* Aspirante optimiste > 20 Ani (142) *
Raspunsuri - Pagina 12
ancadragoman spune:
Florex duphastonul intarzie menstruatia ,deobicei dupa ce l-ai intrerupt si nu e bb la 4-5 zile vine menstra
anca
28+
Maria
poze
irene26 spune:
maria, bei ceaiul de napraznic separat de coada soricelului. faci pauza de 5 minute intre ele. bafta!
florex, eu nu stiu ce sa-ti zic, dar daca ai stari ciudate, s-ar putea sa fii gravi, numai ca testul la tine sa se pozitiveze mult mai greu. eu iti pumnii sa fie cu ochisori.
florex spune:
Anca, mie inainte de stimulare mi-a dat duphaston si mi-a venit CM in prima zi dupa ce am oprit duphastonul, d-asta sunt in ceata, ca nici nu mi-a venit, nici testul nu e pozitiv.
Daca mai stau asa pana in 1 sept ma urc pe pereti.
irene26 spune:
florex, anca are dreptate.
anca, ce mai faci? si nu-ti mai face griji, ca o sa vezi ca D-zeu te va ajuta si maria se va intoarce curand.
ancadragoman spune:
Florex eu te cred ,dar cel mai sigur ar fi sa faci un test de sange.
anca
28+
Maria
poze
florex spune:
Eu Doctorului nu i-am zis de teste pt ca el nu crede deloc in ele, iar el mi-a zis sa mai iau 10 zile si fara efort, fara bai fierbinti, fara radiografii, d-asta va cer voua un sfat, poate e cineva care a fost in situatia asta, irene mersi de incurajari dar n-as vrea sa-mi fac mari sperante sa nu cad de sus dupa aceea.
florex spune:
Da si eu m-am gandit la asta, anca imi poti spune exact cum se cheama testul pe care sa-l cer si daca trebuie sa-mi ia sange dimineata pe stomacul gol ?
ancadragoman spune:
Irene acum suntem mai bine,azi-noapte nu am dormit deloc ,dar dupa ce am vb cu burtici mai mari ne-am mai linistit.
Florex testul este BHCG si se face in orice moment al zilei ,poti manca linistita.
anca
28+
Maria
poze
florex spune:
Mersi anca, acum te stresez cu intrebari, imi poti spune si cat costa , vreau sa merg la o clinica privata.
ancadragoman spune:
Pai eu am facut la Giulesti si am dat 15 RON,la particular nu stiu dar poti intra pe site-urile lor si gasesti acolo.
Nu ma stresezi![]()
anca
28+
Maria
poze