Nazdravani de oct-nov-dec-2003(82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Cum faci daca nu vor sa stea bunici cu nepoti? Cum este sa nu ai incredere? Sunt mai multe. Nu vreau sa reiau discutia cu intelegerile dintre generatii. Simpatii!!
Mi-as dori mult sa am cu cine sa-i las, sa am deplina incredere, sa vad ca-mi sunt iubiti copii de catre bunici................

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello fetele!
Noi citim zilnic, cum banuiesc ca face multa lume, dar cu scrisul mai greu. Eu sunt racita a doua tura, nici nu-mi trecuse bine prima (care a tinut 2 sapt.), de luni am luat-o de la capat, deci am zilele astea 3 sapt. de cand ma chinui. Sapt. asta am facut inhalatie in fiecare seara si baut ceaiuri cu lamaie si miere la greu, dar parca tot asa sunt. Ieri si azi mi-am luat medical, ca nu mai puteam. Bineinteles ca nu am stat in pat frumos, ci am facut impreuna cu tanti geta curatenie asa misto, cum imi place mie, ieri la etaj si azi la parter. Si papa bun
Markus, la randul lui tuseste. De doua saptamani. Prima sapt. a luat Mucosin ( o sticla intreaga). Fara efect. Apoi de luni am trecut pe sirop natural de ridiche neagra si potbal. Si tot asa tuseste. Cu multa-multa expectoratie. Pana vomita, pentru ca nu stie scuipa flegma aia din gat, asa ca tuseste pana ii vine greata, si el imediat da la rate. Deja m-am saturat sa sterg parchetul cu mopul dupa el si sa schimb asternuturile de pe pat (dimineata si seara are cele mai nashpa accese de tuse). Dr. zice sa ii dam si ceva antihistaminic, de azi incercam si asta, pe langa ridichea neagra.
In alta ordine de idei, dupa ce toata sapt. n-a mai plans dimineata, azi a facut un adevarat show. Tanti il duce la camin (pt. ca cu mine e si mai rau), si ma uitam dupa ei pe geam, si efectiv urla si se vroia sa se tranteasca pe jos. A trebuit sa-l duca in brate o bucata de drum. Vai, mi s-a rupt sufletul. Mi-a venit de 1000 de ori in minutul ala sa deschid geamul si sa ii intorc inapoi (el striga numai "Mama, mama!" ) Horror! Eu nu stiu cat mai rezist la scene din astea, toata lumea imi zice ca dupa aprox. 1 luna se va obisnui, deja e a treia sapt. si nu pare sa fie mai bine. Ba mai mult, are clar preferinta pt. o educatoare (pe care a avut-o el la gradi anul trecut) si nu o poate suferi pe cealalta. Adevarul e ca prima (faimoasa Doamna Valerica) stie cum sa-l ia. Si a inteles ca e un copil sensibil si actioneaza ca atare. Pe cand astalalta imi tot tine mie teorii ca din cauza mea e asa sensibil si mamos, ca prea il cocolosim (si eu si tanti Geta) si alte aberatii, in loc sa faca un efort cat de mic sa se apropie de sufletelul lui. Ieri Markus a declarat ca pe Dna. Marioara vrea sa "o duca la Politie" (asta face el cu toate lucrurile/persoanele care il supara ). Cert este ca atunci cand e dna V. Markus doarme de amiaza, nu face pipi in pat, totul e ok. Sapt. asta, cand dupa-masa a fost dna M. a facut pipi in pat de 2 ori si in celelalte 2 zile n-a dormit deloc. N-a puput sa-l culce. Nu stiu ce sa zic. Astazi este numai doamna V. toata ziua, sunt curioasa cum va fi.
In fine, mai stau 1-2 sapt. si daca tot asa se va comporta , sunt hotarata sa-l scot la ora 13, inainte de somn. Nu cred ca ar fi asa o mare scofala. Sper sa nu fie impotriva regulilor caminului. Pt. ca ideea cu somnul il terorizeaza pe el, anul trecut la gradi normala mergea cu mare placere.
Alaltaieri am fost la control cu bebe Mathias - am implinit 28 sapt. suntem mari, am intrat in ultimul trimestru Toate sunt bune, masuratorile ok, toate organele ok, buze, degetele in regula. Abia astept sa-l vad 'face-to-face', sunt tare curioasa daca va semana sau nu cu Markus. Sincer, mi-ar placea sa fie foarte diferiti (fizic vorbesc, pt. ca psihic/temperamental sunt sigura ca vor fi diferiti).

Gata, hai ca-s ca o baba din aia care cand incepe povestile nu se mai stie opri.
V-am tucat pe obrajori

Venera , mama lui Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Multumim mult pentru urari !!!

Mariana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Bineinteles ca am uitat sa intreb.
Ce cadou le luati/le-ati luat de ziua de nastere (4 ani?)
Need ideas!
Thx!

P.S. Niste pozici de gravida (nu prea reusite, facute asa aiurea...) sunt aici

Venera , mama lui Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ven, despre cadouri, ca noi suntem mai aproape de eveniment , la noi sigur tre sa fie ceva cu super heroes sau robotii aia urati, Transformers ii cheama, eu nu ii suport, da Matei ii adora, asa ca .. o sa cumparam un robot si pe langa aia ceva educativ, un laptop mic de copii sau ceva lego cu care sa construiasca .. avioane, sau ce o sa gasesc mai interesant.

Fetelor, si eu, ca si Ven, va citesc, da nu mai am energia sa scriu, is si cam dezumflata ca mi-au iesit rau niste analize, adica testul de glucoza, s-ar putea sa fi facut diabet gestational, trebuie sa ma duc sa imi refac testul saptamana viitoare. BB e OK, eu am cearcanele cat China si Matei e cam solicitant, dar stiti voi despre ce vorbesc.

O saptamana buna sa aveti !

Si LA MULTI ANI la toti sarbatoritii mici ..

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi si celor de peste week end...

Mamicute,iaca a venit si iarna...asa friiiig....brrr!Parca as fi vrut oleaca mai multa vreme calduta...

Io am cam racit,nu-mi place de loc chestia asta,mai ales ca weekendul care vine va trebui sa merg la Moeciu,la teambuilding...nashpa!
Bine ca Luana nu a furat cocostroci de la mine...cel putin pana acum nu se vede nimic,nu stranutat,nu tusit...si am iesit si ieri si alaltaieri afara,pe frig...

Va doresc o saptamana cat mai buna si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Fetelor, a trecut mult de cand n-am mai scris.Intre timp s-a schimbat si sectiunea...avem copii mari, ce mai!! Vreau sa spun "La multi ani!" tuturor sarbatoritilor de pana cum care au implinit 4 anisori.
Noi suntem bine...plini de energie, rasfatti de bunica...care a venit de 2 saptamani.Si e asa de bine cu mama!!!!Toate sunt la locul lor, toata ziua munceste cu jucariile care nu au timp sa stea la locul lor.Doamne, ce bine e cu mama!!!
Carmen...imi pare rau pentru analizele de glicemie, nu panica!Si eu am fost la fel la sarcina cu Andrea, vroiam doar sa-ti zic sa mergi cat mai de dimineatza cand iti faci analizele si poate sa nu mananci nimic inainte.Eu cand le-am facut prima oara am fost pe la 7 seara si a doua oara cand am fost de dimineatza mi-au iesit bine.Multa sanatate si o sarcina usoara mai departe...
Ven...si la noi se apropie ziua de nastere.Ea isi doreste foarte mult o bucatarie complet utilata cu Barbie.Probabil ca asta o sa-i cumparam sau vreun castel cu printesele, oricum ceva mare...Trebuie sa-i fac curat la ea in camera sa mai golesc ca-i plina cu o gramada de jucarele care ocupa spatiu si nu se mai joaca cu ele.Si pe langa astea....ceav maruntisuri mai educative. Poate puzzle cu mai multe piese si bineinteles cu personaje Disney...sau nu stiu ce o sa gasesc.Carmen..mi-ai spus tu anul trecut de o patiserie la marche Jean-talon, mai stii cumva adresa?Pentru tort as vrea sa-i comand un tort pentru gradinita si sa-i fac eu unul pentru acasa....sau sa comand 2 daca nu am chef de copt.Dar nu stiu o patiserie care sa aiba f. bune torturile.
Gata..s-a trezit printisorul..
V-am pupat....

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Mariana, uite aici link cu patiseria de care vorbeam ... noi cumparam paine numai de la ei, e mai buna ca cea din Romania .

http://www.premieremoisson.com/

Intri pe contact us si gasesti toate punctele lor de desfacere.

Despre analizele mele, problema mea e ca mi le-am facut dimineata si nici nu mancasem nimic, de aia is cam cu moralul la pamant ... acu si daca am facut diabet de sarcina, asta e ... o sa treaca in 2 luni si gata, pentru bb singura chestie e ca o sa fie mai mare ... ceea ce nu e asa rau, pana la urma ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Carmen si eu stiu ca se repeta analiza.. Sper sa nu fie, pana la urma
Si eu am fost suspecta de diabet, ca am avut copii mari la primele sarcini.. Dar nu era asta(adica asa e materialul)
La Matei ai avut probleme din astea? Ma intreb de ce a aparut asa.. la a doua sarcina abia...
La multi ani sarbatoritilor.. cei de pana acum.. Vad ca vine si David al Lilianei.. sa traiesti multi ani sanatosi, plini de fericire si iubire
Uite o www.babyride.com/tt-656150.html" target="_blank">masinuta de la noi

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, dau de baut. Ne-a venit green cardul. Ni s-a mai luat o piatra de pe inima.
la fiecare.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput