* Aspirante optimiste > 20 Ani (142) *

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

vreau si eu parola pe PM la userul nostru comun...daca se poate,desigurrrrrrrrrr

http://tt.lilypie.com/Zt2Lp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

eu sunt vinovata de capitol!

http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

alysh, multumesc de intrebare, eu sunt ok, simt o mica indispunere, dar in rest nimic. dar mai am ceva de asteptat pana fac testul, sper sa fie pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Neata
Mariuco te-a mancat si tu te-ai scarpinat ...nu ai rabdare deloc
Fetelor userul comun s-a facut ca sa poata umbla oricine in pagina si sa poata face modificari ,data viitoare deschideti capitolul de pe userul ingeras2007.
Pup

anca 28+

Maria
poze

Anca da nu am facut test am luat numai TB ca nu avea rost sa mai fac si test dupa 36.8 stiu ca vin deja si nu am ce-i face

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

neatza fetelor

stiti cumva aici pe forum unde erau prezentati medicii ginecologi...era un link ceva parca
o caut si eu de zor pe dr anghel georgiana si nu dau de ea deloc...voi ati auzit de ea?

http://tt.lilypie.com/ZuUdp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna,
Sunt si eu o aspirata de 2 ani inerc cu tratamente HSG, spermog. si spermocultura, dozari hormonale, ecografii, si multe altele. Sotul are oligospermie si asteneospermie. Poate ne ajuta si pe noi DD.
Asera am facut un test de ovulatie si au iesit cele 2 liniute.
Intrebarea mea este: asera nu am prestat, azi dimineta am prestat, trebuia sa prestez si asera? voi ce spuneti? Stateam asera cu sotul meu in pat si ne intrebam oare e bine sa facem hata-hata azi si incepeam sa radem si sa ne jucam ca doi adolescenti.
Am zis sa prestez din 2 in 2 zile.Eu cred ca azi dimineata am ovulat, am avut dureri de burtica si greta si am avut albiciosul mucus.
Mersic frumos si va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

salutare fetele...

scuzati absenta...dar am facut niste modificari prin casa pe aici si calculatorul a fost inchis sapt trecuta..

asa ca acum, cum l-am deschis...fuga pe forum...

vad ca sunt gravidutze noi...ma bucur tare mult...la mai mare!

noi am fost ieri la o alta ecografie...avem embrion vizibil si activitate cardiaca..si frumoasa varsta de 8 sapt.

pupici la fete!
trag si eu o fuga la odisee, ca n-am intrat deloc pana acum!

_
8+

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

ce mai faci rox dox? in sfarsit, ti-ai facut aparitia, ca te dadusem disparuta! sa-ti traiasca inimioara!
baby r, unde esti? ce mai faci? mi-e dor de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox stiam eu ca bb al tau este un luptator si ca totul o sa fie bine,va pup pe amandoi

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Anca deci nu imi trebuie neaparat trimitere pentru HSG ma duc in spital si intreb unde se face analiza asta??? Si ma duc si vorbesc direct cu medicul radiolog???

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput