Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

inca nu mi-au pus perfuzie, m-au pregatit pentru cezariana. mi-au facut un antibiotic Cefort si in funduletz, o dexo pt plamani ;i am plecat acasa. Nu am in fam nici un cadru medical dar suntem apropiati de dr.

Lia, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

Anisia hai draga ajuta-ma si pe mine cu numele, ca m-am razgandit... intr-o perioada voiam Matias Filip, apoi Darius, da-mi niste idei(daca ai timp si chef)
PS- nu mi-as dori sa-i pun un nume strain ...

Rodicuto, da Matias e romanesc? Mie un imi suna a ungurime... Bun, deci care vrei sa ramana neaparat? Adica pe acre vroiai sa il scimbi in Darius? Ca sa stiu de la ce sa incep?

Iti spun din start care sunt favoritele mele... Albert, Alexandru, Codrin, Claudiu, Dragos, David, Flavius, George, Horatiu, Iasmin, Iustin, Klaus, Liviu, Mihnea, Ovidiu, Oliver, Petrin, Rares, Robert, Septimiu, Sergiu, Sebastian, Sabin, Tiberiu, Victor...

Ceva, ceva? Sa-mi spui ce-ti place...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mey, fetele, help! Cand folosesc hartia igienica dupa pipi, vad ca ramane ceva usor galbui. Nu e normal, ca doar secretia aia e alba...Ce poate fi? Mie nu mi-a dat dr sa fac cultura de col, pe voi v-am tot auzit! Ce sa fac? Vad ca de ieri e treaba asta!

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gabitza, ai si senzatia de usturime la pipi? Secretia e vascoasa si da iritare local pe parcursul zilei si disconfort? Cand speli chilotelul, ramane pata sau se curata toata secretia? Are un miros intepator sau cum? Sotul are simptome de genul mancarime, cap iritat, umezeala permanenta sau uscaciune usturatoare, jena?

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

am o rugaminte la voi, daca stie cineva care sunt pasii care trebuie parcursi la anestezie, cred ca generala, pentru ca aici nu se face rahi sau peridurala.

Lia, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Lia_B nastere usoara iti doresc si vezi nu sta prea mult acasa!!
Ca eu data trecuta mai aveam nitel si nasteam prin fata blocului!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

ce face fetele ?
naste ?

Tomitza 36+ Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 4 SAPTAMANI !!!

Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

la generala iti face pe branula aia pe care deja o ai un somnifer, apoi faci nani in cca 3 minute, apoi stiu ei ce sa-ti faca. Bafta!!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by Sabina

dacasunti f f dulci...imi mai faceti o recapitulare la ce carut ati luat voi?

Eu am luat Chicco Ct 0.1 ( il am la foto burtik - mai e un album nou cu lucrusoare pt bb). Sunt incantata de el si sper sa fie bun; pret 449 €.
Multumesc mult pt info referitoare la bb mic si la lichid putin; eu nu pot bea 4l/zi, poate nici 2l nu reusesc din cauza arsurilor care-mi provoaca dureri ingrozitoare si nopti albe. O sa incerc totusi!

35+ & 23kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Aha, multzumesc, ma-m mai linistit.

raportez: contactii din 7 in 7 aproxim.

Lia, 37+

Mergi la inceput