* Aspirante optimiste > 20 Ani (141) *
Raspunsuri - Pagina 10
bujo spune:
florex eu merg la Gadiuta. De ce zici ca ai renuntat la medicii din Bv? Sunt destui medici buni si aici. Ce-i drept nu stiu cati sunt secializati e fertilitate. Merg la clinica asta noua care s-a deschis in Bv, clinica Eva si e super ok.
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
florex spune:
Pai pt ca din ce probleme am avut nu au reusit sa rezolve nimic, adica am avut o exocervicita , am schimbat cred 6-7 medici in decurs de 10 ani, dintre cei buni din Bv, nu vreau sa-i nominalizez, si....nimic.
Am mers la un dr in buc, care dupa 10 zile mi-a vindecat leziunea de pe col, si..surpriza si-a dat seama si de cauza ce mi-a provocat rana, deci.., imi este greu sa fac naveta la buc, dar mergem inainte, despre nastere, asta in cazul in care da DD sa raman, m-am gandit si eu la clinica Eva.
florex spune:
Recunosc ca n-am ajuns si la Gadiuta, dar ma cam saturasem de experiente, acest medic din buc a tratat-o pe o colega 3 luni, care incerca de 1 an (este din C-ta) si medicii de acolo au gasit-o perfect sanatoasa , dar avea mari prob hormonale si dupa 3 luni de tratament a ramas graviduta dupa prima incercare.
Acum are un bebe frumos si sanatos de 1 luna
bujo spune:
Te inteleg ca esti suspicioasa cu medicii. In aceeasi situatie eram si eu cand am ajuns la Gadiuta. Ma chinuiam cu o cervicita de cativa ani din cauza careia nu reuseam sa scap nici de candidoza. Am mers la o gramada de medici in Iasi (acolo am facut facultatea) si toti imi spuneam ca am o rana pe col dar nici unul nu-mi dadea tratament. Am venit intr-o vacanta in Bv si Gadiuta mi-a tratat-o in 2 luni. Cu candidoza am ramas si acum caci recidiveaza din cauza PHului acid pe care il am.
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
florex spune:
Eu sunt dezamagita de sistemul sanitar din Bv in general, adica eu si pt analizele hormonale a trebuit sa merg la Buc.
Z14 , cand am facut analizele a picat sambata si pe aici la policlinica cu plata, nu la stat, m-au intrebat ca ce tb neaparat sambata sa fac aceste analize?
La asa intrebare am plecat repede la buc sa mi le fac.
Slava Domnului, alte prob nu am avut, dar chair am vb si cu medici care au facut Fac la TG MS care mi-au confirmat ca e diferenta ca de la cer la pamant intre BV si TG MS in ceea ce priveste sistemul sanitar in general.
aniast72 spune:
, fetelor, pututi modifica putin listutza? Joi, 16 august la ora 11.17 Betty78 a trecut de la gravidutze la mamici, a nascut un baietel (Mario Alexandru) cu scor Apgar 10, de 3.480 Kg si 53 cm.
Va doresc tuturor sa traiti cat de curand aceleasi bucurii si emotii. 

Andreea
38+ cu 
alina_1980 spune:
buna dimineata!va
pe toate si va astept cat mai curand cu vesti bune!
sa dea DD sa ploua cu II saptamana aceasta!!
!? saptamani
crengu75 spune:
Buna dimineata !
Va pup si eu pe toate si va doresc o saptamana superba plina cu vesti bune si II.
Eu nu am noutati, stept sa vad ce se alege. Nu am nici un semn in continuare.
Cum apare ceva nou va anunt.
Pupici.
Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian