Mamici de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Ce veste minunata.
inca un bebelus.si iacata e prima bebelusa de la odiseea noastra.

Sa fie sanatoasa si fericita.

Roxana iubita am iesit deocamdata din starea de vis...

Doar ca acum ma macina alte ganduri.Oare voi putea fi o mamica buna si iubitoare???

Oare ma voi putea eu descurca cu Cristisor???
Cum il voi alapta, oare ma voi putea trezi noaptea sa il alaptez???
Il voi auzi?

Mai am putin si am asa niste emotii...
Ma bazam pe mama insa desi stau cu ea trece prin niste necazuri ft mari de la care eu incerc sa ma detasez.
Ma privesc si pe mine in mod direct insa daca nu as incerca sa le inlatur cat de putin piticul meu ar putea suferi si asta ar fi ft dureros.
Incerc sa fiu tare sa-mi incurajez parintii si sora care practic e cea mai traumatizata.
Dar e greu si va urma o perioada si mai grea pentru ei si implicit pentru mine deaceea sper sa nasc cat mai repede sa nu mai treaca prin emotii si cu mine.

ofof m-am mai descarcat putin.

hai va pup ca v-am inebunit cu problemele mele insa sincer va spun m-am descarcat putin.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 3 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Piciulika ma bucur ca ai fost si esti multumita de Penaten.

Si cumnata mea le-a folosit insa am vrut sa mai aud o parere.

te pup.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 3 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Neata si de la noi

In primul rand felicitari lui Betty si Mirelei, recuperare rapida dupa cezariana, copii sanatosi si numai bucurii de la ei.

Noi nu stam chiar pe roze. Am fost la echo, bebe tot nu a ajuns la greutatea satisfacatoare, deci mai stau pe tratament. Partea buna este ca contractiile de dilatare de col au devenit aproape inexistente. Din alea false am insa si cate 5-6 pe ora. Stau si ma gandesc ca Betty a nascut un fecior de 2500 gr si de nota 10, si asta imi da curaj. Mai merg marti la control, cand o sa imi faca si tuseu, ca sa evalueze starea fizica a colului. Acum n-a avut curaj sa bage mana, ca sa nu patim vreun pocinog, dat fiind ca eu una col nu mai am. E complet sters, insa se pare ca e inca inchis. Asa ca imi mai toc nervii pana marti, dupa care asta e, s-au mai nascut copii mici (desi la ritmul care l-a avut nu-mi prea trecea prin minte ca o sa avem problema asta).

Tomasa, iarta-ma, nu te-am mai sunat, insa am fost cam daramata si nu prea mi-a ars de nimic. Si astazi, dupa ce am facut un scandal monstru ieri, au venit (deja!) muncitorii sa termine reparatiile pe care le-am cerut in garantie.

Sa aveti o zi buna.

Ana 36+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

OOOOOOOOOOOOO CE VESTI MINUNATE:::MIRELA SI BETTY.....va doresc tot ce-i mai bun , copilasi sanatosi si voi asemenea sa va refaceti repede sa fi-ti langa ei
Sim, tin pumnii sa vina si la tine bebe Stefan, asa cu iti doresti repde si fara dureri majore...
Afibebe,sa dea DD pace si liniste in familia ta sa plece toate necazurile,sa te poti gandi la Cristisor ca el e cel ai important acum...
Piciulika votez si eu cu Penaten, super gama, si la Oana voi folosi , cred ca s-a obisnuit deja ca uleiul de corp pt bebe il folosesc de la 3 luni..si zau ca nu vad urma de vergetura si e f. bun
Rox si Sabina sa veniti cu vesti bune de la doctori...si parca ar fi cazul sa nu va mai grabiti asa ca nu mai putem cu atatea
vesti...
Cat despre Marunzika voi incerca eu loco de aici cu un sms sa vedem daca raspunde si va spun dupa aia..
Despre o alta colega de-a noastra Ramoniani tot de aici din De cu care ma stiu si vb ..a fost saracuta in spital cu contractii, a plecat direct de la cursurile prenatale ...cine stie ce or fi pus-o sa faca...acum e acasa si e mai binisor ..
Despre Myral nu stiu ea a tot avut probleme...cine stie poate acum isi tine puiul in brate..
Eu am experimentat dimineata..2 taieturi cam dureroase asa in burta si burta pietroi apoi m-au lasat...si mi-am zis ca ar putea fi un inceput..am intrat in sapt 36 ..la ce sa ma mai astept de acum..

carmen 36s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Teodoran, betty, mrl_dumitru FELICITARI!
Si celor care urmeaza nasteri usoare si bebici sanatosi si mancaciosi!
Noi nu am avut net, schimbat firma si sunt cam in urma cu noutatile, macar bine ca se actualizeaza listuta de inceput.
Sunt tot 2 in 1, dar bb se pare ca e micut, am foarte putina apa si raman sub observatie sa vedem daca mai creste mogaldeata! Contractii am dar nu in exces, presiune jos la greu si colul scuuuuurt si sters (de fapt dr a spus ceva de genul "uzat"). Oricum am reusit sa ajung la 35+ ceea ce e SUUUUPER, cand ma gandesc ca-n saptamana 28 eram la spital cu un col de 1cm,cu frica-n san ca nasc!
Un la fiecare! Ma apuc de citit!
Un we linistit la toate burticile!

35+ & 23kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Felicitari Mirela si Betty!ce bine ca au scapat de grija nascutului!eu nici nu vreau sa ma gandesc inca la nastere, o sa vad eu atunci cum o sa fie .Oricum, n-am dureri sau contractii cine stie ce, doar cate un junghi din cand in cand.Maine merg si eu la Suciu sa vad care e situatia.Dar nici la prima nastere n-am avut cine stie ce dureri, si nici contractii regulate.Dupa o noapte in spital ma stresam ca nu ma doare prea rau, ce ma fac, poate nu mai nasc si cand m-a pus dr. pe masa aveam dilatatie 8.Eh, de-ar fi si de data asta la fel...
Eu tot ma lalai cu bagajul de spital,inca nu l-am facut, nu stiu de ce nu-mi vine, dar azi trebuie sa le pun in geanta pe toate, sa scap de-o grija.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Gata am dat sms la Marunzika sa vedem ce raspunde...speram sa fie de bine

carmen 36s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Maruntikaaaaaaaaaaaaa, ce bine ca ai dat un semn de viata!

Ana 36+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

uite ca ea deja a raspuns...bine ca e bine...s-o tinem tot asa pana la final

carmen 36s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by amar

Gata am dat sms la Marunzika sa vedem ce raspunde...speram sa fie de bine

Oau ce dragute suntetei, da sunt bine, tocmai ce am scris pe dc! Multumesc ! Si nu, nu am nascut inca!

35+ & 23 kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput