Cum a plecat ea,saracuta,peste mari si tzari si zari si n-a trecut pe la noi sa-i facem bunatate de instructaj ca cum ar fi:"Ce trebe de facut cand suntem la Bruxelles"c-atunci nu mai statea cu okii bunghitzi in lap ci in altceva,altcineva.
s-a culcat tero ... asa ca vin si eu la o cafeluta cu voi.
adina ... bine ca s-a terminat cu bine. si ce vad??? moamaaa tre' sa pui poze nene cu inelu' cu diamante ... 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Pai in seara asta am liber de la stapanire.
Fetele aveau alt traseu - prin Amsterdam - pe mine nu m-a interesat,
Stapanirea are sedinta azi la luxemburg - 200km - a plecat azi, vine maine dimineata.
So...I'm free as a bird tonight. 
Adina +
Olivia 04.03.2004
Io zic sa-nghita inelu' sa nu i-l shuteasca fun romanas.Ca dupa,o sa ia RICIN si o sa-l 'expectoreze' usor.Atentie la zgarieturi c-o sa stai numa' pe burta 1 luna.
free as a hen, ca vaz ca cand esti libera stai in camera.Fidela si altruista mamii, cum nu umbla ea creanga si sta cumintica.
fumusico,
ce kilareasa esti vrei sa-i faci curisorul franjuri cu diamantii.
adino
bag seama ca ai destili groase rau fai fato ca sa incapa cinspatru de bolovani daia.auzi si asta este in scop de cositoreala??
monica mami de print
Da, sunt fideluta.![]()
Zici tu ca ar fi o idee buna sa ies la produs? Neh, daca-mi fura vreunu' inelu'.
Adina +
Olivia 04.03.2004
Nu principe, asta-i doar in scop de respect. Adik eu l-am vrut pe el, inelul ![]()
Adina +
Olivia 04.03.2004
Nu principe, asta-i doar in scop de respect. Adik eu l-am vrut pe el, inelul
----------------------------
neah,aici ceva nu miroase a bine ori diamnaturile sunt false ori respectul s-a metamorfozat.
monica mami de print