Zboruri ieftine spre Atena

Zboruri ieftine spre Atena | Autor: anamariame

Link direct la acest mesaj

Stiti companii low cost care au zboruri spre Atena?Planificam sa petrecem cateva zile in Atena, am gasit un hotel acceptabil ca pret si conditii, insa preturile la avion sunt cam mari pentru ce ne-am propus.Ma intereseaza un zbor in preajma revelionului, am sunat la Tarom, iar ei mi-au spus ca cel mai ieftin bilet este de 263 eur dus intors, taxe incluse.Sunt sanse sa gasesc la alte companii preturi mai mici? Daca da, la care?Ar mai fi si varianta de a pleca pe cont propriu, cu masina, insa distanta e mare, ma tem sa nu fie drumul prea obositor si sa nu se merite, tinand cont ca stam doar 3-4 zile acolo. Aveti vreo sugestie pentru mine?Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Da, iti pot da o idee. Noi mergem la Atena si apoi Santorini, in luna octombrie, cu Aegean Airlines. Am dat un ochi sa vad daca ai sanse de Revelion la tarif minim si, culmea, am gasit intre 28 dec-2 ian la 111 euro de persoana, taxe incluse (adica minim la ei pe ruta Buc-Atena). Vezi ca sunt chiar cate 2 curse pe zi, poti incerca si alte date care iti convin tie, dar eu zic ca mai putin de atat nu gasesti nicaieri.
Intrebarea mea ar fi cam cum se petrece Revelionul la greci?

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Laura, multumesc pentru raspuns. Pretul pe care mi l-ai dat tu este intr-adevar unul bun. Dupa ce am postat am incercat si eu pe aegean airlines, insa nu am reusit sa aflu pretul cu taxe incluse.Cat despre intrebarea ta, cum o fi Revelionul la greci, nu am idee, insa iti raspund cu siguranta cand ma intorc.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Ana Maria, ca sa afli pretul cu tot cu taxe, trebuie sa introduci un nume (chiar si fictiv), prenume, telefon, adresa de mail. Dupa ce iti apare pretul total cu taxe, nu e neaparata nevoie sa mai continui cu achizitionarea biletelor.

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

exista chartere din Bucuresti-Atena...incercati si la firma BlueAir sau CarpatAir...numai bine si vacante de vis

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">...

Mergi la inceput

stie careva cumva nr de tel de la o agentie Blue Air? sau Carpat Air din Bucuresti sau Budapesta?

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Carpatair Romania: Tel: +40 256 300 900+40 725 300 900Fax: +40 256 300 999Blue Air:S.C. Blue Air Transport Aerian S.A.Adresa: Maior Gheorghe Sontu, Nr. 6, etaj 2/4, Sector 1, BucurestiCall Center Acces: +40-21-208 86 86E-mail: info@blue-air.ro, sales@blue-air.roAna-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

ana multumesc tare mult

www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput