Aspirante optimiste >20 (139*)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Si eu vorbesc singurica????

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

maria, nu mai plange, ca eu mi-as dori sa-mi treaca tampita asta de constipatie! sunt un car de nervi! in rest, nici eu nu am nici un simptom, poate ma doare spatele, dar cred ca de la scaunul din clasa, sau m-a tras aerul asta conditionat. eu ma gandesc ca oi fi mancat ceva in neregula si de-aia sunt in situatia asta. oricum, iti pumnii pt un test pozitiv! bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu am avut constipatie ani buni, crek era ceva cronic si nu reuseam nici cum sa scap de ea. Dar de cand am inceput sa pap cereale e super ok. Ai mai putea sa incerci cu ceai de anghinare (foarte amar de altfel) insa cik are efect. Mama mi-a zis care si ea s-a chinuit cativa ani cu constipatia. Nu stiu insa daca e indicat sau nu in caz de sarcina. Dar cu cerealele ai unda verde. Dar ma refer numai la cele integrale, nu la prostii din alea cu surplus de zahar si arome.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Vad ca si la tine se apropie incet, incet testarea...
Si acum sa te cert putin...Ce ti-am zis eu sa o lasi mai moale cu facutul curateniei in casa...Ia zi tu vrei sau nu bb??? La atata efort cum vrei sa se prinda bb???
Ce bataita meriti...

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Anca, pup pe burtica ca frumoasa mai e...

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

bujo, asa o sa fac maine, mananc cereale. ca ceai de anghinare nu am de unde sa iau. multumesc mult.
maria, te rog nu ma bate! stiu, ai dreptate, dar daca nu fac eu treaba, cine s-o faca? dar azi nu am exagerat ca datile trecute.

Mergi la inceput

claudela, lasa ca in curand o sa ai si tu asa burtica! speram sa te urmam toate. anca are burtica frumoasa, iar tu ai test frumos!

Mergi la inceput

Ce face fericita posesoare a celor 2 liniute????

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara, la toate fetele!!!!
Ce faceti, dragelor? M-am uitat toata ziua la voi, batem orice telenovela noi aici!! Azi am mai facut un test de ovulatie, ca la cel de ieri nu-mi venea sa-mi cred okii, plus ca erau si cam palide liniutele. azi am mai facut unul si au aparut ambele liniute dragele de ele, de un rosu inchis!!! Hi, hi, hi!!!! Asa ca am daramat portarul la servici. Sper sa fie bine. In rest, toate bune si frumoase, ceea ce va urez si voua!!! Pupici, ma pun pe citit si restul de pagini, ca n-am terminat, am zis sa va scriu repede...

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Ylari, bravo !!!!!!!!!
fetelor, eu ma duc sa ma culc. Va pup pe toate, lasati semnele deoparte si nu va mai rascoliti mintea. Ganditi pozitiv, folositi laxative( Supozitoarele cu glicerina sunt minunate)si o sa vedeti ca vor veni liniutele cat de curand.
hai, noapte buna si sa fiti cuminti pana maine dimineata cand ne revedem cu drag.

Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput