Acte preschimbare talon auto?
Buna!
Din motive de schimbare de domiciliu, am preschimbat pe rand buletin, permis si...urmeaza talonul, cartea de identitate a masinii.
Am tot google-it si n-am reusit sa ma lamuresc ce acte sunt necesare. Poate ma ajuta cineva care a facut-o de curand...
Multumesc frumos!
Io, io, stiu !!! ca m-am maritat de curind.
Deci
- carte de identitate masina - original si copie
- talon vechi
- chitanta la CEC de 30 sau 45 lei (schimb si permisul in acelasi timp si le-am platit pe amindoua, deci nu stiu care-i care; stiu cele de la CEC)
- fisa dactilografiata de la nenumaratele birouri de pe linga politie
- copie si original carte identitate
- (aici doar banuiesc, dar probabil ca e ca la permis) - act de casa sau ceva
Succes!
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Alé
Io, io, stiu !!! ca m-am maritat de curind.
Deci
- carte de identitate masina - original si copie
- talon vechi
- chitanta la CEC de 30 sau 45 lei (schimb si permisul in acelasi timp si le-am platit pe amindoua, deci nu stiu care-i care; stiu cele de la CEC)
- fisa dactilografiata de la nenumaratele birouri de pe linga politie
- copie si original carte identitate
- (aici doar banuiesc, dar probabil ca e ca la permis) - act de casa sau ceva
Succes!
Ale, si ceva de pe la administratia financiara nu trebuie? ca io am schimbat si sectorul...
Multumesc frumos.
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Alé spune:
Azi cind am fost sa depun actele, am constatat ca mai trebuie completata si o cerere tip, pe care o gasesti tot la birourile alea de pe linga Politie.
De la sectia financiara, nu stiu daca iti trebuie sau nu ceva, imi pare rau. Totusi parca n-am vazut nimic...
dureaza o zi.
lara_ro2004 spune:
Buna
Si eu mi-am schimbat anul trecut domiciliul, deci si permisul si talonul. Desi nu am schimbat sectorul, mi-a trebuit o viza de la adm.fin pe fisa de inmatriculare. Uite ce acte apar pe siteul Prefecturii Bucuresti ca necesare:
"Eliberare certificatului de înmatriculare în urma modificării unor date despre proprietar sau vehicul
Documente necesare :
a)cererea solicitantului;
b)cartea de identitate a vehiculului, cu modificările tehnice operate de către Regia Autonomă Registrul Auto Român, original și copie;
c)fișa de înmatriculare a vehiculului, vizată de organul fiscal competent al autorității administrației publice locale, numai în cazul modificărilor care se referă la schimbarea domiciliului, sau, după caz, a reședinței, pentru cetățenii străini, ori a sediului în cadrul aceluiași județ sau la schimbarea motorului cu altul de o capacitate cilindrică diferită;
d)vechiul certificat de înmatriculare;
e)dovada de plată a contravalorii certificatului de înmatriculare;
f)actul de identitate al solicitantului, în original și în copie;
g)alte acte necesare pentru clarificarea unor situații particulare.
"
Adresa siteului: http://www.prefecturabucuresti.ro/eKontentPrefecturaFiles/home/activitatile_prefecturii/permise_si_inmatriculari_auto/permise_si_inmatriculari_auto/index.html#1
Sper sa fie utile informatiile. Succes