Alta cafea... in aceiasi cafenea

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

De ce te-ai mira. E o moda... daca e prea linistit e plictisitor, asa ca pregateste-te.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

M-am pregatit deja.

Unde sunteti toate?Umblati lelea?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

De mine intrebi?

Imi fac bagajul pentru maine.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by maru

fetelor, am o mare nedumerire, acu dupa ce rasfoii subiectul.... anal, unde se introduc ob-urile? ca bag seama ca le pun gresit de vreo 20 de ani!
sunt tare nedumerita............

Doamne'ajuta!

Mai,mai,mai,nici acu nu stii?In gaurica cea mai vizitata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by wonderful

quote:
Originally posted by maru

fetelor, am o mare nedumerire, acu dupa ce rasfoii subiectul.... anal, unde se introduc ob-urile? ca bag seama ca le pun gresit de vreo 20 de ani!
sunt tare nedumerita............

Doamne'ajuta!

Mai,mai,mai,nici acu nu stii?In gaurica cea mai vizitata!

Daca te scobesti mereu un nas iti trebuie cate doua, nu cate unul.
Daca ai vazut, astea se vand mereu in numar par.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Am deschis un subiect nou despre ridicarea preturilor si sper ca sa nu se nimeni la cearta pe acolo.Sau sa ma ia pe mine cineva la 3 pazeste.

Moamaaa da ce cald este afara,se lasa cu lesinaturi astazi.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Pai, daca asta speri,de ce l-ai mai deskis?Unele or sa se ia la bataie pe pantofi si carpe virtuale,ca d-aia-i forum.

Mergi la inceput

Adina!!!!Misca si fa-ti bagajele!C-o sa pleci in anusu' gol daca stai calare numa' pe dc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Am deschis un subiect nou despre ridicarea preturilor si sper ca sa nu se nimeni la cearta pe acolo.Sau sa ma ia pe mine cineva la 3 pazeste.

Moamaaa da ce cald este afara,se lasa cu lesinaturi astazi.

poze

Pai, daca asta speri,de ce l-ai mai deskis?Unele or sa se ia la bataie pe pantofi si carpe virtuale,ca d-aia-i forum.

poze

Mergi la inceput

Ce m-a enervat Diana aia.Eu cred ca nu este in toate mintile femeia aia.Pe bune.

poze

Mergi la inceput

Fetili,io iar n-am dormit pan' la 5 am.Cred ca de vina-i nunta asta care s-apropie.Apropos,Adinaaaa,vezi ce faci in conced!Poate te-mpinge si mai corupi si p-acolo niste fraiere.Deocamdata n-ai lamurit nici aici lucrurile si fetele-s taaaareeee

Mergi la inceput