Mamici de septembrie-octombrie (60)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sabina, mai bine acasa linistita, decat cu ganduri la Busteni! Mergi si la dr si te linistesti! Pupici si somn usor!

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Felicitari, Betty! Bun venit, Mario-Alexandru!

Haideti, fetelor, nu va mai grabiti asa. Copiii nostri se vor naste atunci cand e mai bine pt ei sau cand hotaraste doctorul.
Maine plec la Breaza pana pe luni-marti si nu voi mai intra, deci va doresc week-end placut tuturor si nastere usoara celor carora le-a venit timpul!

Bernix 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, nu am inteles nimic. Poti sa vii linistita la mine, care e treaba cu balena? Da-mi maine un mesaj sa vad ce si cum, nu cumva sa fiu iar fara lumina, asa pica orice gand de AC. Si sigur te primeste in garda. Apropos, daca iti era de "balenisme", oricum te vad la spital.

Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Gabriela, cu riscul sa repet ce au spus fetele: ce burtica frumoasa ai si cum radiezi!!! Dar e atat de adevarat incat putem canta in canon pe tema asta!
Si lucrusoarele Sarei... ufff!
Ce bine ca ai pus pozele!

Afibebe eu numai Penaten am luat - sunt super-incantata de linia lor! Au peste 100 ani in spate si-s SU-PER!Si... daca-ti spun ca si tata meu a fost dat cu de asta la popou - deh, venea crema din Elvetia, de la bunica lui! - noi de copii pana inclusiv acuma o folosim, la orice cosh, iritatzie etc. Nici nu concepeam sa iau altceva pt BB! Bravo cumnatului!

Andrruzza, ce dulce e printzesa adormita!

Sim, ne tzii in suspans! La grupa de mamaici de la bazin era una care la primul BB de 3 ori a mers cu contractzii la spital! Alarme false. Deci, la atac!

Rox, stai linistita ca BB nu sufera la o nastere normala! Au facut astia studii, cu monitorizari zone pe creier etc. El bietu' e in transa, dopat cu hormoni! Habar nu are ce si cum.
Si nu te grabi sa-l "scoti cat mai repede" ca iti trebuie tzie si lui timp sa treaca prin pasajul asta in ritmul lui/vostru, usurel si cu rabdare. Si sigur nu ii face rau - natura stie! Inca cei nascuti natural, storsi bine si inghesuitzi, nu au problemele pe care uneori BB de cezariana le au - naturalii au "masaj gratis": plamani, inima, circulatzie...
Toate au rolul lor si nu se intampla degeaba.

Piciulika 33+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, vroiam sa spun ca asa greu cum ne miscam etc etc e dificil cu vizitele.Mai ales ca tre sa ne ducem la dr, deci sa facem dus inainte etc[:D\]
Intr-o lume ideala, cu 2 servitoare in jurul nostru permanent si o bona cu master in educatie la Sofia si Alex, veneam de pe sosea, stateam la o barfa si ne ducea Rolls-ul la spital.

abereeeeeeeeeez;0)))

gabriela, acu vazui pozele.arati superb!! Emma, si tu la fel, ai avut o aniversare f frumoasa.

piciulika, si eu tot cu penaten votez.numai ca acuma n-am gasit exact crema aia pe care o vroiam.au cu zinc, dar nu ce caut eu, ce stiam eu era una muult mai cremoasa, asta, wundshutzcreme e cam densa.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina
piciulika, si eu tot cu penaten votez.numai ca acuma n-am gasit exact crema aia pe care o vroiam.au cu zinc, dar nu ce caut eu, ce stiam eu era una muult mai cremoasa, asta, wundshutzcreme e cam densa.

Zii de care si trimit! Aia in tub, asa-i? (aia in cutie metalica e super la iritatzii, dar intra greu ... sau nu prea in piele! Still, I just love it!)

Piciulika 33+ Michael

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina
piciulika, si eu tot cu penaten votez.

... eu nu votez: sunt fanatica!
Cam toata linia le-am ras-o de pe raft: de la servetzele popou la sampon/gel, wundschutz de cele 2 feluri... sper sa-i convina la lui Michael...

Piciulika 33+ Michael

Mergi la inceput

hahhaa, ce dulce esti cu trimisul!!! insa e prea complicat, multumesc din suflet , esti prea draguta
nu stiu ce foloseam..., cred ca cea la tub, eu la Sofia am avut parte de o cutie IMENSA, dreptunghiulara, care m-ar fi tinut vreun an daca nu o folosea fratele sofiei, avea 15 ani si era in perioada de cosuri, hahahahahahah, nu i-a ajutat mare scofala, dar el se dadea , ce meciuri aveam atunci:))))
cea in cutie metalica se gaseste si la noi, din fericire. mi-am aminitit: ;la sofia am primit crema aia imensa, cu zinc dar cremoasa, cea in cutie metalica, ulei, sampon...toata gama.

totusi, prima crema a sofiei a fost una de la farmacie, preparata acolo, dupa reteta pediatrei.Era f buna.abia dupa aia am folosit Penaten, deci cand avea fata vreo luna .

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrl_dumitriu spune:

Buna fetelor
Eu sunt sotul Mirelei si vreau sa va anunt ca avem o de 3kg,51cm si Afgar 9,nascuta pe 16.08.07 la 12:35PM prin cezariana
Si mamica si fetita sunt OK

Am si poze,dar nu ma descurc sa le uploadez

MiReLa si BB

Mergi la inceput

uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

acuma parca citeam ca are bb prea mic etc etc!! 3 kile, de-as face si eu tot asa!!!!
Mirela si tati, sa va traiasca fetota, sa va bucurati de ea, iar mamicii o recuperare rapida si mult laptic!!!

prima fetita!!!!!

PS Da de Myral si Maruntika...nimic, nimic????

Mergi la inceput