FIV 129

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sisly spune:

Fetelor care ati facut FIV CU OVULE CONGELATE ,AJUTOR!

Urmeaza sa fac un fiv cu ovule congelate in Germania si nu am suiciente medicatie pt. inceput.
Mi s-a dat estrifarm 2mg. sau proginova ( nu cyclo proginova).

Cu ce se pot inlocui deoarece aici nu gasesc.Ce medicatie se da in Romania ptr inceput?

Multumesc ,

Cudrag va saluta o veche aspiranta

SISLEY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Moni, multumesc.

La mine e fiv nr.1 . Schema e modificata din alte motive , dar dr m-a asigurat ca nu e nicio problema. In cazul meu e chiar benefic faptul ca fac 9 zile de diphereline in plus...se mai miscoreaza fibromul ( acum are 3 cm ).

toate fetele fara deosebire

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Sisley eu am fcut ET cu cogelati,dar am mers pe natural nu am luat nici un fel de medicament.

Madalina 14+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari!

deci FELICIA si tu incepi in 3 septembrie,bun suntem deja 2 pe lista si MONILAND e pregatita de galerie,cine mai incepe in septembrie?

FELICIA faci protocol lung???

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Buna fetelor,

Ma prezint la raport:
sunt programata pt punctie in 11 sau 12 septembrie.
Mai este cineva in aceasta perioada?

Toate cele bune, va pupup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisly spune:

Madalina,

Multumesc ptr raspuns. dar e musai sa iau medicatia respectiva.

Poate stie Sheritra ceva.Parca ea a facut cu ovule congelate.Nu stiu daca mai posteaza aici.Eu nu v-am mai urmarit de mult.

Cu drag,

O aspiranta mai veche- SISLY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Kla,Felicia: eu incep inhibarea pe 26 august,deci voi fi si eu cu voi in gashka!

Relya: avem aceeasi dr.,dar mie mi-a dat doar 14 zile de Diphereline si la primul FIV si la acesta pe care il incep.Insa...eu nu am fibrom,asa ca o sti ea ce face!

Sisly: Sheritra nu a facut FIV cu ovule congelate.In Romania (sau cel putin la Giulesti,unde a facut si Sheri),din cate stiu eu, nu se congeleaza ovule ci embrioni.Ea a facut un ET cu congelati,insa nu i-a reusit.Madalina28 este cea care a reusit asa.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sisly, din ce m-am prins ai nevoie doar de estrogen nu si progesteron. In cazul acesta uite aici:
Estrogeni naturali:
- PROGYNOVA= estradiol valerat 1-2mg/zi
- ESTROFEM= estradiol micronizat 1mg /zi
- PREMARIM = estrogeni conjugati 0,625 –1,250mg/zi
- ESTRADEM=17B estradiol in sist. De eliberare transdermica a 25,50.100 micro grame /zi.
nusy, imediat inecpi. Bafta mult, multa si sa se lase cu reusita.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

nusy, bafta muuuulta la acest fiv, sa dea Domnul sa fie cu ochisori! eu iti tin pumnii si astept vesti dintre cele mai bune. tuturor si mult noroc celor care urmeaza sa inceapa tratamentul pt. fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Felicia,Kla mult succes in incercarea din septembrie...mai e un picut si se intimpla minunea...pupici.

"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">

Mergi la inceput