Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 26

Roxana_G spune:
Piciulika, succes la prezentare.
Nana, imi place ca esti optimista legat de nastere. Dureri cu pricina am si eu, eu de ele ma vaicaream. Nu stiu daca sunt de bine sau de rau. Uite ca eu totusi nu am nascut.
SabinaY, eu am facut mare depresie cand am plecat la serviciu, o luna nu eram om, desi nici acasa nu mai suportam. Apoi m-am obisnuit.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Happiness_4_us spune:
Off mai Rox. Pai n-am incotro, trebuie sa fiu optimista! Mereu zic: tre sa fiu tare ca la nastere o sa fie si mai groaznic. Descrierea "ti se taie genunchii de durere" mi se pare ca spune tot. Asa ca ma imbarbatez singura.
Nana,

In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

rodicamaries spune:
ei, uite ca m-am intors de la doctor.bineinteles ca n-am scapat de partea cea mai "placuta" mie...controlul pe masa...cand s-a apropiat de mine a zambit si mi-a zis sa ma relaxez, stie ca de obicei sar pe masa ca-s foarte sensibila...ma doare cand lucra acolo cu "lingurile alea", mi-a amintit(de parca eu as fi uitat) ca nu mai e mult si pe acolo trebuie sa iasa un bebelush.
totul a fost ok, colul inchis, mi-a scris o gramada de dimensiuni si valori pe fisa dar nu prea le stiu explicatia, el mi-a zis ca totul e perfect. Bebele are aprox 3.00 kg, eu zic ca nici mult nici putin...desi, sincer mi-as fi dorit sa fie mai micut... sa fie nasterea mai usoara, ca doar creste el dupa aia, dar n-a fost sa fie...
L-am intrebat cate una alta despre nastere, i-am zis ca eu sunt foarte dificila, a zis ca si-a dat seama, mi-e frica de felul cum o sa reactionez la durere, de obicei imi sare tandara, cand ma doare ceva astept ca toata lumea sa stea pe langa mine, sa-mi faca pe plac... etc... deci o rasfatata cu diploma... la care doctorul a zis ca daca-l injur lui nu-i pasa, n-as fi prima, cel mai important e sa fie copilul bine.
Cred ca v-am plictisit cu povestile mele....
De Afibebe, nu stiti nimic?poate scrie un SMS la careva sa dea vestea, cel putin eu asa o sa fac, ca doar n-o sa aflati dupa 3-4 zile ca am nascut... nu?
Devylla imi pare rau sa aud asta, ca esti nevoita la 2 luni sa te intorci la serviciu, si cum o sa faci? iti angajezi bona?
Piciulika succes, sa ne spui cum te-ai descurcat...
Roxana... lasa draga atat curatenie. Eu de obicei sunt obsedata de asta, daca un lucru nu e la locul lui, ma enervez de numa... dar acuma cu sarcina am lasat-o mai moale...
Pupici...
Asa creste puiul meu
Rodica 36+
poze la 8 luni
AMR 3 sapt

mrl_dumitriu spune:
Buna fetelor,am revenit acasa!!!!!!!!!!!!!
Va multumesc frumos,tuturor,pentru pt.urari si o felicit din suflet pe Betty pt.puiutul ei,sa fie sanatos si mancacios iar lui mami sa se refaca cat mai repede(credeti-ma are mare nevoie de aceasta urare).
M-am intors ieri dupa-amiaza si inca nu pot sta prea mult la calculator,inca nu sunt ok,o am si pe micuta si sunt si foarte obosita.
Promit sa va povestesc tot pt.ca stiu ce bine prinde orice informatie.
S-a trezit bb,asa ca datoria ma cheama.
Mirela si Iarina Andreea

afibebe spune:
salutare
ne-am intors de la medic.
miercuri dimineata la 10.30 ne internam si dupa amiaza la ora 18 va fi cezariana.
merg sa ma asez in pat.sunt franta de oboseala si afara e asa de cald.
va pupam.
AFIBEBE38+
Cristian Nicolae

rodicamaries spune:
mirela.... bine te-ai intors....
Multa sanatate atat tie cat si bebelushei.
cand o sa poti te rugam sa ne scrii detalii....
Te pup...
Asa creste puiul meu
Rodica 36+
poze la 8 luni
AMR 3 sapt

andrruzza spune:
mirela, felicitari pentru fetitza! Sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa si norocoasa, sa va bucurati de ea!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Roxana_G spune:
Carpatina, pai fac ordine, nu curatenie. Nu fac smotru deloc sa stii, mai mult strang dezordinea, si mai pun aspiratorul cand e casa plina de firimituri. Mai spal rufe, mai pun la masina, mai spal vase. Insa se aduna multe.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Annisia spune:
quote:
Originally posted by laviniaN
eu sunt bine acum am intrat in saptamana 38,a ajuns si sotul acasa vineri noaptea asa ca suntem pregatiti,ne asteptam foarte emotionati printesa.
LAVINIA38+
Miruna Antonia
Lavinia....cica ai intrat in saptaman 39, daca ai 38+.... Vezi sa nu te trezesti si tu ca o zana, ca ai calculat aiurea toata sarcina... Invata de la un om patit... Stii vorba aia cu cine invata din greselile lor si cine din ale altora.... Hihihihihihihi....
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare