Aspirante optimiste >20 (139*)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

maria..super de tine ca aveti impreuna o firma...ah si tu esti acasa acuma ? esti inca in concediu?

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Da pe 1 sept incep munca efectiv. Dar asta nu inseamna ca stau numai acasa. Umblu si cu alte probleme. Cateodata plec dim si revin seara.

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

da ..stai linistita ca nu am insinuat nimic...zic doar ca e ok ca ai o firma si ca va ocupati amandoi de ea..si eu ce as mai vrea asta .....momentan is acasa...

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by voicu_bebi

da ..stai linistita ca nu am insinuat nimic...zic doar ca e ok ca ai o firma si ca va ocupati amandoi de ea..si eu ce as mai vrea asta .....momentan is acasa...

asteptandu-l pe bebe

Mai mama stai linistita stiu ca nicimacar nu ti-ar fi trecut prin cap sa insinuezi ceva.
Ma refeream ca desi inca nu am inceput munca efectiv tot mai sunt zile in care umblu ca nebuna.
stai linistita

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Da ce liniste e pe-aici...Oare lumea isi face siesta?

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

eu vreau sa spun ca ma plictisesc de mor in casa...vorba lu sotul meu...sa mai ies ...

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uricarudiana spune:

buna fetelor!!!
am intrat si eu si pot spune ca in primul rand am salivat dupa crema de zahar ars. daca mai e, vreau si eu o bucatica mina, asa de pofta!!!
eu azi am fost si mi-am cumparat verighete si nu-mi pot dezlipi ochii de la a mea... abia astept nunta...

http://tt.lilypie.com/EoTgp3.png

Mergi la inceput

diana...bine ai venit....si felicitari pt noua achizitie...sa le purtati fericiti...pune poza cu verighetele sa le vedem si noi.,...

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Buna fete dragi,

Intru si eu sa va salut abia acum, azi am avut o zi aglomerata rau la serviciu si... un pic trista...
Mi-am anuntat sefa de aici, care este o draguta, ca ma voi intoarce in tara peste aprox. 3 luni si am avut asa o strangere de inima, ca ea m-a sustinut mereu... doar ca pur si simplu fac parte din acea categorie de oameni care nu pot trai departe de casa.
Am incercat, ne-am straduit sa ne fie bine aici si sa ne adaptam, dar nu putem, pur si simplu.
Multi prieteni, cunostinte imi spun ca am luat-o razna ca ne intoarcem in nebunia de acasa, dar noi (eu si sotul meu) asta ne dorim... din tot sufletul!
Sufar tare mult si sunt stresata de cand sunt aici, cred ca de asta nici nu vine BB...

Haideti ca v-am ametit cu problemele mele, au altii probleme si mai mari de atat!

Claudela si Esaria, va felicit din toata inima pentru bebei!!!
Va doresc sa aveti sarcini usoare si sa va bucurati de minunile voastre mici!!!!
Si toate fetele mele dragi!!!

http://tt.lilypie.com/A3w2p2.png

http://community.webshots.com/user/Gabitza1977?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uricarudiana spune:

maria, cam pe la ora asta asa e...
si eu abia astept sa imi fac testul luna asta. si eu vroiam sa imi fac sange , ca se poate mai devreme, dar ma las pagubasa si astept.
si eu m-am plictisit in concediu, abia astept sa ma duc la scoala!!!

http://tt.lilypie.com/EoTgp3.png

Mergi la inceput