Alta cafea... in aceiasi cafenea
Raspunsuri - Pagina 12
ina78 spune:
Ioana la urmatorul botez din cartier fa-i rost si Frumusicai de o invitatie - plateste cu bonuri de masa (facem cheta) sa vada si ea cum e ... 3 zile si 3 nopti...
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
ioanaradu spune:
ina asa-i ... cred ca si tu stii cum e, ca si pe la voi pe-acolo se tin uneori asa. nu?
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
wonderful spune:
quote:
Originally posted by ina78
Wonderful nu se fac nunti de 3 zile si 3 nopti? Sa se auda in 3 cartiere?
Vezi ca noi vorbiram de un botez, caut nasi ptr. bebele meu si te-am inclus la bebe 2 pe tine. E bine?
Aici is oameni fini,bre,nu ca-n capitel.
Eu vin la al 3lea,daca-i din sarcina trigemelara.
Daca banui ca tu esti defecta,inkiriaza-l pe al tau si ai sa vezi cum iti vine cu una
urgent.Nu te mai crampona si tu de tot felul de prejudecati,zau asa.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Da' planificari?Ca noua nu ne dau nici bonuri de masa.Cica mancam destul kk la clasa,asa ca nu ne mai e foame pana a2a zi.
Pai ai zis ca esti slaba. Bag seama ca nu mananci suficient. Te feresti?
Cred ca trebe sa-ti facem cum ii faceam fii-mii: te pacalim noaptea
Adina +
Olivia 04.03.2004
ina78 spune:
Acum nu mai stiu... 
Cind eram studenta - stateam intr-un cartier cu asemenea specimene. (nu sariti ca nu am nimic cu ei...
)
Acum am scapat... 

Si sa nu uitam... facem noi chefuri d-astea 3 z & 3 n
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Originally posted by wonderful
Da' planificari?Ca noua nu ne dau nici bonuri de masa.Cica mancam destul kk la clasa,asa ca nu ne mai e foame pana a2a zi.
Pai ai zis ca esti slaba. Bag seama ca nu mananci suficient. Te feresti?
Cred ca trebe sa-ti facem cum ii faceam fii-mii: te pacalim noaptea. Iti bagam cate un biberon cu munitie pe gat. Acu' sa vedem cum adunam providerii la scoala noaptea, atata-i baiul.
Adina +Olivia 04.03.2004
ERAM slaba,acu-s normala si oricum ce mananc eu la clasa e recomandat ca nu-ngrasa numa'coloreaza.
wonderful spune:
Da' stiu ca scrieti!Ca disperatele,frate.Am citit si azi noapte s-acu de zvacneste barbia,de oki nu mai zic,is ca la iubitelu' meu Base.
Adinaaaaa(strigat)tu cand pleci?
Gura ei de democratie!Ce sharvici aveti,cocoanelor,de-o frecati atata?Si eu care,in tampenia mea,spuneam ca n-as suporta un serviciu de birou,c-as innebuni.Bolunda mai eram si sunt,Doamneeeeee!(disperare)
ina78 spune:
Wonderful ce-nseamna trigemelara??
Cit de inchiriat... nu-l imprumut, nu-l inchiriez, nu-l donez... acu` e al meu... su lasati-ma sa cred asta.
Adina... te anuntam. Esti capul... listei.![]()
wonderful spune:
[quote]Originally posted by ina78
Wonderful ce-nseamna trigemelara??
Cit de inchiriat... nu-l imprumut, nu-l inchiriez, nu-l donez... acu` e al meu... su lasati-ma sa cred asta.
Adina... te anuntam. Esti capul... listei.![]()
[/quoteInseamna ca-ti iei de-o grija si te faci cu alte 3.Inseamna 3 copkii scuipati simultan,3 gemeni!Te bagi?Si fie vorba-ntre noi,la cat te
ar trebiu sa iasa din tine ca bilele alea de la loto sau prono.