praline belgiene (shaptashpe)
Raspunsuri - Pagina 12
miri_mik spune:
carmen si scumpi (baiatu sibubulina in fundal) superbe pozele! mi s-a taiat rasuflarea, pe bune! asa m-am bucurat ca un copil cand le-am vazut! nici nu-mi imaginam ca poate exista asa ceva pe terra! elefantul, zebra si pestii mi-au placut cel mai mult.
scumpi, am vazut ca esti happy si-ti sta bin, carmen... am vazut ca poti zambi natural, stii tu, comentariul meu cel des. sunt vreo doua poze in care imi vine s ate mananc cate de tu si de naturala esti! de-as fi barbat...
danyelana, in sfarsit vazui pozele de la karaoke, acu insa se pune urmatoarea intrebare: eu cum le primesc in albumul personal? ca le vreau!
ma retrag in budoair...gaga da shuturi de nebun. poate ca a primit paine cu gem de dimineata (dintr-ala fara zahar cica... da nu m-am abtsinut dupa ce-am visat toata noaptea numa dulcegarii. da-o-ncolo de glicemie, macar o data sa-mi fac si eu pofta:d)
a, nu v-am zis ca ii e confirmata putsa. e acolo, n-a picat. acu e oficial:) si stim c-o sa-l cheme sacha/sasha - chestie de ortografie, cu raphael sau gael sau ce-o mai fi in combinatie. nume adanc:)))
pusici, si morgane, asteptam in continuare sa ne informezi despre cum se desfasoara evenimentul: cum contriuim, ce aducem, ca doar n-o sa faceti voi toata treaba!
pusici
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
morgane spune:
Nina, am fost la "Oriental Green House", Aalsterweg 281, 5644 Eindhoven, la etajul doi au teppanyaki. Uite si site-ul, poate pricepi ceva din el, ca e in olandeza: www.orientalgreenhouse.nl
Nu, Despe, nu sunt in poza. am sa ma uit si eu sa vad cu cine ma confunzi ...
Mai, Bepii, da' tari fondurile de protocol ale firmei! Una peste alta citesc ca te-ai distrat de minune.
Miri, voi apela la fetele din Bruxelles sa cumpere carne de mici, de restul ne vom ocupa noi si apoi impartim cheltuielile. Am sa trimit lista de prezenta, poate se mai intregeste cu ceva guri; ca sa stiti ca nu e multa lume, lume, lume... Si rugati-va de vreme uscata, ca de soare nu indraznesc.
Pupici, 

ardeiash spune:
morgane: acum am citit postul meu si nu vad cauza.... de ce n-o fi aparut linkul? 1
era asta .. http://www.miorita.be/images/cursussen.jpg am uitat sa verific ieri...
s-auzim numai de bine! si 

oanademunck spune:
Sunt pe aici , sunt pe aici, miros a parfum de la un kilogram de kilometrii(am spart bunatate de sticlutza abia primita)si nu numai ca degaj mirosuri de nr5 si am si ditamai pata pe podea ca a cazut sticlulina exact unde se vedea mai bine.
In rest alles ok, de maine iau taurul de coarne la franceza, serviciul a ramas in urma acu sunt somer cu acte;)da nu pentru mult timp sper;)
Ne vedem martzi la film (Nora sper sa ne cunoastem-recunoastem)
Morgane, La Multi ANi!!!!!! imi pare rau ca nu ti-am urat la timp, chiar nu mi-a dat prin cap sa verific lista!Sa ne traiesti si ne vedem sigur pe 29 (aduc eu soarele, promit)
Ma duc la treaba acum pupicei la everybody
zmuahh
morgane spune:
Merci, fete, inca o data. Imi pare bine ca mai sunt si intarziate,ca in felul asta sunt sarbatorita toata saptamana.
Hai, mah, Bepii, ai fost in Maastricht? Noi am mers glontz la Sint-Pietersberg, si de acolo se vede panorama orasului, asta era pe la 13.30. Acolo am si mancat. Ce mica e lumea!
A, pe link-ul ala eu sunt, Despe. Cu un grup de cursisti din Brugge. Credeam ca m-ai vazut printre florile Carmitei si a lui Scumpi.
Pe lista cu pricina (29 sept.anno in curs), am asa:
1. Despe
2. Miri
3. Ana
4. Bepii
5. Ror
6. Oana
7. Carmita
8. Scumpi
A se intelege cu consoarte si urmasi.
Nu mai petistioneaza nimeni?
Pupici, 

carmita_baby spune:
Hai ca intre 2 portii zdravene de somn, am intrat sa ii urez dragei noastre Morgane LA MULTI ANI!!! Sa ne traiesti ubita noastra
sa ai parte de tot binele din lume! Scuza-ma pentru intarziere
Cum ati sarbatorit?
Taniuca nu iti face probleme, voi fi pe baricade la ora cuvenita ![]()
Mikule multam de complimente
intr-adevar spectacolul acela floral a fost o incantare pentru ochi ![]()
Va pup pe toate
Mello motanelul iubit
ninaM spune:
Buna pralinute!
Morgane,merci frumos de link!Tare bine suna meniul la teppanyaki si cu prima ocazie, acolo ma opresc!Cit despre barbeque,inca nu stiu sigur...as veni si eu dar in week-endul ala are Reiji meci de baschet....acum nu stiu daca simbata sau duminica...si e tocmai la dusseldorf...nu aici la noi...oricum va anunt saptamana asta...sper sa nu va incurc planurile cu ceva!
Am vazut si eu pozele cu Daniela si Carmen...su-per-be!!!!Ce frumusete...si aratati asa de bine...frumoase si fericite!Brava!
Va las acum si va doresc numai bine!Pupici!
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by ninaM
Buna pralinute!
Morgane,merci frumos de link!Tare bine suna meniul la teppanyaki si cu prima ocazie, acolo ma opresc!Cit despre barbeque,inca nu stiu sigur...as veni si eu dar in week-endul ala are Reiji meci de baschet....acum nu stiu daca simbata sau duminica...si e tocmai la dusseldorf...nu aici la noi...oricum va anunt saptamana asta...sper sa nu va incurc planurile cu ceva!
Am vazut si eu pozele cu Daniela si Carmen...su-per-be!!!!Ce frumusete...si aratati asa de bine...frumoase si fericite!Brava!
Va las acum si va doresc numai bine!Pupici!
Mami de Alex(22.12.2002)si de Reina(18.08.2005)
nina; daca ai probleme cu masina te luam noi pana la brugge.. poate reuseste apoi sa ajunga reiji.. daca nu.. tot noi te aducem acas', ce zici?

ninaM spune:
Ardeiash,merci frumos de oferta...cred ca am sa o onorez...am sa te anunt cind imi da raspunsul final al meu sot.A ramas ca incearca sa stea acasa simbata,si sa venim la bbq si sa se duca doar el duminica la meci...mai trebuie doar sa vb cu echipa sa vada ce au stabilit aia...ca din cite se pare or sa plece de simbata la dusseldorff.Oricum,daca nu poate sa vina,vin doar eu cu copii...ca abia astept sa va vad!
Hai ca va pupicesc pe toate si am plecat sa trimit copii la gradi si servici...
ardeiash spune:
ok....
a fost cineva la Fêtes Traditionnelles de l'Ilot Sacré vreodata? e frumos? e in we -ul asta ... http://www.ilotsacre.be/site/fr/default_fr.htm
pe mine ma tenteaza sa ma duc!