*Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)*(9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eva, suntem bine, n-am mai fost pe nicaieri week-end-ul asta, decat la cumparaturi.... Iustina a fost la tara, la bunicii sotului meu cu o matusa si a dormit acolo sambata seara, va dati seama, a fost bucuria ei - cu toate animalutele - iar noi am profitat de ocazie. Am fost in Selgros la Bacau si pe aici prin magazine si i-am cumparat haine pentru toamna, pentru gradinita, ghiozdanel, papucei si alte chestii folositoare... A, i-am luat un costum din blug cachi - sacou si pantaloni, f. fain si camasa - si ieri nu voia sa se mai dezbrace de el...tare mandra mai era! In rest....sambata seara ne-am facut de cap si am fost in strand, sotul meu a jucat tenis, ne-am plimbat, a fost fain. Voi ce-ati mai facut?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Si noi am fost doua zile consecutiv pe strand, pana cand ploaia ne-a stricat planurile. Sa-l vezi pe Claudiu cum se mai balaceste!
Acum suntem tare agitati cu nunta, doar suntem pe ultima suta de metri. Sper sa iasa bine, am emotii, si sa va afisez cat de curand poze.
Si noi ne-am inscris la o gradinita langa casa cu program prelungit si ne-am luat si ghiozdanel. Ghiozdanelul nostru este cu spiderman, bineinteles. Incepem gradinita pe 17 septembrie si pana atunci mai avem timp de rechizite si de papucei, prosopel si ce o mai fi de cumparat. Oare as putea sa brodez undeva lucrusoarele cu initiala numelui sau cu numele lui?
Joi am examen si nu am chef DELOC sa mai citesc macar o pagina.

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Eva vad ca e generala starea asta...Si sot al meu nu prea mai are chef de invatat...Ultima suta de metri...

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

'Neata!
Mai fetelor, pe ultima suta de metri trebuie sa va relaxati, nu sa trageti tare...
Eva, ghiozdanelul nostru e cu Winnie the Pooh, de la Disney si restul cu Barbie...iti dai seama! Deja si hainutele toate sunt de la Disney...ma doare capul!!! Kriss, lasa ca vezi tu ce te asteapta peste vreo 3 ani!!!
Claudela, lasa-l, draga, sa se relaxeze! Nu ma stresa omul cu invatatul, trebuie sa aiba mintea limpede la examen!
Multa bafta!
O zi buna la toata lumea!
A, dau cafea/cappuccino!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna dimineata!
Noi suntem cu Turtles Ninja si cu Spiderman. Si spune zilnic ca vrea sa vada filme cu violenta pe Jetix.
Pai ar fi trebuit sa nu mai citesc nimic in conditiile in care citeam pana acum, dar vara asta am cam pus cartea in pom. Ei, ma gandisem eu sa ma retrag din concurs, dar am hotarat ca e bine macar ca experienta. Si cand te gandesti ca deviza mea era: du-te mereu pregatit sa iei 10!

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Neata!
Poftiti la capucinno!
Stiu ca se apropie momentul..vineri mergem la medic sa vedem ce face buburuza..iar tati a plecat de dimineata spre capitala sa cumpere si sa aduca mobilierul
Claudela..succes sotului tau..eva..tinem pumnii!! hai mobilizeaza-te ca mai ai putin!anul trecut prietena noastra Aniela (Joker) a reusit, hai ca poti si tu !!
Cu Amar ma mai "intalnesc" pe forum la mamici de sept-oct..mai are 3 sapt pana la DPN..asa ca ea chiar se pregateste de intalnirea cu Oana Isabella!!asa ca in curand punem majoretele la lucru.
Luna..cred ca nu a ajuns acasa in Emirate..cred ca e tot in Ro..si nu are acces la net..orisicum, o salutam!

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna!
Am prins si eu un moment liber...
Kriss, sot al meu multumeste pentru galerie...Eva, hai ca ne mobilizam si tinem pumnii stransi sa fie bine!
Lora, promit sa nu il stresez...Il las sa se relaxeze, sa fie odihnit la examen...
Servesc si eu o cafeluta aici cu voi...

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Fetelor, trezirea!!! Ce faceti?
Hai ca dau o cafea/un cappuccino pentru Kriss, poate va reveniti!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

mersi lora
eu beau deja..adica aproape e pe terminate a plouat, s-ar racorit pe aici
V-am zis ca vineri mergem la medic sa o vedem pe bebelina?abia astept..

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Kriss, sa-i faci poza sa o vedem si noi!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput