Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

fetelor va multumesc pentru urari.
sper si ma rog Bunului Dumnezeu sa ma ajute si sa scap cu bine.
oricum o sa va trimit un sms daca cumva ma va interna maine.

vom vedea.
sa speram ca va fi pe tura daca maine nu macar marti sau miercuri.

AFIBEBE38+Cristian Nicolae

AMR 1 ZI- SPERAM

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Afibebe, sunt si eu alaturi de tine si iti tin pumnii pentru maine!
Pun de azi fetele la treaba.

Afibebe

Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by luy

Sim, adimercedes, atunci cand am mers sa-mi cumpar Bepanthenul, am vazut ca in farmacie era de 3 tipuri: Bepanthen crema, Bepanthen unguent si Bepanthen Plus. Mie farmacista mi-a dat pe ala crema, am si intrebat-o daca asta este ala care imi trebuie mie pentru fundulet de bebe

Luy 37+ cu

Luy, Nana, deci sunt 3 tipuri!!! Hihihi, la noi doar alea 2 catre care am si dat link .

Sim, la noi nu am gasit Garmastan, de aceea am optat pt Bephanten, ca le-am "auzit" pe aici pe fete, ca altfel habar nu aveam ce sa aleg ...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ma duc la nani ca am obosit de trebaluit. Acum a trebuit sa fac piure fetei si m-am copt pe langa cartofii aia. Slaba miscare azi fara nasterea online.

Somnic usor celor care se odihnesc.

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by danielle02

afibebe
ce frumos.mai ai asa putin
mie mi-e rau fetelor.nu stiu de la ce,dar imi vine sa vars

sa aveti o duminica frumoasa!!!

danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Danielle, imi pare rau ca nu iti e bine. Cum iti e spatele??? Eu cred ca te doare din cauza oboselii, poate ai alergat cam mult si te-ai extenuat. Si raul la fel. Mie mi se face rau si am ameteli daca ma obosesc prea tare (ceea ce ac cam des in ultima vreme ) si nu ma odihnesc suficient (idem). Stai cumintica, e devreme inca, bebelusa mai trebuie sa stea la caldurica . Odihneste-te mai mult, relaxeaza-te si o sa vezi ca o sa fie bine...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Luy, Sim
Mai Lia, care e treaba cu dilatatia...ti-au spus doctorii??
Afibebe nastere usoara!
Eu bagai smotru intens azi, dupa distractie...bagaje munte-mare si praful depus in casa...mama cu calcatul si pe sot l-am trimis la cumparaturele ptr pranz(pui la rotisor si salata), a venit si cu o rulada de mere si in loc de regim am atacato instant...printre picaturi am reusit sa citesc aproape tot din urma...ma ingroziti fetelor numai cezariane se fac in Ro??

Ali29si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

quote:
Originally posted by danielle02

afibebe
ce frumos.mai ai asa putin
mie mi-e rau fetelor.nu stiu de la ce,dar imi vine sa vars

sa aveti o duminica frumoasa!!!

danielle 34+ Ebonee
pozici

Danielle, imi pare rau ca nu iti e bine. Cum iti e spatele??? Eu cred ca te doare din cauza oboselii, poate ai alergat cam mult si te-ai extenuat. Si raul la fel. Mie mi se face rau si am ameteli daca ma obosesc prea tare (ceea ce ac cam des in ultima vreme ) si nu ma odihnesc suficient (idem). Stai cumintica, e devreme inca, bebelusa mai trebuie sa stea la caldurica . Odihneste-te mai mult, relaxeaza-te si o sa vezi ca o sa fie bine...

samburici

poate e din cauza oboselii ca am ajuns sa dorm foarte rau noaptea si sa ma trezesc dimineata devreme,plus si bebelusha misca de imi ia toata energia.
sper sa fii si tu mai bine

danielle 34+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Roxali, binenteles ca dr. mi-a spus la controlul de ieri. de aia m-a si trimis la spital sa-mi fac analiyele pentru cezariana.

eu continui sa pierd buc din dop. Cred ca am o tona de dop.

Lia, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ali, bine-ai venit!! La urma urmei, ai mancat rulada, sa-ti fie de bine!
nu te mai gandi la una alta cu cezarienele...ce sa spun, dr meu nu prea face.decat in extreme urgenta.Acuma mi-o face doar pt ca prima nastere a fost exact asa, cezariana de urgenta....
daca ma gandesc eu bine, fara medicina moderna eram ingerasi si Sofia si eu.(Bun, mai mult Sofia, ca eu cine stie pe unde ma perpeleam la cat de rea sunt)
Daca nu se vedea la eco ca n-am lichid? daca se sufoca fetita? asa ca in fodnd, dr Badiu e cel care ne-a scos dintr-o situatie ce putea fi fatala.
Insa sunt de acord ca prea sar medicii la cezariana aici.....un var de-al sotului spune ca e din cauza ca multi s-au obisnuit asa de pe vremuri, cand erau avorturile interzise si multe femei faceau cezariana la nastere, ca dupa 2 cezariene avortul era legal.Doamne, oribile timpuri.
Eu sunt total impotriva avortului, dar nu pt interzicerea lui legala, ca una e credinta etc, alta-s legile...interzicerea legala a dus la monstruozitati....

quote:
Slaba miscare azi fara nasterea online.

Roxana,

danielle, si eu ma odihnesc f f prost in bucuresti. oboseala da stari de greata. incearca macar ziua sa te odihnesti cat mai mult

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lia, stii ca daca ai membrane fisurate trebuie sa mergi la spital urgento:)cum incepe sa picure, gata!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput