gradinite si after school in Brasov
Adresa utila : www.gradinitebrasov.ro
Raspunsuri
flexi spune:
Buna mamici de scolari. Un alt link interesant pentru scolarii claselor I-IV din Brasov este ": www.chris-schule.webs.com. Sa va bucurati de ultimele saptamani de vacanta ca ne asteapta din nou un an scoalr cu multe teme. Am fost la sediul de unde v-am dat linkul si este super. Doamnele dragute si sediul primitor si cald , chiar daca nu erau copii. Sper sa fie bine din septembrie.
Pico spune:
Mie nu-mi apare nimic la cel de-al doilea link.
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)
flexi spune:
Asa merge. Probabil ca data trecuta erau cuvintele despartite de final de rand? Nu stiu nici eu ,dar l-am incercat acum dupa ce l-am postat si este OK.
Pico spune:
Mersi Flexi!
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)
Pico spune:
La fosta 22,la 2.
flexi spune:
O scoala foarte buna am auzit. Cu cine va face lectiile? Ai gasit pe cineva sau vei apela la un after school? Am auzit ca si scoala 2 are un fel de after school, dar nu este ceea ce trebuie. Copiii sunt dusi toti la gramada intr-o clasa unde fac ce-i taie capul, iar la ora 16:30 raman cu femeia de servici. Cand ajungi acasa cu el lectiile nu sunt facute. Tu cum te-ai gandit? O zi buna.
Pico spune:
M-am interesat si eu si am inteles ca after-school-ul lasa de dorit.Dar eu am optat pentru metoda traditionala,adica o luam de la scoala,o aducem acasa s.a.m.d. Sper sa ne descurcam, daca nu, e bine ca am aflat de cei din linkul pus de tine.
Am auzit tot felul de grozavii despre after-school si de aceea am considerat ca e mai bine sa vina acasa sa se odihneasca si sa manance.Lectiile le vom face impreuna.
flexi spune:
Buna din nou. Se pare ca nu prea sunt prompta in ceea ce privesc raspunsurile. Timpul care nu-mi mai ajunge este de vina. Probabil ca asta este boala secolului. Lipsa de timp. dar sa lasam filozofiile. ce grozavii ai auzit de after school? Eu cred ca aste cea mai buna solutie pentru copiii claselor primare. Din nou lipsa de timp este motivul pentru care apelam la after school. Macar stim ca picii nostri sunt luati de la scoala, mananca, isi fac temele si ce este cel mai important este faptul ca acolo isi fac noi prieteni si se joaca. Noi nu mai avem timp de asa ceva. La Chris Schule am vazut ca-i duce in parc, fac excursii, merg la patinoar. Eu nu mai am timp de asa ceva. Sambata si duminica, singurele zile cand nu merg la servici, nu stiu ce sa fac mai intai. Mancare, spalat, curatenie ? Cele 2 zile trec atat de repede si ma trezesc ca este din nou luni si n-am prea facut nimic impreuna cu familia. Tu nu simti acelasi lucru ? De asta ma bucur ca am gasit un after school aproape de locuinta si este mult mai usor asa.