Aspirante optimiste >20 (140*)
Raspunsuri - Pagina 21
diaconmaria spune:
Voicu_bebi hai sa mai pregatim niste
Poate mirosul mai trezeste niste fete ![]()
Maria
poze
In asteptarea lui 
dyanira spune:
Si eu am azi multa treaba de facut....Trebuia sa merg si pana in oras dar aici ploua destul de tare si asta imi incurca planurile.Cred ca ma apuc de curatenie in bucatarie pana se mai opreste ploaia.
Voicu_bebi tu ce mai faci?
http://tt.lilypie.com/YBOzp3.png
diaconmaria spune:
Fetelor tot nu mi-ati raspuns afecteaza ceaiul de napraznic sarcina???????
Maria
poze
In asteptarea lui 
voicu_bebi spune:
da maria...sa stii ca bine zici...in plus trebuie sa fac si eu ca nu am baut deloc pe ziua de azi...asa ca hai...
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
diaconmaria spune:
Deci
pentru toate fetele.
Haideti la cafeaa!!! E gata cafeauaaaa!!!
Maria
poze
In asteptarea lui 
voicu_bebi spune:
maria ..ti-as raspunde cu mare placere dar sincer nu stiu ca nu am mai luat..irene mai lua ceai de naparznic...pe ea o intrebi mai bine...
dyanira...la voi ploua...ca aici la noi e frumos afara si soare...tocmai bine de o plimbare...
eu ce sa fac curatenie sa ma apuc si mancare si rufe...
..in rest nimic special...doar ca am primit un tort ieri ca maine daca facem un an..trebuie sa ne cinstim pai nu?![]()

asteptandu-l pe bebe
dyanira spune:
Voicu_bebi la multi ani pentru aniversarea voastra.
.Sa fiti sanatosi, fericiti si sa sarbatoriti si a 100 aniversare tot impreuna.Si sa va dea DD si un BB cat mai curand.Eu zic sa va apucati deja chiar de maine ca poate se prinde in zi de aniversare.
http://tt.lilypie.com/YBOzp3.png
irene26 spune:
buna fetelor! ce faceti?
imi pare rau ca n-am mai intrat ieri, dar am fost la plaja, a fost asa de frumos, iar cand am ajuns acasa eram asa de obosita, ca am dormit instantaneu. abia acum a dat Domnul sa ma trezesc, mie imi place sa dorm la nebunie.
crisa, ce mai faci? mi-era dor de tine! succes la analize si HSG, care este cam nasoala, dar trebuie s-o faci sa stii cum sta treba cu trompele. te asteptam sa intri mai des pe la noi.
voicu bebi, La Multi Ani pt un an de aniversare si sa va dea Domnul multi ani sanatosi si incununati de impliniri si fericire! si bineinteles de II!
maria, in legatura cu ceaiul de napraznic poti sa-l bei linistita pana afli ca esti gravi, pt ca nu afecteaza sarcina deloc. aceasta intrebare am pus-o si eu lui adimercedes de la naturiste si m-a asigurat ca nu are nici un efect asupra sarcinii.
dyanira, spor la treba.
voicu_bebi spune:
dyanira..saru'ma de urari si chiar bine ar f sa vina bebe cat mai repede...dar asteptarea asta...si cu iclul meu neregulat....![]()
irene...cam tarziu dar e bien ca iti place sa dormi si ca te-ai odihnit..esti o scumpa de urare....sper ca la anul cand facem 2 ani deja sa astept bebele sa vina sau poate chiar sa fiu mamica...
asteptandu-l pe bebe