Alta cafea... in aceiasi cafenea

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

quote:
Originally posted by wonderful

quote:

Ce psihiatrie Wonderful? Pregateste-ti rochia de mireasa ca vin si te iau. Si tu si Iuliana la fel. Imi fac harem si va iubesc neconditionat.
Sunt barbatul perfect: va aduc cati bani vreti, nu stiu sa fac mancare, ma trantesc cand vin de la servici in fotoliu si hai ca nu ma uit la meci ma uit pe DC.

Du iu meri mi?

Adina + Olivia 04.03.2004

Ies ai duuuu!Uai did iu sei it sau leit?Cu mancarea e mai nashpa.Tu nu stii, mie nu-mi place sa fac.Gasim una dintre noi care sa faca mancare cu pasiune?Io fac curat si urat.

Las' ca-ti iau menajera. Deja am ochit pe cineva aici pe DC, stii tu cine

S-o crezi tu ca mai sta vreo una la cratita.Ai mai vazut cadanoaica gatind,sau facand ceva curatenie?Nema!Atunci toate-s leidis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Wonderful, de la alt topic. Cateodata citesc acolo si ma intreb daca n-o fi aparut prin ziar vreun anunt cu "caut menajera platesc 10.000 EUR/luna" si are nevoie de recomandari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:

Wonderful, de la alt topic. Cateodata citesc acolo si ma intreb daca n-o fi aparut prin ziar vreun anunt cu "caut menajera platesc 10.000 EUR/luna" si are nevoie de recomandari.

Tentant.Eu bazaiam la "In 1 sau 2.."la "Dupa ce v-ati maritat""unde s-a dezamorsat scandalul tot cu niste pontoase.Mda,am citit si eu ce spuneai mai devreme.Nu pot decat sa ma bucur ca nu mai am nevoie de nimeni.Suna egoist dar la vremea respectiva numai eu stiu cat m-am chinuit si tot mama m-a scos din rahat.

Mergi la inceput

"A zis Adi de la grupa mare ca sunt urekentzii in copac" - tocmai m-a informat fii-mea.

Da Wonderful, cum ziceam, citesti topicurile de la in 1 sau in 2 si mai gasesti si cate ceva util.

Mergi la inceput

Mama? Mina de aur, nu alta. Si ex-soacra-mea la fel. Amandoua sunt extraordinare.
Nu stiu ce m-as fi facut fara ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:

Ce psihiatrie Wonderful? Pregateste-ti rochia de mireasa ca vin si te iau. Si tu si Iuliana la fel. Imi fac harem si va iubesc neconditionat.
Sunt barbatul perfect: va aduc cati bani vreti, nu stiu sa fac mancare, ma trantesc cand vin de la servici in fotoliu si hai ca nu ma uit la meci ma uit pe DC.

Du iu meri mi?

deci pe mine m-ai uitat...

pe mine nu ma iubesti

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:

quote:

quote:

quote:

Du iu meri mi?

Ies ai duuuu!Uai did iu sei it sau leit?Cu mancarea e mai nashpa.Tu nu stii, mie nu-mi place sa fac.Gasim una dintre noi care sa faca mancare cu pasiune?Io fac curat si urat.

Las' ca-ti iau menajera. Deja am ochit pe cineva aici pe DC, stii tu cine

S-o crezi tu ca mai sta vreo una la cratita.Ai mai vazut cadanoaica gatind,sau facand ceva curatenie?Nema!Atunci toate-s leidis.

sper ca nu e vorba de mine, ca ma supa r si plang pana inund forumul

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Maru, treci in gasca!
Nu te-am uitat, si stiu ca tu faci o mancarica...de te lingi pe degete. Asa-i?

Ia ziceti fetelor, unde vreti sa va duc in luna de miere? Sa stiu sa rezerv vreo 5 camere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

mie imi place sa fac mancare dar timpul ma PRESEAZA TARE de cand o am pe printesa mea ca deabea am timp sa fac curat si sa spal si ce mai trebuie facut.

As merge in Dubai dar este cam scumpulet acolo

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Nu inteleg de ce de cate ori apare cate un subiect se cearta fumeile astea intre el.Eu nu zic ca nu pui suflet pt ce citesti si incerci sa dai un sfat scos din strafundul gandirii dar sunt multe persoane care vor ca toata lumea sa fie de acord cu ideea lor si daca nu iese scandal.Naspa...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput