free online virus scan
Ce parere aveti despre "free online virus scan"? Sunt bune?
Daca da, care din ele le recomandati?
BitDefender e ok?
Daca nu le recoamndati, care e motivul?
PS: am avut AVG 7.5 cu banuti, si acuma trebuie sa platesc iara.. stau si ma intreb daca se merita sau nu.. daca sunt alte variante sa iti pastrezi PC free of virus...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Raspunsuri
marius spune:
Este o mare deosebire intre a proteja un PC cu un soft specializat in mod "real time" deci cu un produs instalat si actualizat si a-l verifica din cand in cand (chiar si on line) el fiind practic neprotejat.
Da merita instalat un produs antivirus si daca se poate chiar unul bun.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
Gabbriela spune:
ai ceva recomandari.. daca tot imi dau banii , macar sa mi dau pe ceva bun.
quote:
Originally posted by marius
Este o mare deosebire intre a proteja un PC cu un soft specializat in mod "real time" deci cu un produs instalat si actualizat si a-l verifica din cand in cand (chiar si on line) el fiind practic neprotejat.
Da merita instalat un produs antivirus si daca se poate chiar unul bun.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Oana_B spune:
Am folosit si eu online virus scan, cred ca mai toate sunt bune. Cred ca mai important decat un antivirus este un firewall bun si...of course sa ai grija pe unde clicai si ce descarci de pe net.
Cu banuti am avut McAfee si Norton, acum folosesc Zone Alarm Security Suite de doi ani, asta imi place.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Gabbriela spune:
firewall... recomandari ai?
Pai asta e faza, ca nu clicai nimic si nu descarc nimic de pe net.. inafara de YM, skype nu am descarcat pana acum nimic.
site-uri nu vizitez decat DC si alte cateva de pe care invat ceva programe...
nu deschid attach de la mail sub nici o forma...
Faza cea mai ciudata care ma facut sa cred ca am virus e:
- aveam photoshop si efectiv mi-a dispartu din PC, numai icoana pe desktop mai am... nu stiu de ce, nu am sters eu nimic, nu a avut nimeni acces la PC meu inafara de mine...
Sanatate si numai bine
Oana_B spune:
Pai firewallul de la Zone Alarm. Security Suite are si antivirusul si firewallul impreuna.
Referitor la Photoshop, nu cred ca are legatura cu vreun virus ca altfel era afectat tot computatorul nu numai programul, parerea mea. Daca ai avut o versiune cracuita poate n-a fost prea eficienta sau poate ca a avut ceva security care dupa un timp nu l-a mai lasat sa ruleze.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Gabbriela spune:
aha, inteles.. thank you!
Sanatate si numai bine