Unde arunc un monitor stricat?

Unde arunc un monitor stricat? | Autor: ramiha

Link direct la acest mesaj

Vreau sa arunc un monitor CRT stricat. Unde as putea sa-l arunc? Parca nu l-as duce la pubela din spatele blocului... stiu ca poate fi periculos daca este scapat, aruncat etc. Locuiesc in Bucuresti. Cum sa fac sa scap de el?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

In Brasov a inceput din mai 2007 colectarea selectiva a gunoaielor (firma Urban). La fiecare punct de colectare a deseurilor este afisat un numar de telefon care trebuie apelat in cazul in care ai de aruncat produse electronice sau electrocasnice. Nu stiu acum daca vin ei acasa sa il ia sau trebuie sa mergi tu undeva sa il duci...
Poti intra pe site-ul Urban pentru Bucuresti, cauti un numar de telefon de contact si intrebi unde poti sa duci monitorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Stiu ca sunt centre de colectare ( cel putin teoretic) in fiecare sector pentru monitoare, televizoare etc. In articolul de mai jos ai adresa centrului din sectorul 2 : http://www.romanialibera.ro/a93121/centru-de-colectare-a-deseurilor-electronice.html
Pentru sectorul 6 centrul este pe undeva prin Giulesti.

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Gata am gasit informatia !
'In cele sase sectoare ale Capitalei vor fi amenajate noua puncte de colectare a electronicelor defecte. Astfel de spatii se afla pe: str. Carpati, str. Afanata (sectorul 1), str. Baicului nr. 69 (sector 2), sos. Dudesti - Pantelimon, str. Bratarii, str. Liviu Rebreanu nr. 60-70 (sector 3), str. Niculitel nr. 6, str. Serban Voda nr. 162-164 (sector 4), Aleea Salaj, str. Dunavat (sector 5) si pe str. Drumul Sabareni - la fostul CAP Chiajna (sector 6).'

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput