FIV 129
Raspunsuri - Pagina 23
ana_p spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Vesti despre EI : sunt 2 care s-au iubit pana la 4 celule si 2 care au doua celule si mici fragmentatii , dar mi-au promis solemn ca noaptea trecuta si astazi vor creste si ei. Asta-seara la 19.30 vor da o petrecere la mine in burtica, petrecere care va dura mai mult ca in basme: 9 luni![]()
Toti 5 va multumim pentru incurajari si galerie!

Ana
Anca Wish spune:
Corinuk, bine ai revenit. Si eu am facut analizele tot la Bios Diagnostic. Avantajul e ca se poate recolta sange si sambata (in cazul in care in cursul saptamanii esti ocupata), iar rezultatele ies repejor. Nu cred ca sunt mai scumpe decat in alta parte, cu diferenta ca personalul si serviciile sunt net superioare.
Sfatul meu e sa te duci la Niculescu cu toate analizele facute. Cel putin, asa am facut eu si lucrurile au mers mult mai repede.
Banutii la care vei ajunge in final, difera de la un caz la altul in functie de grila de tratament. Mie mi-a dat (de exemplu) gonal si menogon cate 1 fiola /zi. Astfel, costul tratamentului, in cazul meu, va fi mai mic.
Ana, felicitari pentru embrionasi! "Toti 5 va multumim" -mi-a placut asta. 
Multa bafta tuturor!
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
KoraPop spune:
Moni noi avem o intelegere mai "speciala" 
Fetelor Ana_p avea aseara 2 embrioni cu cate 2 celule cu mici fragmentatii si ceilalti 2 erau cu cate 4 celule, f. frumosi.Deseara va afla cum s-au dezvoltat in continuare si tot deseara va fi ET si va stii cati embrionasi ii va pune.Ana sunt alaturi de tine, va fi totul bine!!!!

Eu mai iau azi ultima pastila de AC si probabil luni ma duc sa refac FSH-ul,apoi sper sa ma pot intalni cu dr. sa discutam amanuntit depre "planul de bataie"...pt luna octombrie.
P.S. Vad ca Ana e pe baricade si a scris vestile bune ![]()
Kora
CARPE DIEM!
marrina spune:
corinuk Lista de analize pentru Giulesti o gasesti pe prima pagina. La ea trebuie sa adaugi analizele pe care ti le-a scris felicia_. Bine ar fi sa-ti verifici si tiroida inainte pentru a incepe FIV-ul cu tiroida echilibrata (in cazul in care este un dezechilibru acesta poate afecta fatul). Iti doresc multa bafta!
aurel_cris Sunt sigura ca te-ai gandit la mine. Nu-ti fa griji pentru mine ci ai grija de
. Fii curajoasa. Cerclajul ti se face ca sarcina sa decurga bine. 
ana_p Felicitari tuturor! Sa va intalniti cu bine! 
diana_d spune:
Fetelor spuneti-mi va rog pt ca nu sunt din Bucuresti,
exista vreo locatie pe langa spitalul Giulesti sau
in zona Drumul Taberei - Tricodava
unde as putea sa-mi dozez estradiolul?
Sau mi-ati putea recomanda un laborator privat
(eventual cu nr de telefon) in alta zona
a.i. sa il gasesc nu cu f. mare dificultate?
Marrina, rubia multumesc mult,
revin ulterior cu PM
Moniland spune:
Kora, de abia astept "discutiile" despre burtica si copilasii dinauntru
. Si daca DD va fi alaturi de noi vor fi foarte curand, chiar anul acesta.
Ana, deci ET se va face la 72 ore? Super
. Ii transfer pe toti sper. 
Diana, la indicatia dr. vei face estradiolul? Cum merg injectarile?
Monica
lilianaFi spune:
Ana_p sa fie exact cum zici tu...conteaza din cite vad si starea emotionala...ma bucur ca esti asa optimista,sint cu pumnii strinsi in continuare...multa bafta 
Galuscuta daca prima data nu am inteles clar tot ce inseamna fiv,si mai ales fiv in it.,acum am inteles mai bine si am mai inteles si de ce ai ales Krumpendorf...acum sint si eu in dubiu:krumpendorf sau barcelona ??? Sarcina cit mai usoara in continuare 
Gabita 
Pussi Cellu kora Marrina Moniland Antosit Doris Madlen Zouzou Aldolina Andrada M.Oana Kitta Melutzica Magduta10 Liana Nussy teli huski Luk Ladyxe......tuturor
fara nici o exceptie numai bine...

diana_d spune:
Moni,Deocamdata imi fac doar Dipherelin-ul
subcutan, inainte de a pleca la servici.
Nu am probleme cu injectarile, sunt obisnuita.
Estradiolul doresc sa-l fac din proprie initiativa,
nu am primit recomandari medicale.
Te pup
psj spune:
Diana_d relativ aproape de Giulesti, adica poti sa ajungi si pe jos sa zicem, e Synevo de pe Titulescu. Exact cum iesi din pasaj de la pod de la Basarab 10 m mai incolo. Daca iti trebuie rezultatele in aceeasi zi nu stiu daca lucreaza si la urgenta.