Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Jasmin012/Jasmin012.jpg)
Jasmin012 spune:
Buna, dragi burticutze. Noua ne e somn dar nu stim daca reusim sa dormim, poate acum ca v-am citit ne ducem in patut...Fetelor, eu pina acum ziceam ca timpul a trecut foarte repede, dar nu stiu de ce in ultimele saptamini parca nu mi se mai pare, nu stiu de ce mi-e mai greu cu rabdarea...as vrea ca timpul sa zboare si sa-l am pe bebe in brate.
Irina, nu, sunt multe fete care nu au mai scris demult. Sper sa fie bine toate.
Cami, sunt frumoase tare produsele de pe site-ul ala, unde se afla si fisul rosu, cel pus de tine pe mailul comun, dar sunt si scumpe. N-as putea sa dau 100 euro pe un fis pe care sa-l poarte citeva luni. Deja i-a luat tati un costumas din geaca si pantaloni pt iarna, la reduceri, a costat 60 euro, fusese ieftinit de la vreo 90 euro. As vrea sa-i cumpar un fis intreg, dar sa nu dau mai mult de un milion jumate pe el...Pacat ca eu nu o sa prind Baby expo, mi-ar fi placut sa mai iau si de acolo cit ceva si eventual sa ne intilnim mai multe fete pe-acolo. Deci te duci miine la eco de trim 3?
BB, bravo, ai scapat de-o grija.
Pussi, te-ai intors?
Rox, deci bebe George te bate din ce in ce mai tare...cred ca o sa-l duci la box tailandez, ca dupa cite zici da bine si cu pumnii si cu picioarele...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+
Lucas Daniel
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Jasmin012/Jasmin012.jpg)
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Salutare. Tocmai am tras o fuga cu sotul meu pana la Pitesti pentru a semna un precontract. Ne-am achizitionat un pamant. Noi doi suntem f f cheltuitori si nu reusim sa punem un ban deoparte si am hotarat sa investim in ceva. Am facut un credit pentru ca suntem f seriosi cand vine vorba de platit datoriile. Acum sunt rupta de oboseala. Am dormit doar 5 ore.
Fetelor, Matei a inceput sa miste din ce in ce mai mult. Il ador, desi la 5 dimineata nu pot spune ca eram f incantata ca nu mai avea somnic.
Nici eu nu pot astepta BabyExpo. Am cumparat deja o gramada de lucruri. Eu sunt convinsa ca o sa ne para rau ca luam atatea chestii pt ca sunt sigura ca nu vor purta nici macar jumatate. In plus, toata lumea imi spune ca voi primi f multe lucrusoare. Insa eu nu ma pot abtine. Cum vad ceva frumos, ii cumpar fara sa stau pe ganduri.
Roxxy24+
Rares Matei, iubitul lui mama
Asa si eu, nu ma pot abtine sa cumpar lucrusoare de bebe. Am deja foarte multe, aproape ca nu mai trebuie sa-i cumpar decit niste chestii de iarna, dar putine, ca o parte deja le am. Eu insa nu ma gindesc la chestia asta, ca bebe o sa primeasca multe lucrusoare, fiindca noi o sa fim printre straini...Iar despre terenul achizitionat, sa-l stapiniti sanatosi.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Buna fetele
M-am intors de la eco fara eco ,ca dr a zis sa mai astept 2 ore ca nu putea at,asa ca o sa merg luni cand este de garda si gata
anca 28+
Maria
poze
![](images/user_woman.png)
RGE spune:
ANCA imi pare rau
JASMIN...ar fi o idee tasu' ii zice "razboinicul luminii"..cred ca de aici i se trage lui fi-miu...oricum e extraordinar la lovituri ..nu stiu daca e normal sa "bata" asa de pe acum dar nu e o idee rea sa-l dau de mic la un "sport sportiv"
ROXANA 30+ "ursuletz"
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany26 spune:
ancadragoman...ooffffff...imi pare rau....te cred cum te simti ....dar lasa bine ca vine weekendul si potae o sa ti se pare ca trece mai repede...pana luni 25+
ANDREI
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Buna, dragi burticutze. Noua ne e somn dar nu stim daca reusim sa dormim, poate acum ca v-am citit ne ducem in patut...Fetelor, eu pina acum ziceam ca timpul a trecut foarte repede, dar nu stiu de ce in ultimele saptamini parca nu mi se mai pare, nu stiu de ce mi-e mai greu cu rabdarea...as vrea ca timpul sa zboare si sa-l am pe bebe in brate.
[Jasmin24+
Lucas Daniel
Si eu exact la fel simt....
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
dany26 spune:
Fetelor dar de marsupii ce parere aveti?!Nu vrea nimeni sa isi cumpere ...mie imi place f mult cand vad cate o fata pe strada cu bebe in marsupiu in fata Dar oare pt bebe sunt destul de comode?!
25+
ANDREI
anacami spune:
Roxana, sa ii zici lui tati sa iti dea un spor de "munca grea"!Lasa, inseamna ca este sanatos si voinicel!
Jasmin, in locul tau nu as cumpara prea multe de aici, nu stiu de ce te agiti- acolo vei gasi mult mai frumoase si mai ieftine! In plus, nu trebuie sa le mai cari pana acolo, mai bine sa cari de acolo aici !
Roxxy, sa stapaniti sanatosi terenul! si noi intentionam sa cumparam unul la primavara, la fel- cheltuim pe tot felul de prostii daca nu avem o tinta precisa
Socrii mei sunt pe ultima suta de metri cu amenajarea vilei, acum au inceput deja sa puna faianata si gresia in unele bai- ne-am ales si noi modelul pentru a noastra- groaznic, cand nu iti trebuie zici ca toate sunt superbe, cand vrei sa cumperi cu greu iti place ceva..Pana la urma ne-am ales un aquamarin vesel- are si niste ornamente cu floricele
Au facut si fosa (casa este ceva mai departe de Bucuresti, nu este canalizare in sat), au facut toate instalatiile (de la camera hidroforului facuta special deasupra putului pana la chiuveta..). Ma bucur ca o sa fie absolut toate conditiile,ca altfel este greu sa stai prea mult pe acolo, mai ales cu copii mici)
ne-am ales si culoarea la dormitor, deja au cumparat vopselile. Urmeaza sa cumaparm in curand mobila- cred ca nu voi mai avea niciun chef sa umblu, sarcina fiind maricica
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
NicoMuresan spune:
Buna. Sunt Nicoleta Muresan. Sunt o viitore mamica in noiembrie.Sunt din 13/09/1983. Data ultimei menstruatii este 11 februarie.Data presupusa a nasterii este 18 noiembrie.
anacami spune:
Anca, imi pare rau! stiu ce nasoala este numai asteptarea pana la ziua ecografiei, nu vreau sa imi inchipui cum este sa o ratezi...
Jasmin, la eco ma duc miercurea viitoare, iar saptamana imediat urmatoare dupa eco- dar vineri- la consult (asta daca nu le incurc...clar, am dubii, trebuie sa ma uit pe foaie)
Dany, eu am marsupiu de la Sebastian- nu l-am folosit decat de vreo 3 ori, mai de sanchi', ca era f. cald afara si transpiram amandoi ingrozitor-si eu si copilul...Acum, fiind rece, cred ca il voi folosi mai mult.
Exista mai multe tipuri de marsupii, functie de varsta de la care sunt recomandate. Marea majoritate- in care copii stau in pozitie verticala- sunt pentru dupa 3-6 luni, dupa ce copii isi pot tine bine capul, iar coloana nu mai este asa fragila. Sunt insa si marsupii cu mai multe pozitii (2-3), care se pot folosi de la nastere (0+): mai au si o pozitie in care bebe este tinut culcat, mai la orizontala.
Foarte la moda acum sunt si asa numitele "wrapuri" (ca ideea, un fel de esarfe asemantoare cu cele in care isi tin unele africance si asiatice pruncii...). Exista si un subiect pe forumul DC, se pot confectiona si de catre mamici: Wrap in Romania
Un ex. de marsupiu cu mai multe pozitii, printre care si cu cea de la 0+: www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=588" target="_blank"> Chicco Soft&Dream
Si al nostru este cu pozitie 0+, este produs de Evenflo; uite-l aici
Si daca tot am revazut unele poze mai vechi, uitati-l si si pe "cavalerul" Sebi la 1,3 ani
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania