Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Mi-am recitit mesajul si suna f taios... poate o fi in ton cu starea mea psihica...?! (...as putea spune cam nashpa?)

Am avut o noapte nasoala; ce zicem ieri: cu acid, dureri de spate, o contractzie - o maslina... si azi o zi depresiva.
Daca gandesc ratzional, nu am motive - dar asa simt!! Si asta ma scoate din pepeni: sunt deprimata si zau ca nu am de ce!
Trebuie doar sa accept ca lururile evolueaza, ca intru intr-o noua etapa etc.
E ciudata starea. Mai bine merg sa nani.

Noapte buna tuturor - burtici si bebici!

Piciulika 33+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Offf, nu pot dormi si maine trebuie sa ma trezesc devreme. Iar am o stare de agitatie aiurea. Nici la TV nu am rabdare sa ma uit. Nu stiu de unde am atatia nervi zilele astea, ca sincer motive serioase nu am.

Cu ocazia marturisirilor nocturne, trebuie sa recunosc ca imi fac ceva griji pentru nastere si mai ales pentru perioada de dupa. Nu inteleg cum a doua zi dupa nastere era stearsa memoria peste 50% si acum imi amintesc destule detalii. Nu ma tem de nasterea propriu-zisa, cat de momentele de dupa. Ma refer imediat dupa. Dar nu dau detalii ca nu vreau sa sperii pe nimeni. I-am zis doar Sabinei, ca ea face oricum cezariana.

Si apoi revenirea acasa...pana ne obisnuim cu totii. Cu Alex a fost ok, numai alaptarea imi dadea batai de cap. Dar nu stiu acum...2 copii...

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Sabina, multumesc de indicatii.

Danuta, eu il scot pe BB direct in scoica de masina.

Bee, tare dificila iesirea la mare. Te inteleg. Nici Alex nu sta in scaun cand e cu bunicii, in rest nu are de ales. Nu stiu cum poti sta cu ea. Eu daca stau in spate am contractii, daca ma mai si calareste cred ca as merge direct sa nasc. Pacat ca nu v-ati odihnit voi.

Lavinia, bine ca esti ok si ca nu mai esti singura.

Piciulika, mesajul a fost exact pe gustul meu, dar ce e drept si eu sunt cam razboinica. Multumesc de raspuns, ma gandeam eu ca asa este.

Gata, inchid aici, tot nu pot dormi, dar a venit sotul de jos din living cica se aud tastele. Noapte buna.

Rox 38+

Mergi la inceput

Piciulika, . Sigur nu suntem conectate cumva? Ieri descriam eu ce simti, astazi e randul tau sa ma nimeresti. Noapte buna!

Rox 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Iata-ma la schimbul 3, din nou... La mine caldura e de vina, recunosc...
Ha,ha,ha, Roxana, auzi: "a venit sotul de jos din living cica se aud tastele". Mi-a placut asta. Pai ce faceai, nene, dadeai cu ciocanul in ele ??? Sau ti-a pus sotul microfon ?
In alta ordine de idei, am visat ca postase Sim mesaj ca a nascut si ca bebe avea 3950 g . Asa ca am venit sa verific daca am eu vreo presimtite sau pur si simplu iar intervin in visele mele preocuparile din timpul zilei. Totdeauna mi se intampla asa inainte de un examen, de exemplu, ma culcam cu gandul la el si toata noaptea respectiva numai aia visam, repetam materia, etc... Acu' ar trebui sa deduc ca ma stresseaza mai tare nasterea lui Sim, decat a mea, ca despre asta n-am visat nimic... Hihihi
Simule, eu is dusa cu capul, sa nu te iei dupa visele mele. Bebe Stefan nu o sa fie asa de mare, da ? Pur si simplu astea-s aberatiile mintii mele
Lavinia, bine ai revenit ! Chiar ma intrebam saptamana trecuta ce s-o fi intamplat cu tine, ca nu ai mai scris demult si erai cu DPN-ul printre primele fete de aici. Ne bucuram ca sunteti in formatie completa acum, deja printzesa ta poate sa apara, pentru ca-i veti face o primire asa cum se cuvine...
Piciulika, lasa depresia... Pur si simplu ai avut o zi mai nasoala, se mai intampla, mai ales in conditiile de acum, cand nu ne mai simtim "in forma". De-acuma trebuie sa ne concentram pe momentul z, in care ne vom intalni mica minune si toate starile proaste si durerile vor fi uitate . Mai e putin ! Uite de la mine :
Aaaaa, astazi implinim si noi 38 de saptamani, uraaaaa

Iar m-a pocnit foamea . M-am prostit acum, pe final, ca toata sarcina n-am avut de-astea ( pofte, greturi, senzatii de arsura, de foame noaptea... ) Hmmmmmmmmm
Ia sa vad ce gasesc prin bucatarie...

Luy 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

pofta buna Luy.

AFIBEBE38+Cristian Nicolae

Mergi la inceput

Fetelor care merg azi la control, adrianaolimpia, mandarinutza, mishuta, multa bafta ! Sa veniti cu vesti bune !
Marti mergem si noi la ultimul control. Nu-mi vine sa cred, am ajuns si aici, cum a trecut timpul...
Bee, imi pare rau ca iesirea la mare nu ti-a priit... Of, ca tare bine ti-ar mai fi prins si tie putina relaxare...

Luy 37+ cu

Mergi la inceput

Vreau sa va multumesc din suflet tuturor pentru ca imi sunteti alaturi.
Sa dea Doamne Doamne sa scapam toate in pace si sa ne intoarcem cu bine acasa.

In cazul in care ma va tine in spital de astazi o sa dau un sms uneia dintre fete.

Va pup si Doamne ajuta.

Mergi la inceput

afibebe, tu ce cauti pe net la ora asta ? Ai emotii ? Te cred, dar ai sa vezi ca totul va fi bine ! Sa nu-ti mai fie frica nici de operatie ( stiu ca-ti faceai probleme de anestezie ), gandeste-te doar ca-l vei tine in brate cat de curand pe bebe Cristian! Este momentul pe care il astepti de atatea luni, pe care poate ti l-ai imaginat de atatea ori...
Hai, curaj, sa ne trimiti SMS daca ramai la spital.
Uite inca un rand :

afibebe !

Luy 37+ cu

Mergi la inceput

imi tot pun intrebarea: oare ce o fi cu Myral???

Ma retrag.merg sa mai stau putin in patut.

Asteptam un semn de la Betty dar fie nu a ajuns inca acasa fie e prea ocupata cu Mario.
va pup si aveti grija de voi.

Mergi la inceput