Permis Auto.

Permis Auto. | Autor: creasta

Link direct la acest mesaj

Nu stiu unde trebuie sa postez acest ,mesaj,am cezut ca aici este locul lui,daca am gresit rog moderatorii sa il mute.Am si eu o intrebare,cine a dat examen acum de curind pentru permis auto?as vrea sa stiu daca chestionarele sunt cele vechi din editura national?sau astea noi,din edituta iliioara?va rog mult sa imi raspundeti cei care suneti in tema.

Corina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Eu nu am dat de curand, dar am vazut la o vecina ca facea chestionare pe: www.autogeneral.ro si avea carte tot de la ei( e tot galbena ca si cea veche, dar e bazata pe noul cod rutier)

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu am avut examenul acum in iunie. Nu stiu la ce te referi cu 'tot chestionarele alea vechi'. Indiferent ce chestionare faci, trebuie sa te asiguri ca scrie undeva ca sunt conforme cu noul cod rutier din 2006 (nu cred sa fi scos vreo editie acum dupa ultimele modificari). Eu n-am facut din National, am facut din Ilioara si foarte multe de www.incepator.ro/pre_chestionare_auto.asp" target="_blank">aici.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput