Piratarea contului PayPal

Piratarea contului PayPal | Autor: Chuny

Link direct la acest mesaj

Se existaaaaa sau nu se existaaaaa ???
Glumesc! alesssia ruuuuuuuuuuuulz!

Deci: era sa fac un atac de cord. Am primit urmatorul mail :

Information Regarding Your account:
Dear PayPal Member!

Attention! Your PayPal account has been violated!

Someone with ip address 149.225.126.87 tried to access your personal account!

Please click the link below and enter your account information to confirm that you are not currently away.
You have 3 days to confirm account information or your account will be locked.

Click here to activate your account

You can also confirm your email address by logging into your PayPal account at
Thank you for using PayPal!
The PayPal Team

--------------------------------------------------------------------------------

Please do not reply to this e-mail. Mail sent to this address cannot be answered. For assistance, log in to your PayPal account and choose the "Help" link in the footer of any page.

PayPal Email ID PP059

Primul lucru pe care l-am facut a fost sa deschid repede contul paypal sa vad daca mai sunt banii acolo, banutzii SONIEI !! Desigur ca nu am intrat prin linkul primit in email ... presupun ca e o incercare de piratare. Imediat am schimbat parola de la PayPal si am pus una mai complicata, am facut la fel si pt adresa de email prin care primesc banii.

Banii sunt acolo, oameni cu suflet din toate colturile lumii ii trimit bani Soniei pt ca ea sa aiba sansa vindecarii.

Cum sa fac sa ma asigur ca nu vor disparea bani din cont ? Daca transfer prima parte pe contul meu e mare comisionul ? Am impresia ca citisem ca e gratuit, poate nu am inteles bine. Chiar e posibil sa fie piratat un cont paypal ? ca parca ii faceau reclama ca e cel mai sigur mod de tranzactie prin internet.

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Exista si cel mai bine sa stergi mesajele astea. Paypal adevaratu' nu te intreaba de parole si alte date personale plus ca in antet acolo zice "Dear numele si prenumele" nu "Dear Paypal Member".

Foarte bine ca nu ai apasat link-ul respectiv. Prima oara cand am primit acest gen de mesaj l-am trimis fwd la paypal si i-am intrebat daca e de la ei, au zis nu. De atunci le sterg. Adresa de email era ceva cu spoof@.... am uitat restul, da o cautare prin helpul lor ca o gasesti.

Nu se intampla nimic cu contul altfel.
Edit: transferul banilor in contul bancar e gratuit, dureaza vreo 3-4 zile lucratoare.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Multumesc mult, Oana. Am sa sterg emailul. Culmea e ca am contul de mult timp, dar abea acum cand e activ au inceput si prostile astea.

Nasterea ariciului junior Pozele mele
Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Eu chiar am primit acest mesaj si m-am mirat ptr ca eu NU AM NICI UN CONT PAYPAL.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Aha, deci o fi o chestie automata ... probabil pescuieste adrese mail de pe net si trimite mailul ... cine pica in plasa ... asta e!

M-am uitat atent la adresa. paypal trimite in general email de la adresa services@paypal.com, iar asta era de la paypal@services.com.

Nasterea ariciului junior Pozele mele
Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by Podeanu

Eu chiar am primit acest mesaj si m-am mirat ptr ca eu NU AM NICI UN CONT PAYPAL.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Asa am patit si eu, si de laebay la fel, si nici nu am conturi

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput