* Aspirante optimiste > 20 Ani (142) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Florex duphastonul intarzie menstruatia ,deobicei dupa ce l-ai intrerupt si nu e bb la 4-5 zile vine menstra

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

maria, bei ceaiul de napraznic separat de coada soricelului. faci pauza de 5 minute intre ele. bafta!
florex, eu nu stiu ce sa-ti zic, dar daca ai stari ciudate, s-ar putea sa fii gravi, numai ca testul la tine sa se pozitiveze mult mai greu. eu iti pumnii sa fie cu ochisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florex spune:

Anca, mie inainte de stimulare mi-a dat duphaston si mi-a venit CM in prima zi dupa ce am oprit duphastonul, d-asta sunt in ceata, ca nici nu mi-a venit, nici testul nu e pozitiv.
Daca mai stau asa pana in 1 sept ma urc pe pereti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

florex, anca are dreptate.
anca, ce mai faci? si nu-ti mai face griji, ca o sa vezi ca D-zeu te va ajuta si maria se va intoarce curand.

Mergi la inceput

Florex eu te cred ,dar cel mai sigur ar fi sa faci un test de sange.

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

Eu Doctorului nu i-am zis de teste pt ca el nu crede deloc in ele, iar el mi-a zis sa mai iau 10 zile si fara efort, fara bai fierbinti, fara radiografii, d-asta va cer voua un sfat, poate e cineva care a fost in situatia asta, irene mersi de incurajari dar n-as vrea sa-mi fac mari sperante sa nu cad de sus dupa aceea.

Mergi la inceput

Da si eu m-am gandit la asta, anca imi poti spune exact cum se cheama testul pe care sa-l cer si daca trebuie sa-mi ia sange dimineata pe stomacul gol ?

Mergi la inceput

Irene acum suntem mai bine,azi-noapte nu am dormit deloc ,dar dupa ce am vb cu burtici mai mari ne-am mai linistit.
Florex testul este BHCG si se face in orice moment al zilei ,poti manca linistita.

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

Mersi anca, acum te stresez cu intrebari, imi poti spune si cat costa , vreau sa merg la o clinica privata.

Mergi la inceput

Pai eu am facut la Giulesti si am dat 15 RON,la particular nu stiu dar poti intra pe site-urile lor si gasesti acolo.
Nu ma stresezi

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput