cafeaua proaspat macinata va asteapta ...

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Pai Principe, nu e asa de simplu, noi suntem divortati.
Eu am lasat fata in grija mamei cat am fost eu plecata.
Chiar nu mi se pare normal sa i se casuneze aiurea si sa ia fata cand considera el. Razboiul lui e cica cu mama, ca in viziunea lui ea a fost cu ideea cu gradinita fetei. Hm.

Ce nu stie el - si a trebuit sa-i explic, desi serios daca mai am puterea s-o fac: fata saptamana asta trebuia sa fie la tara, in vacanta, cu mama mea. Marti ea s-a plictisit si a zis ca vrea in Bucuresti. la gradi. Asa a dus-o mama la gradi, ca i-a cerut asta mica.

Chiar nu mai mi se pare normal sa trebuiasca sa dau cinzeci de mii de explicatii pentru ca fata se duce la gradinita.

Si la fel de anormal mi se pare sa se duca s-o rapeasca de la gradinita, fara sa se consulte cu nimeni (nici macar telefon mamei mele nu i-a dat, s-a dus mama dupa fata la gradi de pomana).

Na. Cam asta e.

Adina + Olivia 04.03.2004

scuze ca ma bag atat de tarziu, dar are drept sa o ridice de la gradi? care e situatia custodiei?
mai strange fraiele

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by lulu_boches

Slaba miscare prin zona.
wonderful - despre care Diana era vorba...adica ce s-a intimplat

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Cica si-a retras contul de pe dc.postase la'in1 sau2...'niste chestii care le-au iritat pe celelalte fete care au terminat prin a face mishto de ea.Intra in arhiva,era ceva cu 'dupa casatorie'.Eu nu stiu cum se intra in arhiva.Intreaba o fata mai desteapta si spune-mi si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Ce faceti in we asta?Eu,nimic special.Cre' ca deja vorbesc singura si c-ati inceput we.Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna dimineata,

Cafea?

Principe eu tot am mai tras de san,am pus-o si pe ea la san sa traga,trage ce trage si nu mai vrea daca vede ca nu se alege cu nimic.Ce sa fac in cazul asta daca ea nu mai vrea?Celalalt san la care nu mai am lapte de mult nu am reusit sa aduc laptele inapoi cu tot efortul meu.Poate ca a pierit laptele de tot cum ai spus si tu dar nu pot acum sa stau la nesfarsit sa trag de mine ca sa imi vina o picatura de lapte.

Dupa cum va spuneam am avut o saptamana tare proasta si cum nu s-a terminat trebuia sa se mai intample ceva.Am racit,am gatul varza si una peste alta imi iese iar unu ulcior la ochii.Sper ca saptamana viitoare sa u fie la fel.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Va pup fetele!
Azi e ultima zi. Astept sa vina si prietenele mele care au umblat prin alte parti.

abia astept sa ajung acasa.

PS: Maru - eu am custodia fetei, dar pana acum l-am lasat si pe el sa participe oricand la decizii, lua fata cand vroia (cu anuntare intainte). De data asta cred ca a exagerat, am inteles ca daca depuneam vreo plangere el putea sa-si piarda si dreptul de vizita pe care normal il are si l-ar avea - da, cred ca trebuie sa stabilesc o regula ceva, ca prea mi s-a urcat zapacitul asta in cap si a mai si tipat la mine in telefon ca pe el nu-l intereseaza si nu e de acord cu gradinita.Uff barbatii astia

Mergi la inceput

Iuliana, eu serios ca te inteleg, am patit la fel cu fii-mea. Pe de o parte nu-mi pare rau (am facut tot posibilul sa alaptez), pe de alta parte cand ma gandesc cat am chinuit-o saraca ca ea plangea de foame si eu ma incapatanam sa-i bag tzatza in gura...of of.

Fa cum simti tu. Ar fi bine s-o mai poti alapta, dar nu infometa copilul aiurea.

Imi amintesc cand i-am dat fii-mii primii 30ml de lapte praf, disperata dupa vreo ora de stat la san cu urlete incontinuu - a cascat niste ochi, i-a halit urgent si apoi a adormit atat de brusc si linistita ca nu-mi venea sa cred. Si normal ca m-am acuzat ca sunt o inconstienta si las copilul sa moara de foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Hai fetele la o cafea!!! Sau ploaia e suficienta pentru a va incarca bateriile?!
Deschidem cafeneaua sau ii facem program de week-end (duminica inchis)?

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Eu am ajuns acasa.

Vad ca e inchisa cafeneaua in week-end, da' macar sa ne spuneti si noua, sa nu mai batem atata drum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

dragele mele, am intrat pe fuga sa vad daca sunteti ok.
Iuliana imi pare rau de faptul ca esti bolnava, tratament, ai grija sa nu imprastii la bebitza, of........
wonderful, odihneste-te ca vacanta e pe sfarsite si incepe nebunia
Adina, frumoase chetre, uf...cum are unele noroc la chetre...
cat despre gradinita, parerea mea e ca ai facut f bine ca ai dat-o pe Vivi. Eu am fost in tara invatatoare, 18 ani. Cred ca as putea spune ca stiu ceva despre educatia unui puiut, si totusi, pe Andrei l-am dat la camin cu program prelungit, aici merge la inot, ia ore cu trainer, cu toate ca m-ar costa de 5 ori mai ieftin sa ma duc cu el la bazin la orele de balaceala cu publicul. Apoi l-am trimis in tot felul de tabere, specifice aici, total diferite de ce in tara, cu toate ca as fi putut sa ma limitez la ai cumpara doar chestii pentru desen si sa il las pe el sa isi faca de cap, sa il las in fata compului toata ziua...dar nu...eu sunt de parere ca copilul sa fie educat de cei ce s-au specializat in bucatica asta.
As putea lucra engleza si matematica doar eu cu el acasa, dar nu, eu l-am inscris si intr-un program de tutoring.

Asa ca fruntea sus, ai luat decizia f buna de a o inscrie la gradi, te admir ca ii cultivi o relatie stransa cu ambele bunici, si ar trebui sa ai o discutie cu tatal si sa ii explici ca tot ce faci e spre binele copilului iar daca mai face o cascadorie de genul asta s-ar putea sa o vada la ora stabilita de curte, in compania unui alt adult.

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Maru, mersi frumos!

Mergi la inceput