Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Ma arat si eu, noptateca... Ieri am sarit rau calul cu serviciul si am primit nota de plata: seara picioare cu edeme (prima oara!) si noaptea contractzii... Asa ca azi am fost mai cuminte. BB a fost plin de zel, azi mai linistit, asa. Sa vedem ce ne aduce w/e.

Maruntziko, aveam deja scris SMSul pentru tine - cautam doar nrul... si atunci am vazut ca ai scris! Bine ca esti bine! Si o sa fie bine pana in capat, ai sa vezi!

Tomasa, pai clar nu stiam de crema P cu zn - ca nu am avut inca popo de bebe in casa - si aici nu am vazut cutioku de plastic care zici tu si Sabina. Insa e una cremoasa si faina la tub, tot de popo, cu Zn... o fi different package? Uite, maine caut! Merci!

Sim, si eu am gandrui acum, de-oi sti deosebi contractiile alea de alealalte! Azi la servici ma gandeam la tine, cum esti... Ma intalnisem cu o colega ce a nascut in Ro un baiat de 4.900 (da, patru noua sute!!) natural 100% (da, fara nimi) si ... in 2 ore! Ma gandeam ca poate se ia...?!?! Ce vise...
Iti doresc o noapte frumoasa - linistita sau... emotzionanta!

Teodoran

Yaya, Emma, Tomasa Sarbatoari frumoase si romantice, si multi ani ferciti de casnicie cu multe bucurii de impartzit!

Piciulika 33+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

m-am uitat eu pe situl Penaten, cred ca au schimbat cutia:)) 4900 grame??? sa-i traiasca!!!!!!!!!!

in alta ordine de idei: am luat azi 2 cutii galactogil, 4 pachete vata mari, 2 garmastane.
asta cand m-am inors de la dr...
vai, ce mult ocupa vata aia in bagaj.teribil,uitasem :))

poate va intrebati de ce nu dorm.
Sofia NU doarme.se straduieste sotul cu ea.cred ca nu-i prieste caldura? sau clima de bucuresti?.Io ii trimit pe astia la loc la munte...sau lamare o saptamana.se chinuie rau fata:(((

Rox, vezi? de aia nu doarme nici a ta . insa eu n-am AC.hm, voi aveti, deci retractez, poate nu e caldura la voi.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Mai Rox, daca vrei sa nasti, si tot ai 38... Yo te las! Cand vrei tu, numa sa fie si tata prin zona!
...da mi-e ca ne lasi tu pe urma pe noi singure si neincurajate pe aici.

Adimercedes Merci de intrebare: so far, so good. Maine merg sa-mi iau camasi de noapte cu nasturi si in rest stau cuminte (si nu prea) si muncesc cu drag&por, etc. Mi-e cam greu cu biroul - ca si tie.
... o idee cu sotzul prea harnic: spune-i ca preferi sa ai & aiba grija acuma cateva zile de el, decat multe zile de el+bebe!
Super info de la cursul tau - chiar nu stiam de micro-stomac!
"In alta ordine de idei, am fost si noi azi la control. Miercuri am implinit 34 de saptamani." - eu sunt cu exact o sapt. in urma ta

Ramonaiani - ce m-ai speriat. Dar ce TE-AI speriat! Am si eu o colega in spital, cu contractii, de o sapt. - sa stii ca simt alaturi de voi. Bine ca sunteti bine!!! ... si ce te bucurai de socri...! Ai grija si cumiiinte-cuminte, da?!

Afibebe, regret ca ai probleme in familie + emotziile astea. Bine ca ai un sotz dulce! Sper sa fie cum vrei tu cu cezariana si Cristian sa vina sa le stearga pe toate... desi usor nu o sa fie, ca tot un fel de stress (chiar pozitiv) e si asta... Multa putere!

Piciulika 33+ Michael

Mergi la inceput

Hai ca inchid si eu, noapte buna burtici!
(...la cate greseli pe cm2 am, cred ca am scris in somn...!)
Pe maine!

Piciulika 33+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Nici eu n-am somn...nu mai e nimeni pe aici?

Tomasa merci pt. sfat

Roxana asta sa fie singura mare problema,ca se rezolva..pana la urma.

Sabina si eu si sotul suntem nascuti vinerea.Nu stiu cat de talentati,dar iubitori suntem sigur..

Dana +32s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Ba da, Bepanthenul e pt fundulet. Si eu tot de ala am luat. Iar pt mine Garmastan.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Exista 2 tipuri de Bephanten: unul strict pt fundulet la bebe si un alt tip care e si pt sani. Ingredientele difera. Eu mi-am luat din acela care e bun si pt bebe, si pt mama...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Iote-ma si pe mine somnambula. Nu am nici o suparare, pur si simplu m-am trezit "odihnita".

Sper ca voi dormiti duuulce cu puiuti cu tot. Apropos...al meu baietas nu e prea activ noaptea...o fi dormind si el atatea ore, sau se misca mai finut sa nu o trezeasca pe mami?

Ce bine ca sunteti harnicute la scris, am ce lectura la ora asta

34+ Sasha Gabriel

http://good-times.webshots.com/album/559847818JkNmnj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hei hei hei. Eu am picat de somn cum m-am asezat in pat, ma terminasera orele de asteptare, care oricum veneau dupa raita prin Carrefour. M-am trezit pentru mersul la baie si as mai fi adormit, dar am decis sa mai vad ce faceti.

Sabina, unde ai gasit Garmastanul ala si Galactogil?

Piciulika, uite ca am schimbat si semnatura dar daca dr zice ca nu e cazul de nastere, nu este. Iar de incurajari nu scapati voi asa usor. poate acolo 2 zile cat sunt in spital si nici atunci daca aduce barbatul calculatorul in vizita, cu tot cu zapp.

Tomasa, tinem pumnii maine si distractie placuta. Caldura e o problema, dar si tinutul finului in brate. Eu m-am cam cocosat la ambii si nu eram gravida. POate te lasa sa mai stai jos cu el.

Pe mine m-a pocnit acum ca am uitat sa il intreb ceva de baza pe medic, si anume cand plec de acasa daca incepe travaliul. Asta avand in vedere ca dureri am oricum, cica sa astept sa vad de care, si in special ca fac o ora pana la spital in conditii de sosea mai mult goala. Daca e trafic ca de obicei in timpul zilei, pot face cam 2 ore. Nu mai pun ca trebuie sa ma si ia cineva, care va face tot cam o ora pana la mine. Offf...

Hai ca mai bag in joc si arunc un ochi la voi sa vad daca dormiti. Somnic usor!

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bineee, vad ca dormiti. Ma duc sa incerc sa dorm putin, desi nu stiu ce am de sunt asa agitata. Am o stare de iritare. La nani cu mine, mai vorbim maine.

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nici eu nu am somn, dar statui sa citesc din urma...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput