cafeaua proaspat macinata va asteapta ...
Raspunsuri - Pagina 12
A_Iulia spune:
(Iuliana, trage o fuga la un consult gineco, te poti programa oriunde, la orice cabinet particular, nici nu costa asa mult si rezolvi rapid. Plus ca iti da si tratament sa nu te mai doara
, si te poate lamuri ce ar putea fi, asa e cam dubios. Cat ziceai ca are copilasul tau? Si eu stiam de 2 ani intre nasteri, insa stiu ca teoretic se poate si mai putin, dar exista niste riscuri pe care in mod normal nu ai de ce sa ti le asumi)
Fetelor tare dor mi-a fost de voi!
Insa am avut programul asa plin ca n-am apucat nici sa respir.
Azi nu am mai mers niciunde, stau in Brussels si-mi rezolv si mailurile de birou.
Am vizitat mai tot ce trebuia aici in zona, e frumusel. Relativ frig fata de RO (sunt 20 grd aproximativ, mai si ploua), dar e mai bine asa, ca nu sunt nici calduri mari, nici frig sa ingheti.
I-am luat fii-mii o papusa de portelan cred ca o s-o dau pe spate cu ea.
Nu mai e mult si revin acasa! Duminica.
Va pup,
Adina +
Olivia 04.03.2004
ina78 spune:
Adina noua ce ne aduci?
Bucura-te de racoare ca aici e caldur ingrozitoare iar... e cod portocaliu parca. 
eu - Ina
Maadi spune:
Fetele va pup pe toate ca eu am tulit-o. Sa aveti un we super si sper sa ne auzim luni.
Sa auzim numai de bine.

wonderful spune:
Cum e viata asta,unii se bucura,si bine fac,altii...ca Ina,sufera.Fata draga,fuguta mars la doftor,sa vezi ce ai.Nu sta asa sa suferi caineste.Si zi-ne si noua despre ce e vorba.
Fetelor care pleaca in conced,timp frumos,sanatate si sa vina odihnite si proaspete acasa.
iuliana_2007 spune:
Adina eu am deja abonament la Hiperclinica particulara Medlife si sunt niste profesionisti.Cu medic de acolo am nascut.
A venit sotul meu acasa si mi-a facut frectie cu Carmol si acum ma simt mai bine,m-am odihnit vreo 2,3 ore si a avut grija sotul meu de puiut.Cred ca pana maine imi trece.Nu imi plac doctorii deloc si din cauza asta tot evit sa ma duc.Am ramas asa cu o chestie de cand eram copil pt ca eu am fost foarte bolnavicioasa.
Eu zic ca am racit la burta,am facut si o baie fierbinte,o frectie a la sot infofolita bine si uite a m-a pus pe picioare.Mai am jena asa putin dar sunt ok acum.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
wonderful spune:
Cui,Doamne iarta-ma,ii plac?Doar daca esti ipohondru!Ai spus c-ai racit la spate,acum zici c-ai racit la burta.Ai mai patit asa,de stai si suferi acasa,cu atat mai mult cu cat ai la ce doctori sa mergi?

wonderful spune:
Adinooooo!Ne pare bineee ca te distrezi!Tine-o mai departe asa su bucura-te de racoarea de acolo ca aici ne ia
foc de caldura.Te pupam si asteptam vesti!

maru spune:
quote:
Originally posted by wonderful
[quote]Originally posted by maru
greu de intrat in rundul lumii
noi nu avem garduri
nu avem caini vagabonzi ci veverite vagaboande si ratoni (intr-o dimineata urcam scarile institutului si era si lesin cand am vazut un raton ce se catara sa ajunga la un tufis <scarile sunt ca si sapate in deal, si de o parte si de alta sunt tufisuri de ceva evergreen>
nu avem gipsy, avem white trash
nu avem kios la colt de bloc, cel putin aici la noi la tara
nu avem seminte de floarea soarelui de alea negre (mama ce mi-e pofta)
Pai,eu ce spusei?Ca la voi,la nimeni!
Chiar asa,de ce anume ti-e dor din ceea ce ai lasat in Ro?
o sa razi de mine
mi=e dor de mancarea mamei
mi-e pofta de covrigi calzi (cu toate ca aici e cea mai puternica comunitate bavareza din Canada, covrigii lor suck!)
seminte de alea negre, de floarea soarelui, coapte in cuptor cu un strop de apa, ulei si sare, waw, imi ploua in gura
Doamne'ajuta!
wonderful spune:
Dar nu poti gati dupa retetele mamei tale?Sau nu ies la fel din cauza leg. si zarzavat. de acolo?
ioanaradu spune:
fetele am intrat sa va salut. vad ca ati ramas tot la cafeaua macinata de mine.
noi suntem de ieri la tara ... ne-a debarcat sotul. maine vine si el. n-am mai intrat pe la cafea ca am stat mai mult pe afara cu praslea care oricum este EXTREM de marait.
si .... AZI L-AM TUNS! pt ca am plecat pe nepregatite din bucuresti, n-am mai avut timp sa-l duc la ciufolici, cum imi propusesem, asa ca l-am dus la o frizerita de stiam ca e rabdatoare de-aici din oras. cand l-a vazut pe matei, s-a mirat putin si m-a intrebat cat are. cand i-am zis 5 luni jumate a zis ca ea n-a mai tuns in viata ei bb asa mic, ca pe toti ii tunde dupa mot ... adica dupa 1 an. da' eu nu tin la superstitii de-astea si muream cand il vedeam laiet, asa ca l-a frezat si acu' parca e un barbatel
. va dati seama ca vorbeste cioara din mine.
va pup si promit sa mai trec pe la voi ... da' mai schimbati si voi macar zatul la cafea ...
iuliana imi pare rau ca nu te simti bine ...
!
ina ... candziceai ca faci testul ala??? ca astept raspunsul de parca ar fi al meu!!!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei