Am pus punct. Gata !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Bravo tie Annnca!!!
E bine ca la 20 de ani stii cu siguranta ce vrei, lucru pe care multe femei nu-l prea stiu nici la 30!
Succes si sa faci intotdeauna in viata numai ceea ce-ti doresti cu adevarat, stii cum se spune: "Sa nu-ti para rau pentru ceea ce ai facut ci pentru ce nu ai facut"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Fania

Bravo tie Annnca!!!
E bine ca la 20 de ani stii cu siguranta ce vrei, lucru pe care multe femei nu-l prea stiu nici la 30!
Succes si sa faci intotdeauna in viata numai ceea ce-ti doresti cu adevarat, stii cum se spune: "Sa nu-ti para rau pentru ceea ce ai facut ci pentru ce nu ai facut"

poze

sigur ca da....merge sa stea cu mama ei la caldura in Italia si toata lumea o felicita de zici ca a trecut Atlanticul singura intr-o barca cu visle....
explicati sa inteleg si yo de ce atitea felicitari ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Ei, si tu Guestus, ce vrei? Bineinteles ca primeste felicitari din moment ce a avut puterea sa plece de la prima sa iubire! Care o mai si exploata!
Si nu este normal sa plece unde-i mai bine, adica la mama? Eu am 28 de ani si tot la mama trag cand mi-e greu. Insa macar nu o acuz de una si alta cand stiu ca stau la ea... dar asta-i alta mancare de peste! Mai trebuie si Annca sa se maturizeze. Deocamdata, este in cautari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Felicitari.
Inca nu stiu pentru ce, da sunt in ton cu subiectul, care este unul optimist si ne bucuram asa de taaare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Annca,

Felicitari ca ai renuntat la tipul ala.
In rest, mai are si oana putintica dreptate. Stii tu vorba aia ... "si cu dansa'ntransa si cu sufletu'n rai nu se poate".

Daca nu vrei sa o suporti / infrunti pe mama ... plateste chirie. Daca nu poti, atunci asta e. Depinde ce este prioritar pentru tine. Ideal ar fi sa nu te trezesti ca fugi iar dupa primul fat frumos a carui principala calitate este ca te poate scapa de mama ta si iti poate oferi independenta. Vezi si tu ca de fapt ... schimbi un zbir cu altul.

Mie mi se pare relativa exprimarea ca mama ta iti vrea binele. Probabil sau mai mult ca sigur. Dar binele tau nu este ceea ce vrea ea. Si binele cu forta e rau. E rau sa ai pretentia ca stii ce e mai bine pentru altcineva.

Sry dar eu nu sunt pro-parinti. Parintii sunt principala cauza de nevroze si alegeri regretabile in viata.

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Ileana,eu vreau de fapt sa locuiesc singura acolo,dar nu pot din prima.Trebuie sa-mi fac si eu niste acte,sa caut o chirie si ce este cel mai important sa pot plati un avans destul de mare.
Nu-mi place sa ma bat cu pumnul in piept ca pot,cand stiu f bine ca,pt moment chiar nu as putea.
Imi trebuiesc in jur de 2 luni cu serviciu stabil ca sa`mi pot lua viata in propriile maini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ei, atunci vezi si tu cum o dai 3-4 luni si nu uita ce ti-ai pus in cap

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by Fania

Bravo tie Annnca!!!

poze

sigur ca da....merge sa stea cu mama ei la caldura in Italia si toata lumea o felicita de zici ca a trecut Atlanticul singura intr-o barca cu visle....
explicati sa inteleg si yo de ce atitea felicitari ?

Pentru ca pur si simplu a plecat atunci cand a simtit ca nu-l mai vrea.
Weack-up, uita-te putin pe forum si vezi cam cate femei au curajul sa spuna stop joc. Si ajung sa stea atarnate de un barbat doar pentru ca poarta titlul de "sot". Ei bine ea a simtit ca s-a terminat si a plecat. Ce-ai fi vrut sa faca?
Merge sa stea cu mama ei la caldura! Scuza-ma dar are 20 de ani unde vroiai sa se duca ? La azil?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Asta zicea si Guestus, ca felicitati normalul.
Si uite asa suntem plini de felicitari si tare ne mai bucuram ca s-a dus la mama.

Mergi la inceput