Leoaicele DC (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mult spor la gimnastica si sa se termine totul bine, fara probleme si complicatii ! Doamne ajuta !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumim pt urari,petrecerea a fost super iar Bogdan s-a bucurat de fiecare copilas sosit si de fiecare cadou(mare,mic,hainute,jucarii);dar reactia cea mai frumoasa a avut-o la sosirea tortului:o masinuta decapotabila albastra inmatriculata:ct-05-bog.Cu pozicile o sa intarzii pt ca nu mai am cablu de date.
Katty pt ce face Andrei kineto?
Daria multa bafta in rezolvarea problemelor.

Invata de la toate ca toate-ti sunt surori
Cum treci frumos prin viata,cum poti frumos sa mori.(R Kipling)
Gabi mami de Bogdanel(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Multumesc ptr. urari, Daria, asa speram si noi!
Gabi, in august, cand l-am dus pe Andrei la evauarea de la 5 ani, doctorita l-a masurat, cantarit, verificat plamani, etc. Cand i-a verificat coloana, i s-a parut ca are scolioza si ne-a cerut sa-i facem radiografie. Rezultatul pe radiografie a fost destul de naspa: scolioza si cifoza si lordoza, adica din toate! Doctorita nu s-a multumit cu acest rezultat si ne-a trimis la sp. de copii Gr. Alexandrescu, unde l-au vazut 2 medici si au zis ca nu are scolioza (de cifoza si lordoza n-au zis nimic), doar atitudine scoliotica si ne-au recomandat gimnastica medicala, inot, pat tare, fara perna, masa inclinata si sa revenim dupa 6 luni la control.
Noi am lasat-o moale, ne-a convenit ca n-are scolioza etc., l-am pus doar sa doarma pe pat dur, fara perna, dar ducandu-ne saptamana trecuta ptr. laringita, doctorita vazand rezultatul de la spital ne-a recomandat ca e totusi bine sa se apuce de kinetoterapie, ca pana la vara cand ne gandeam noi ca-l ducem la Olanesti sa faca gimnastica acolo, a zis ca e prea mult si mai creste si s-ar putea sa apara alte probleme. Asa ca ne-a dat trimitere la balneofizioterapie, si ne-a si programat sa incepem de marti.
Bravo, ati avut o petrecere reusita ptr. Bogdanel, cand aveti cablul sa ne pui pozele, da?

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Sigur ca o sa postez pozicile,ca tare mi-s "fudula" cu puiul meu.
Katty ,din experienta mea de pana acum,trebuie multa gimnastica(kineto).
Iti urez multa rabdare ca sa-ti incurajezi puiul caci ii va fi greu;poate nu din prima zi dar ii va fi.Bogdan face kineto de cca 3 ani si stiu ca unele exercitii sunt grele,altele dau febra musculara si a 2-a trebuia s-o ia de la capat(al meu"chiraia"dar facea,alti copii plageau,nu mai doreau iar parintii erau nevoiti sa plece cu ei fara sa faca terapii o perioada).
Astept vesti despre puiut la kineto.

Invata de la toate ca toate-ti sunt surori
Cum treci frumos prin viata,cum poti frumos sa mori.(R Kipling)
Gabi mami de Bogdanel(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Dodo , su intarziere urez si eu LA MULTI ANI! puiului tau Bogdanel, sa va traiasca sa fie sanatos si sa creasca mare Abia astept pozele.

Katty , multa sanatate lui Andrei

Noi suntem bine, sunt in trepidatii acum ca nu am gasit tot ce vroiam eu sa cumpar, sper sa gasesc maine, daca nu...schimbam meniul. Nu stiu cat o sa mai intru zilele astea ca am si treaba si drumuri de facut, asa ca va pe toate/toti , aveti grija de voi si de puiuti

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Multumim pt urari Catutza,iar noi vrem sa fim printre primii care-i dorese scorpiutzei tale multa sanatate,fericire,mult norocsi multi pupici

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Buna, Leoaice!!!
Multam de sfaturi, Gabi! O sa tin cont de ele! De marti am inceput sedintele, au fost 2 pana acum. Tipa cu care face exercitiile isi da toata silinta, marti a facut niste exercitii, ieri altele.
Ieri a stat numai cu el, si e multumita de felul in care face miscarile.
Intre timp i-a cazut si dintisorul care se misca de vre-o doua saptamani, acum suntem stirbulet! Iar domnul e foarte mandru de gaura lui din fata! O arata peste tot pe unde poate!
Catutza, spor la cumparaturi si bafta la pregatiri! Urarile de rigoare, maine si poimaine!!!!
P.S. Cum se intelege Leoaica cu doi scorpioni????

Pupici!!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Buna!

Multumim de urari sunteti niste dragute, am intrat sa va cinstesc cu si din partea nostra

A fost bine astazi, Bia a fost super agitata simtea ca e o zi deosebita, cand o intrebi cati ani a facut raspunde razand "cinci" vrea sa fie mai mare fata!

Katty , sa stii ca ma inteleg bine cu scorpiile mele, dar Bia e acum mica, sa vedem mai tarziu cand va creste cum va fi (eu sper sa nu comploteze cu Mihai )

Va si va multumesc inca odata de urari, fug la somn ca e tarziu bine.

We placut tuturor

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, Bianca si Mihai!!! Catutza, multa sanatate printesei tale si sotului tau, sa fie sanatosi, fericiti, sa aibe parte de tot binele din lume!!!!
Ieri si azi pana acum mi-a fost imposibil sa intru sa scriu ceva! Azi am avut o zi nebuna acasa, ieri la serviciu!!! Sper sa nu te superi Catutza!!! Ce draguta Bia, auzi sa zica "cinci', cand ea facu doar doi!!!
Cum ati petrecut???

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Katty , multumim de urari esti o draguta si stai linistita nu am de ce sa ma supar, chair sunt incantata de urari

De petrecut...a fost ceva simplu au venit nasii la noi cu nasa mica, fetele sau jucat in voie, noi ne-am simtit bine am mai stat de vorba si cam asta a fost tot, asta sambata.
Vineri de ziua fetei a venit o prietena de-a mea si am sarbatorit impreuna.
Poze nu am ca nu am pus ca desteapta acumulatorii la incarcat ca ma bazam ca sunt incarcati a facut doar Roxana cateva poze dar sunt putine.

Voi ce mai faceti nu mai scrieti nimic?

Mergi la inceput