* Aspirante optimiste > 20 Ani (142) *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

neata fetele. Ati baut
Arde asa trebuie sa faci, sa dai refresh ca altfel nu apar mesajele.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

da arde, asa fec si eu dau reload pe pagina sau refresh!
tu esti de-a mea, toate neamurile sotului sunt din pitesti, si el tot acolo e nascut!
vrmoana, claudinna ce mai faceti mai fetelor, unde v-ati ascuns!

!? saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by oanasm

maria! ce tb ai avut azi, tot in scadere?

http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png

Din pacate da Oana. Azi am avut 36.6 si crampele au inceput Asta este viata merge inainte
Da tot nu pot evita sa nu fiu in butoi...
Am sa mai incerc luna aceasta cu polidin si ceai de napraznic si am sa fac si hsg sa vad care e treaba si daca nu am sa ma duc la chisinau pentru fiv

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

arde...care e numele tau.? si multumim ca ai reusit sa postezi mesaje pana la urma....ohooo cred ca tot mezina raman...arde eu am 22 si peste 3 luni fac 23 ...eu is casatorita de 1 an abia l-am implinit duminica ...mare bucurie a fost...pastilele le-am lasat si eu in mai anul asta...si sa vedem ce o fi...
maria...sper sa nu te doara burtica ca ar veni uratii...ci ca nu mai vine deloc ciclul si ca e bebe...sper sa fie totul bine la spermograma pe care o va face sotul...tu iti mai faci si alte analize azi ?

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

arde...care e numele tau.? si multumim ca ai reusit sa postezi mesaje pana la urma....ohooo cred ca tot mezina raman...arde eu am 22 si peste 3 luni fac 23 ...eu is casatorita de 1 an abia l-am implinit duminica ...mare bucurie a fost...pastilele le-am lasat si eu in mai anul asta...si sa vedem ce o fi...
maria...sper sa nu te doara burtica ca ar veni uratii...ci ca nu mai vine deloc ciclul si ca e bebe...sper sa fie totul bine la spermograma pe care o va face sotul...tu iti mai faci si alte analize azi ?

asteptandu-l pe bebe

Nu alte analize nu mai fac sa vad doar cu spermograma sotului si eu sa ma duc sa vad cand pot face hsg ca am inteles ca se poate face doar intre z7- si z14 a CM

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamincu spune:

arde2010 , bine ai venit draga mea, sa ai o sedere cat mai scurta la aspirante opti!!

fetele mele, buna dimineata!!
la mine inca nimic.. ba am dureri ba n-am..
am fost ieri la Badiu , s-a uitat la analzie si cica sunt beton..

nu vrea sa ma trimita la altele mai amanuntite pana in ian 2008.
doctorii astia sunt nebuni, ei ma vad santoasa si 8 luni de incercari zadarnice reprezinta o nimica toata la ei.
a, si mai m-a intrebat daca am minim 10 contacte pe luna ..si aici am realizat ca noi avem cam maxim 8 sau 9..
oare asta sa fie cauza?
Maria, poate nu ne mai vin uratii si suntem gravi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Bujo, Alina, multumesc pentru lamuriri.
Alina, poate suntem neamuri, mai sti??
Voicu bebi, numele meu este Lili, Arde este un fragment din numele de familie (ca sa nu il uit - hihihihihi)

http://tt.lilypie.com/lKyip3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

maria...da cred ca e cel mai bine sa te duci sa faci HSG ..si sa incercati tratamentul cu ceaiul de naprasnic si de coada soricelului ....poti si cu ala de polidin...dar mai bine faci mai intai pe cel cu polidin ca poate asa ramai mai repede...

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

lili, nu suntem neamuri, ca am vazut profilul tau! insa putem fi prietene virtuale, vrei?
pacat ca eu nu prea am fete din constanta aici pe forum, decat pe koko care intra cam rar, chiar ma koko, pe unde umbli?

!? saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

offf maria...nasol ca tb a scazut asa..dar da-l incolo de butoi,
ca nu-i bun de nimik!

http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png

Mergi la inceput