cafeaua proaspat macinata va asteapta ...
Raspunsuri - Pagina 14
A_Iulia spune:
Pai Principe, nu e asa de simplu, noi suntem divortati.
Eu am lasat fata in grija mamei cat am fost eu plecata.
Chiar nu mi se pare normal sa i se casuneze aiurea si sa ia fata cand considera el. Razboiul lui e cica cu mama, ca in viziunea lui ea a fost cu ideea cu gradinita fetei. Hm.
Ce nu stie el - si a trebuit sa-i explic, desi serios daca mai am puterea s-o fac: fata saptamana asta trebuia sa fie la tara, in vacanta, cu mama mea. Marti ea s-a plictisit si a zis ca vrea in Bucuresti. la gradi. Asa a dus-o mama la gradi, ca i-a cerut asta mica.
Chiar nu mai mi se pare normal sa trebuiasca sa dau cinzeci de mii de explicatii pentru ca fata se duce la gradinita.
Si la fel de anormal mi se pare sa se duca s-o rapeasca de la gradinita, fara sa se consulte cu nimeni (nici macar telefon mamei mele nu i-a dat, s-a dus mama dupa fata la gradi de pomana).
Na. Cam asta e.
Adina +
Olivia 04.03.2004
A_Iulia spune:
Wonderful, pai argumentele lui sunt...ca sunt eu aiurea. Cu maica-mea cu tot. :)
In mintea lui crede ca cine stie ce-i fac aia la gradinita fetei, ce corvoada mai e si gradinita asta.
Insa cata vreme fata vrea la gradinita, cere singura - vino azi la 1, sau azi dorm aici vino la 6 - si noi ne conformam - nu stiu ce sa mai zic.
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
quote:
Originally posted by principe
donsoare??? adica sunteti donsoare!!!!... nu am stiut ca va luam de donsorele.
monica mami de print
La nevoie,suntem ce vrea mushkii vostri?
A_Iulia spune:
Da, am vorbit, si l-am rugat sa duca fata acasa.
Daca n-o duce acasa serios ca ma bate gandul sa-l reclam pe undeva.
N-as vrea sa existe vreun precedent si sa ma trezesc cu alte surprize in viitor.
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Ai vorbit frumos de mama lui,candva.La ea ai trecere ca sa poti discuta clar cum vezi tu lucrurile si ea sa vorbeasca cu el?
A_Iulia spune:
Mama lui nu raspunde la telefon - tot am sunat-o.
Am vorbit cu sora lui (cumnata-mea) si i-am zis despre ce e vorba, a zis ca-l suna ea.
Acum a raspuns la ultimul meu sms in care il rugam s-o duca acasa ca are program vivi in week-end- are de mers la o aniversare - a raspuns "ok" .
Ufff, sper sa-l duca mintea sa o duca acasa.
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Linisteste-te,pt. ca oricum esti departe si nu poti face nimic,deocamdata,pt. ca ai si tu un concediu dupa atata munca si Vivi nu este pe maini straine.Ai sa lamuresti totul, cu calm ,cand te intorci.Esti fata desteapta si-ti dai seama si singura de asta.

Incerc sa-ti transmit ceva din gandurile mele bune,simti ceva?Sau s-o las balta sa nu ma mai screm atata?
A_Iulia spune:
Gata a dus-o acasa. Am vorbit cu ea la telefon. Va pup de suport. 
Adina +
Olivia 04.03.2004