Aspirante optimiste >20 (140*)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Maria, hai ca incep sa fac sa ploua cu teste pozitive aici...

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Pai teste azi nu stiu daca face cineva, maine parca irinamincu si cu crengu, dar azi nu stiu sa faca careva

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Multumim de galerie Cine stie poate luna viitoare se pozitiveaza si la mine...

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Poate le mananca palmuta pe fete si fac azi teste...Sa dea Dumnezeu sa fie teste cu II liniute!

Mergi la inceput

Eu una mai am 3 zile pana la testare si m-ar manca si pe mine palmuta...dar nu are rost ca TB a scazut, deci nu e bb acolo sigur

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

V-ati dus la sau v-ati de mine???

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Eu sunt inca aici...Maria, incearca si tu un test..Da-i paca temperaturii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele ...ce matinale sunteti mai ales tu maria .. u m-am trezit o data cu iubi...daca el a plecat la servici m-am trezit si eu sa va mai scriu una alta si sa ma apuc mai tarziu de curatenie ca doar stiti azi e ziua de curatenie la mine
kimmy imi pare rau ca pt sarcina...important e sa privesti in fata cu multa speranta si optimism ca totul va fi bine la urmatoarea sarcina care sper sa se intample cat mai curand ...sa re duci la mamici de mai-iunie cu fetele noastre...
maria...sper ca nu mai esti suparata...ti-am zis eu daca e sa nu fie luna asta ...sper sa fie luna viitoare...
eu abia astept ziua de maine...sa ne sarbatorim....la un restaurant..sa vedem unde mergem...ieri ai mei ne-au facut cadou un tort super cu frica fructe deasupra...o nebunie

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Claudela ma gandesc ca oricum e prea devreme pentru un test, simptome nu am de loc...Asa ca astept sa o iau de la capat luna viitoare.
Voicu_bebi si buna dimineata.
Vreau si eu o feliuta de tort..
Azi sarbatoriti 1 an de casnicie? Daca e asa va doresc multi inainte cel putin la fel de frumosi ca acesta care a trecut iar cadoul vostru sa fie II

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

La maternitatea din Iasi vor sa infiinteze un bazin pentru nasterile subacvatice.Mi-as dori taaare mult sa finalizeze proiectul pana voi avea eu un bb ca tare mult mi-as dori sa nasc in apa...

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput