Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

iuli tot varza am facut si eu cu manzat si carnati

jasminicilor, rge multumim

trebuie sa ma organizez de sapt. viitoare ca sa numai stau atat in picioare si sa termin ce achizitii mai am pt. casa!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

EU AM 119 CM PE BURTICA IN DREPTUL BURICULUI...V-AM LUAT!!!!!!!!!!!!!
DACA AS FI FACUT GRESEALA SA MA MASOR PE SOLDURI, CHIAR CA AS FI BATUT RECORDUL.

Ellis26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Pe mine ma ia cu fiori...
Ma gandesc ca de la 1 oct intram si noi in demolari,zugraveli,etc...
Sper sa am capacitatea mentala sa fac fata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Eu am baut sapt trecuta o bere fara alcool. Era mai micuta si sper sa fi fost ok. Noi am gatit azi cat pentru un batalion, cel putin asa zice sotul meu. Am facut friptura cu piure de cartofi, snitele, chiftelute (primele din viata mea ), salata de vinete si sper sa ne oprim aici! Nu stiu cine o sa le manance, dar am avut chef de bucatarie.

A, si bineinteles ca am mancat altceva!

29+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vasari

Eu am baut sapt trecuta o bere fara alcool. Era mai micuta si sper sa fi fost ok. Noi am gatit azi cat pentru un batalion, cel putin asa zice sotul meu. Am facut friptura cu piure de cartofi, snitele, chiftelute (primele din viata mea ), salata de vinete si sper sa ne oprim aici! Nu stiu cine o sa le manance, dar am avut chef de bucatarie.

A, si bineinteles ca am mancat altceva!

29+

nu stiu ce-i si cu mine, dar fac foarte multa mancare, cantitativ vorbesc... si folosesc oalele cele mai mari! Cred ca-n subconstient gatesc pt. 4

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli-ana

Pe mine ma ia cu fiori...
Ma gandesc ca de la 1 oct intram si noi in demolari,zugraveli,etc...
Sper sa am capacitatea mentala sa fac fata...

noi iti tinem pumnii sa rezisti! ... sa sti ca pe mine deja ma enerveaza! Vreau liniste si intimitate!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Mie mi se pare ca berea fara alcool are gust de suc de rosii...
Raportez:115 cm in jurul buricului...Si nu am decat 21 de saptamani...Ce ziceai tu Ellis???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..Doamne cand aud de zugraveli si daramaturi ma ia pe sira spinarii....ma dadeam mare ca inchid balconul macar in termopan ca sa o sa las pe iepura la iarna acolo daca o sa stea in picioarele noastre sa o duc in balcon..dar nu am gasit nici un "inteligent" sa-mi mute centrala la aer din balcon inafara lui..plus ca ma apuca groaza cand aud de mizerie..cred ca maine il scot pe sot la "shopping" pt bebe macar patutul sa-l iau sa scap de o grija ..si parca as duce si covoarele la curte la socrii sa le spele..asta inseamna sa stau cu casa vraiste ..sa cumpar macar alte covoare in dormitor daca luam patut si acolo nu mai ramane de facut nimic..decat sa schimbam clanta ca sa se inchida usa ..ca acum e stricata...am ramas o data blocata in dormitor ..noroc ca eram super disperata ca faceam "wiwi" ca altfel acolo ramaneam toata ziua...
NU LUATI IN SEAMA CE AM SCRIS ERA O DISCUTIE CU "MINE"..
VREAU SI YOOOOOOOOO VARZAAAAAA...cu niste costita afumata sau coaste sau ciolan...
IULI...cu ceai ca berea e amara

ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Eu ma gandeam sa pun o parte de lucruri in cutii,asa,incet-incet...Dar am realizat ca s-ar umple casa de cutii si cand ar veni sotzul meu s-ar ingroziCa si el are nevoie de putina liniste si intimitate dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana
Raportez:115 cm in jurul buricului...Si nu am decat 21 de saptamani...Ce ziceai tu Ellis???

Ellis26+

Mergi la inceput