Ce masina: sh sau noua, opel sau peugeot ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

Angy11 stau in Giroc la un pas de Timisoara , in 10 minute (cu masina) sunt in centru.
Acum sa nu imi spui ca stai in cal.Girocului si ai focusul ala combi argintiu ca al meu si o fetita in spate ca mine. (am vazut exact asa in zona - serios)

Pusi.

Aida - mama de pisica mica.

Nuu stau in Girocului,am stat in soarelui pana de curand,acu stau la Chisoda ,Focusul meu e alb,de obicei circul prin Giroc,pe-acolo imi duc copiii la scoala,servici etc...

hai ca mai vb,daca ne adunam mai multe poate facem un subiect :)))))
Pussy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multumesc foarte mult pt sfaturi si raspunsuri
Sper sa pot achizitiona cat mai repede masinuta !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Daria,
Si eu am cam aceeasi problema ca tine. Imi voi putea lua un credit cat de cat cam prin octombrie. Eu cred ca imi voi lua o masina folosita din mai multe motive. In primul rand nu am destui bani sa imi iau una noua, cat de cat pe placul meu. As vrea sa imi iau una cu cutie automata, si astea din start sunt mai scumpe cu cel putin 1.000 de euro decat cele cu cutie manuala. In al doilea rand vreau sa imi iau second de afara, deoarece aud tot mai des ca cele noi vandute in Romania sunt cam de calitatea a 2a.
Eu mi-as dori un Ford Fiesta, sau un VW Polo, dar cred ca as putea sa ma multumesc si cu un Corsa. Oricum imi trebuie doar pentru oras si imprejurimi, maxim 60-70 km de Oradea.

Sa ne tii la curent! Chiar ma intereseaza ce si cum merg treburile, si unde iti gasesti. Eu sunt cam paralela cu astea. Cam peste o luna o sa incep sa umblu pe la banci, si intre timp sa ma interesez cine aduce de afara la comanda.
Bafta!

www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput

Gabi_j - cine probabil imi va aduce si mie, este cineva care cu asta se ocupa si e de incredere, adica a adus la foarte multi dintre colegii mei si-l cunosc personal (e fiul unui angajat de la noi de la firma).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

daca iti aduce din Germania tot VW e cea mai fiabila...un Golf IV sau V chiar cu 1.9 tdi are un consum infim....5-6l/100km in afara si maxim 7 in oras.

Roxana

Mergi la inceput

Deci, in maxim 2 saptamani am un VW Polo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hei!
Felicitari! Sa-l stapanesti sanatoasa!
Mama are Polo si este foarte multumita , dar daca se urca in Focusul meu isi da seama ca nu prea are spatiu la ea in masina.

Nu conteaza asta , conteaza sa fiti multumiti de ea.

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput