Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 27
ellis spune:
BB, AI GRIJA DE VOI DOUA, TREBUIE SA STAI IN PAT CAT MAI MULT, POTI SA TE RIDICI DOAR PT A MERGE LA BAIE SI PT A MANCA; VORBESC SERIOS, AI GRIJA DE VOI, CUMNATA MEA, DIN CAUZA PROBLEMELOR CU SARCINA A STAT IN PAT DE LA 5 LUNI, FARA EFORT, PLIMBARI...
SA FII CUMINTICA SI SA VII NUMAI CU VESTI BUNE!
Ellis26+
Jasmin012 spune:
Burticutzelor, buna, tocmai ne-am intors si noi de pe drumuri, am fost la Bran, din pacate nu am avut timp sa vizitam si altceva, era o coada imensa la biletele de intrare in castel, si cit am stat la coada si am facut cumparaturi la souveniruri s-a facut cam 13,30. Spaniolul nostru (pina la urma a fost doar unul, ca celalalt s-a este racit si a ramas la hotel) a facut multe poze si am pierdut o gramada de timp, pe urma am fost sa mincam la Moieciu si asta a fost timpul nostru...noroc ca nu a fost aglomerat pe autostrada... Bebe s-a simtit bine, nu a obosit, dar ne-a fost cam greu sa urcam scarile alea de piatra de la intrare si din pasajul ala din castel, dar cred ca ne-a mai scazut un pic fundul cu ocazia asta.... De miine urmeaza tura a doua, si mai grea, ca vin 2 dintre sefi...dintre care unul e mai stresant, nu in sensul ca e rau, ci te bate la cap cu multe detalii, mai rau te incurca decit altceva...
Acum ne facem frumosi, si in timp ce stam cu masca incepem sa va citim, sa vedem ce-ati mai facut in lipsa noastra.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
Nicoleta, bine ai venit, sarcina usoara.
Catus, felicitari pt baietelul Petru!!!
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Sheritraquote:
Originally posted by RGE
..Doamne cand aud de zugraveli si daramaturi ma ia pe sira spinarii....ma dadeam mare ca inchid balconul macar in termopan ca sa o sa las pe iepura la iarna acolo daca o sa stea in picioarele noastre sa o duc in balcon..dar nu am gasit nici un "inteligent" sa-mi mute centrala la aer din balcon inafara lui..plus ca ma apuca groaza cand aud de mizerie..cred ca maine il scot pe sot la "shopping" pt bebe macar patutul sa-l iau sa scap de o grija ..si parca as duce si covoarele la curte la socrii sa le spele..asta inseamna sa stau cu casa vraiste ..sa cumpar macar alte covoare in dormitor daca luam patut si acolo nu mai ramane de facut nimic..decat sa schimbam clanta ca sa se inchida usa ..ca acum e stricata...am ramas o data blocata in dormitor ..noroc ca eram super disperata ca faceam "wiwi" ca altfel acolo ramaneam toata ziua...
NU LUATI IN SEAMA CE AM SCRIS ERA O DISCUTIE CU "MINE"..
VREAU SI YOOOOOOOOO VARZAAAAAA...cu niste costita afumata sau coaste sau ciolan...
IULI...cu ceai ca berea e amara
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Bey am inebunit si eu cu renovarea/zugraveaola/spartul/scimbatulo...
Acum stau in dormitor in varful patului si muncitorii bat la usa, intra in varful picioarelor, si apoi incet dau drumul la bormasina, bat cu ciocanul.... Sor-mea s-a trezit de dimineata in zgomot de lovituri si m-a intrebat ca ce-i gluma asta proasta, mai nou asa am de gfand s-o trezesc?
Ieri dupa doua luni de cautari indarjite, mi-am luat inima in inti si am luat meseriasi de pe net, far sa stiu nimic de ei, pt ca nu mai pot,l vreau sa termin odata!
Mi-au venit trei, au masurat, m-au zapacit, io singura acasa, speriata sa nu-mi dea in cap, tot gandindu-ma daca fac bine sau nu, n-am fost prea atenta la calcule.
Mi se pare ok si se si apuca oamenii de treaba, iau ciocanele in mana si pune-te si sparge, in 5 min nu se mai vedea nimic in casa, praf si mizerie cumplita. Ies afara si incep si cad pe ganduri. Iau planurile casei, suprafata mai mica decat o masurasera meseriasii, sapa o calculasera si la zona faianta, plinta calculata de 2 ori....
Ma iau cu mainile de cap, chem sotul de urgenta acasa, sa dea excrocii afara.... Ma facusera parsivii, ai-ai ai!
Asa ca acu n-am mesteri, holul arata de zici ca a cazut o bomba in mijlocul lui, praf am si-n chiloti, si faianta ioc pe pereti!
Luni vin altii sper sa am mai mult noroc, altfel a apuc sa pun singura!
Shery 28+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
Sheri, ai avut curaj nu gluma sa-i chemi tu singura. Eu nu am curajul asta, stiu ca as fi o victima sigura a inselaciunii si nu fac nimic de genul asta fara Dan, ca pe el nu-l pot duce de nas...
Fetelor, ce vergeturi cumplite, nici nu le-am vazut pe toate, m-am uitat la citeva la tipele cu sarcina de 25 saptamini, cit am eu. Eu inca n-am nici o vergetura, dar nu-mi doresc asa ceva nici mie si la nici una dintre voi. Oribil , sa ne fereasca Dumnezeu!
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by darleena
Neata burtici!! Week end placut la toate si fara vreo peripetie.
Roxana am experimentat si eu ceva asemanator acum vreo luna. A fost groaznic, am zis ca mor nu ca nasc. In plus simteam ca nu am forta sa scot ce trebuia din mine, mai ales ca nu voiam sa ma screm prea tare ca sa nu iasa copilul
Si in clipele alea ma gandeam si eu la acelasi lucru: daca asa e la nastere, pai nu ma mai joc.
Chiar vorbeam cu prietena mea care e insarcinata in 24 de saptamani si imi zicea ca ea e asa de speriata de nastere, incat daca cineva ar pune-o sa aleaga intre a naste si a face bungee jumping, ar alege fara sa discute bungee jumping Eu mai stau sa ma gandesc un pic.....
Sheri sunt convinsa ca situatia la tine in casa nu e roz, dar la cum povestesti tu nu ma pot abtine din ras.
28+ si baby Kara
Darleena, eu deja am facut o data bungee jumping, asa ca asta nu ma mai sperie. Nastrea e mult mai de groaza.. cel putin la bungee jumping este greu momentul in care te arunci in gol, pina te hotarasti, secundele alea ti se par o eternitate...apoi, o data ce te-ai aruncat e chiar placut...pe cind nasterea...
Roxana, groaznica sperietura...si eu ma tem de chestii de genul asta. Eu deja mi-am cumoarat granovit, cum a zis una din fete. Inca nu l-am folosit, dar il am pregatit.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
dany2007 spune:
Jasmin012 Oauuu chiar ai facut bungee jumping? Esti o mamica TARE curajoasa....
Dana 23+ Luca-Rares
Poze cu mine :)
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
Urmati linkul pt a vedea produsele castigate la Dove, halat, prosoape, papuci...
Jasmin012 spune:
BB, nu-mi vine sa cred prin ce ai trecut! Cred ca te-ai speriat tare...stai cumintica si nu mai face atitea plimbari deocamdata, lasa-le naibii, pina ti se zice ca a trecut pericolul. Pupici de incurajare.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by dany2007
Dana 23+ Luca-Rares
Urmati linkul pt a vedea produsele castigate la Dove, halat, prosoape, papuci...
Dany, am facut asta acum vreo 10 ani, iar anul trecut am zburat cu parapanta la Brasov si a oua zi am sarit cu parasuta la Ploiesti, de la 4000 m, din fericire cu parasuta tandem, ca singura n-as fi sarit...dar asa, m-a impins odata de la spate si cum sunt micuta (adica eram) nu i-a fost deloc greu sa ma arunce peste bordul avionasului... Iti trebuie si putina nebunie, si eu am asa ceva, Dan nu se mai mira de nimic...
Fetelor, curg apele pe mine, ati mai pomenit asa ceva? Doamne, de unde atita transpiratie, mai ales ca de felul meu transpir foarte greu?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
Roxxy80 spune:
Buna, Jasmin.
Ieri ma plangeam si eu din cauza transpiratiei. Este incredibil ce mult transpir. Nu aveam probleme cu transpiratia inainte de sarcina. Acum transpir foarte mult sub sani (mi-au si crescut foarte mult) si intre picioare. este groaznic. Fac cam 3-4 dusuri pe zi.
Roxxy 24+Rares Matei
quote:
Originally posted by Jasmin012quote:
Originally posted by dany2007
Dana 23+ Luca-Rares
Dany, am facut asta acum vreo 10 ani, iar anul trecut am zburat cu parapanta la Brasov si a oua zi am sarit cu parasuta la Ploiesti, de la 4000 m, din fericire cu parasuta tandem, ca singura n-as fi sarit...dar asa, m-a impins odata de la spate si cum sunt micuta (adica eram) nu i-a fost deloc greu sa ma arunce peste bordul avionasului... Iti trebuie si putina nebunie, si eu am asa ceva, Dan nu se mai mira de nimic...
Fetelor, curg apele pe mine, ati mai pomenit asa ceva? Doamne, de unde atita transpiratie, mai ales ca de felul meu transpir foarte greu?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel