*Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)*(9)
Raspunsuri - Pagina 9
irinabobe spune:
liliana parerea mea este asta, daca gresesc sa ma contrazica fetele:
1. mostenirea se primeste cu pasiv si activ, deci mostenitorii daca accepta mostenirea respectiv apartamentul il accepta cu aceasta obligatie, deci mama ta va putea sta in continuare acolo
2. poti vinde apartamentul cu acceptul mamei si cu conditia sa ii pui la dispozitie un spatiu de locuit. (de ex o camera in noul apartament)
3.mama ta nu are drept de proprietate deci ea nu poate vinde apartamentul. ea are doar un drept de folosinta.
lgireada spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
liliana parerea mea este asta, daca gresesc sa ma contrazica fetele:
1. mostenirea se primeste cu pasiv si activ, deci mostenitorii daca accepta mostenirea respectiv apartamentul il accepta cu aceasta obligatie, deci mama ta va putea sta in continuare acolo
2. poti vinde apartamentul cu acceptul mamei si cu conditia sa ii pui la dispozitie un spatiu de locuit. (de ex o camera in noul apartament)
3.mama ta nu are drept de proprietate deci ea nu poate vinde apartamentul. ea are doar un drept de folosinta.
Multumesc!

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
neata fetelor. va pup pe toate!
kriss spune-mi si mie te rog dupa 5 ani vechime in prof der cons juridic mai poti intra in barou ca avocat definitiv? ca ma bate un gand.
da, poti!
faci cerere la baroul resp ..se anexeaza niste acte..tre sa cauti in lege sau statut, ca nu stiu ce acte..sorry
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
33+ cu Alessia Stefana
LoraG76 spune:
'Neata!!!Kriss, m-ai impresionat!!!! E atat de frumoasa mobila Alessiei!!!
Sa o "poarte" sanatoasa! ![]()
Lora, mami de IUSTINA
kriss79 spune:
de ce Lora te impresionasi?
al meu sot nu prea ii place..dar cica daca am ales-o eu..zice ca e parca de spital
oricum, mersi mult
eu beau cioco calda..vrea careva?
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
33+ cu Alessia Stefana
LoraG76 spune:
Mie imi place f. mult, Kriss, nu-i ca de spital deloc...auzi la el!!!
Da-i o bere sa-si revina! Deja mi-o imaginam pe Alessia in patut! ![]()
Lora, mami de IUSTINA
eva03 spune:
Kriss sa o stapaniti sanatosi. Foarte frumoasa mobila. Este exact ce spuneam ca imi doresc pentru Clau, doar ca pe bleu.
http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs
Luna75 spune:
Ce nume frumos va purta micuta!
Si mie imi place mobilierul,foarte frumos!
Culoarea e perfecta,ce zicea daca cumparai mobilier negru?! Am vazut in mai multe magazine la new arrivals- dar pe mine nu m-a impreionat deloc
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
LoraG76 spune:
Brrr...mobilier negru pentru un bebelus...
...pai saracul, n-o sa mai stie sa zambeasca...nu cred ca un parinte normal la cap ar cumpara mobilier negru la copii!
Lora, mami de IUSTINA
kriss79 spune:
EI nu negru..vroia ceva de culoarea lemnului..
uuu..negru in nici un caz..numa` Columbenii![]()
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
33+ cu Alessia Stefana