Alta cafea... in aceiasi cafenea

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Maadi ti-ai gasit ... sa fie ele lunea dimineata la apel. Dorm fetele noastre. Seara chefuiesc.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

fetele ... eu asa as dooormiiii ... dar am bagajele vraiste prin casa si mateiu ... nu mai zic. cand zic si eu ca ma hodin ... de trezeste dumnealui, cand adoarme ma apuc de trebi ... si tot asa. da' de-acu nu mai fac nimic. mai am niste rufe in masina si inca un rand de bagat si restul mai fac si maine ... pai ce?
acu' de-aveti timp bagati un oki www.conquiztador.ro/index.php?lastpage=index.php&" target="_blank">aci sa va deconectati.
va pup!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Am descarcat din poze.

Daca vreti s vedeti. Daca nu o sa editez si o sa pun cind vreti voi. Nu vreau sa fie la dispozitia tuturor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ioanaradu

pai ce?
acu' de-aveti timp bagati un oki www.conquiztador.ro/index.php?lastpage=index.php&" target="_blank">aci sa va deconectati.
va pup!

Nu ma las... imi cere numele regatului si parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Ioanaradu - Sa ma deconectez? Eu acum ma chinui sa ma conectez. De, I'm a blonde! Undercover ce-i drept, dar cateodata imi iau rolul in serios.

Ina - Foarte frumoase pozele. O miresica super dragutza. Sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata. Si apropos de ce-i mai bun si de poza cu magnificul tort de mireasa, mi s-a facut pofta de ceva dulce. In drum spre casa, escala la cofetarie.

Mergi la inceput

ce faceti fetele? v-ati facut regat?

poze cu matei

Mergi la inceput

am facut cafea proaspta si va astept aici!

poze cu matei

Mergi la inceput