ziua de mancat si baut de abia puteam sa mai merg aveam o burta mare si grea ziceai ca am un elefant in burtica nu un bebica mic...
ROXANA 31+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!