eram cu Andra la . Ii spalam eu parul lung care ii ajunge pana la fund si ea imi zice: Mami eu sunt o fata de povesti! EU:de ce? ea: mai tii minte povestea care mi-ai zis-o acum 2 saptamani? (eu habar nu aveam ce ii spusesem nici aseara,dar acum 2 sapt. eu:nu ea:lasa ca o inventez eu iar si o scriu pe o foaie eu:da' nu sti sa scrii ea: pe foaia din capul meu! cata imaginatie ai ptr vasta de 4 ani... ea:si o sa creez multe povesti.....iar eu o sa fiu personajul principal ''fata de povesti'' eu nu ascultam nimic din ce spunea ea...in fine...am scos-o din si am uscat-o la par...deschid euu calculatorul...nu imi vine sa cred!!!!!!! vad un video cu fimea pe desktop...il deschid..imaginea cam stramba ca se filmase singura...balbaia pe acolo o poveste lunga de vreo juma de ora... se imbracase intr-o rochie frumusicaa,isi piaptanase paru... ea se credea Bella( fata de povesti)...cand ai filmat tu asta? eeeeee...cand faceai mancare... i-am promis din acel moment ca actrita o fac si radeam amandoua...nu va mai zic ca seara inainte de culcare ea imi canta RBD ca sa adorm...e o fana RBD imi zice mereu sai citesc ce zic aia pe acolo prin film...stie toate melodiile..figura mare cu fimea....ce ziceti de ea?
quote:
Initial creeata de denialma
....ce ziceti de ea?