Mamici de septembrie-octombrie (60)
Raspunsuri - Pagina 6
afibebe spune:
waw nu pot sa cred ce linistita este Betty mai are cateva ore si isi va tine minunea in brate.
emotionant.
eu mai am 4 zile.
Annisia ne faci vreo surpriza???
Sim tu cum esti???
Eu nu mai am nici o durere.dar nimic.imi zicea sotul ca asa liniste nu a mai avut de mult si ca as fi ca o fata mare.
ori e linistea dinaintea furtunii ori bebe e linistit si asteapta sa vina saptamana viitoare.
om vedea ce va fi la noapte.
AFIBEBE37+Cristian Nicolae
AMR 5 ZILE
SI VINE ...
bernix spune:
Piciulika, ai descris exact ce simt si eu, dar dr. meu a zis vineri ca am colul inchis, desi nu a mai zis nimic de lungime ca pana acu'. Deci simteam bine: tre sa stau cuminte.
Ce-i cu graba asta, mai fetelor? Sim are initiative, Anissia e descapacita si Betty programata. NU ma alarmatri, va rog!
Io am fost azi prin oras, am luat cateva haine de bebe, camasi de noapte si farmaceutice pentru mine, dar n-am avut "curaj" sa cumpar patut, carut, comoda cu cadita. M-au napadit superstittile si mi s-a parut ca daca le cumpar influentez destinul.
Am umblat cam mult, de pa 2 pana la 7 si acu am o multime de contractii. O sa fac o baie, o sa iau un No-Spa si-o sa-mi las barbatu sa faca ceva mutari la Kapilands-ul lui, deci nu stiu daca mai intru.
Noapte buna si o noua zi luminoasa si frumoasa celor care-si vor intalni copii!
Happiness_4_us spune:
Somn usor sio de la noi, burtici!
Sa aveti o noapte linistita si sa dormiti cat mai mult!
Pupici!
Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Sabina spune:
eu am urat-o pe betyy de 100 de ori pana acuma:)
annisia??? hey, care-i treaba???
fetele, eu am o problema cu contractele.Sunt cetoase.Multa vb pt nimic, fraze cu multe ambiguitati.
O sa-mi faca sotul o lista cu toate nelamuririle lui,, hm.
voua vi s-a parut totul OK? Roxana, Andreea??
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
afibebe spune:
E liniste mare aici la noi.
ei bine atunciva uram o noapte linistita si vise placute.
Simona nu mai dai nici un semn de viata?
AFIBEBE37+Cristian Nicolae
AMR 5 ZILE
SI VINE ...
aniast72 spune:
Sabina, eu sunt mai credula. N-am stat sa le intorc de pe o parte pe alta... Iar daca firma mi-a fost recomandata de catre dr. meu, nu prea vad de ce as avea dubii.... Chiar as vrea sa vad si eu lista cu ambiguitatile...
Ma retrag la somnic ca azi am avut o groaza de treaba cu camera lui bb, maine pun si eu la spalat, mai am de umblat dupa covor...si lumea naste in jurul meu.
Pupici pe burtici.
Edit: afibebe, shhhhh, Sim are treaba.
Andreea 37+ cu
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Emma, La multi ani si numai bucurii!
Piciulika 33+ Michael
Multumesc!
Emma
Sabina spune:
am mai gasit si firma asta:
http://www.biogenis.ro
ei le depoziteaza la varsovia, e colborrae chiar cu institutul lor de hemato.
Andreea, nu stiam ca dr tau ti i-a recomandat pe astia:)
cum o sa am lista, o scriu aici. Contractul de la Biogenis pare ,mai concis, mai fara vraja.
trebuie sa ne gandim bine:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
piccaflor spune:
Venim si noi la spartul tirgului sa uram La multi ani tuturor Mariilor si Emmei! Sa aveti parte numai de zile senine!!!
Betty maine sintem cu gindul la tine....nastere usoara,refacere rapida si un bebe sanatos si frumos!
Betty
Roxana ma bucur ca s-a rezolvat conflictul cu mama ta ...si mama a fost dura cu mine si are un caracter imposibil,dar acum imi lipseste atit de mult!!!!...si ne certam de fiecare data cind vine aici sau cind vin eu in tara,e regula asta....dar dupa aia uitam....pina la o noua cearta cind ne amintim si de ne suparasem in trecut si o luam de la capat
Amar
Tomasa ai asa un mod de-a povesti linistitor....esti o dulce!
Sim vezi sa nu-l zgudui pe bebe prea tare
Annisia esti inca in formula 2 in 1 speram...
Fetelor spuneti-mi si mie va rog,ce sint ragadele astea?
Pupici si noapte buna tuturor
Picca 35+ cu Matteo