praline belgiene (shaptashpe)
Raspunsuri - Pagina 15
mathilda spune:
fetelor,
va multumesc mult pt cuvintele frumoase. eu sunt super incantata ca aici stingerea nu se da la 18 ci la 21.30, chiar m tarziu prin unele locuri. va doresc un week-end placut si ne mai auzim
ardeiash spune:
morgane: 
ma io abia astept sa mergem la morgane... poate mergem si pe malul marii sa ne plimbam ,, ca-i aproape, ce ziceti? ne luam bbquu la pachet (
).. mie cred ca mi-e dor de mare!
s-auzim numai de bine! si 

prettysunshine spune:
Bepii,cand spuneam ca Brussels ar fi prea departe pentru el,ma refeream la o eventuala mutare in sud unde se vorbeste franceza, ne-am gandit la un moment dat si la asta,dar am renuntat la idee.El lucreaza in Brussels,deci nu ar fi o problema daca as da copilul acolo la scoala.
Nu,eu nu castig mai mult decat el,nici n-as avea cum,doar ca el ar fi dispus sa vina el aici,deoarece s-a gandit ca pentru mine mutarea ar fi destul de complicata,avand in vedere baietelul meu si faptul ca el ar putea sta aici o perioada de timp fara a-si pierde serviciul.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
Bepii spune:
Aaaaa, asa va sa zica...acu parca m-am mai luminat, da' un pic!
E complicate treburile la voi!
Numai bine 

Weekend placut!!!
jenn spune:
Mersi de raspuns anamama123!Acum ei au la vinzare 2 tipuri: hyundai si inca unu.Auzisem ca unul ar face ceva probleme dupa o perioada..de asta intreb.Tu de care ai?A fost dificila instalarea?Te rog,explica asa ca unui copil mic ca s incapatoare la de astea...
Inca o data multumesc!
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by jenn
Mersi de raspuns anamama123!Acum ei au la vinzare 2 tipuri: hyundai si inca unu.Auzisem ca unul ar face ceva probleme dupa o perioada..de asta intreb.Tu de care ai?A fost dificila instalarea?Te rog,explica asa ca unui copil mic ca s incapatoare la de astea...Inca o data multumesc!
cum am mai spus, eu am un receiver DIGI; asta e marca lui. nu vad sa scrie pe el ca ar fi facut de vreo alta firma. il am cam de juma de an. instalarea e fff dificila dc nu ai busola. noi am fost cu receiveru' nostru la cineva care deja avea antena, am salvat toate progr intr-al nostru si apoi a fost mai usurel. cam atat stiu sa-ti explic, ca am facut degeaba fizica in liceu; nici pama acum n-am inteles cum se propaga undele si cum sunt receptate ca apoi sa se transforme in imagini la teveu!
bafta!
fetele, azi il avem si pe al doilea dintisor!!!!
pupe,
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
jenn spune:
Multumesc de raspuns,felicitari pentru dintisor!Stii tu traditia romaneasca:cine vede primul dintisorul cumpara un cadou!
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by jenn
Multumesc de raspuns,felicitari pentru dintisor!Stii tu traditia romaneasca:cine vede primul dintisorul cumpara un cadou!
e valabil si la copkiii ca re schimba dintii? ca al meu are 8 ani!
s-auzim numai de bine! si

Nora spune:
Beepii, Oana, sper si eu sa ne intalnim, eu imi aduc aminte bine de voi doua din poze, mai ales de ochii tai, Tania si de parul tau, Oana
.
Abia astept ziua de maine. Eu vin cu Martine, prietena mea, care-i inalta si are parul tuns scurt (ca sa ne reperam mai usor). Eu-s la fel, doar ca m-am mai tuns si parul e in versiunea originala
, adica saten. Voi cate o sa fiti?
Nora
cu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
oanademunck spune:
Buna!
Frate eu nu stiu cum v-a intrat franceza asta in cap ca la mine observ cu surprindere ca nu se prinde, intzeleg ce zice madama in clasa da cand ma pune sa vorbesc sau sa citesc iese o varza olandezo spaniola (asta pt ca de cand cu treburile casnice am reperat o telenovela pe vitaya si il iau pe al meu numai cu 'mi amor')
Apropo de maine, am fost acu la videohuur sa duc inapoi un film cand mi-au dat ochii, pe un raft, peste '12:08 east of Bucharest', adica filmul care a luat anul trecut (deci in 2006 )premiul pentru debut tot la Cannes. Scriu mesajul si ma duc sa-l vad!
Nora, nu te uita dupa parul meu ca m-am tuns:)Cel mai bine uita-te dupa coafura lui Carmen e cel mai sigur reper:)Pe maine deci:)
Va pup in grup ma duc la film
zmuah