neata si de la noi!
pfuii ce-mi urla nepotii in cap...sa-i linisteasac bunica-sa, ca eu nu am chef sa ies la ei.
deci cu calciul sa o lasam moale. mie nu mi-a zis dr cat s aiau, dar eu din principiu nu prea ma imbuib cu medicam.asa ca am luat vreo 5-6 Ca vita...elevitul cand -cum.
iar nu stiu cine se plangea de bebe mic. al meu, la 25 sapt avea 625 gr.
BB, cred ca noi mamicile vedem intr-adevar mai mult din ecografiile acelea. mie mi s epare f clara poza la fetita ta. si da, capul ii va fi mare in raport de corp mai mult timp.
ca mi-am adus aminte...ca vad la soacra-mea...credeti ca este posibil sa cresti un copil fara sa-i dai nicio palma la fundulet?
nu sunt deloc adepta corectiei fizice..am facut soc cand m-a intrebat mama asa ceva..dar acum, vazandu-i pe astia 2 la un loc si cum ii apuca rautatile cateodata..stau si ma gandesc daca voi fi atat de calma tot timpul ca sa nu-i plesnesc.
deci, sa nu ma intelegeti gresit. am zis palmuta nu batai in toata regula, da???????
hmmm cred ca e o intrebare pt cele care au deja copii, caci altfel e teoretica si o sa imi raspundeti cum de fapt i-am raspuns si eu mamei.."Dne fereste!..EU???? pe copilul meu cel drag????"
oricum, eu o sa incerc sa nu-mi las copiii la bunici. daca ii dau vreo palmuta sa fie de la mine si nu de la straini. Aoleo..hai ca trimiteti Protectia copilului pe capul meu.28+
piticul Stefanut
capitol nou???
ROXANA 31+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"