cata bautura alcoolica la Aeroport?
Raspunsuri - Pagina 2
rhoneea spune:
Te astept cu
Irina lui Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
Guestus spune:
In cala avionului nu ai voie sa bagi nimic ce este inflamabil. Da absolut nimic. Nu stiu cum e catalogata palinca....dar va spun ca cei de la discovery airline disaster de abia va asteapta.
Happiness_4_us spune:
De acord cu Guestus!
Eu citesc si ma oripilez de ce cantitati imense se vorbeste aici.
Stiu clar ca este voie 1l de tarie si 1l de vin.
Daca la destinatie, cand ai si bagajul de cala cu tine, te controleaza si gasesc alte cantitati decat cele permise, iti confisca ce este in plus, primesti amenda si iti pun si un sticker pe pasaport, iar la urmatoarea calatorie esti cautat si in gaura de sarpe.
Cred ca ati fost voi baftofi sa puteti duce asa cantitati, insa asta nu inseamna ca este legal.
Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
rhoneea spune:
In Otopeni la predarea bagajelor ptr cala nu se mai fac verificari.Il pui direct pe cantar si atat.La destinatie nu se mai fac verificari ti-l iei frumos de pe banda rulanta si ai plecat.Doar daca pari "misterios" ti se vor face verificari la destinatie.Cel putin eu asta am vazut.Si nu cred ca va lua cu ea "galoane" intregi de bautura.
Irina lui Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
Lorelai spune:
vamesul din tara de destinatie nu te intreaba cit alcool ai adus? eu problema nu o vad la otopeni ci la destinatie. pe mine ma intreaba de fiecare data daca am alcool si tigari si cit din fiecare. ma pune sa completez un formular pe care il semnez. daca scriu ca am 1l si am 10l in valiza inseamna ca mint si ma poate amenda si confisca tot alcoolul.
nana, nu e vorba cate prinde dar eu nu pot sa mint, si sa mai si semnez sub minciuna.
P.S. eu stiu pe cineva care a dus in canada 17l de palinca. era foarte mindru si spunea la toata lunmea. sorry, eu nu vad asta ceva de laudat.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
Donia spune:
Mie mi s-ar parea normal sa va interesati direct la sursa daca aveti voie sa transportati diferite articole si ce cantitati sunt permise.
Pe site-ul aeroportului Otopeni scrie ca orice cantitate de alcool care depaseste 2 L trebuie declarata (printre altele).
LISTA BUNURILOR CE TREBUIE DECLARATE LA IESIREA DIN TARA
Conform Regulamentului de aplicare a Codului Vamal al Romaniei HG 626/1997)
1.Sumele in lei ce depasesc valoarea a 1000 EURO;
2.Sumele in valuta ce depasesc 10.000 EURO sau echivalentul in alta valuta;
3.Armele, munitiile, materiile explozive, radioactive #351;i nucleare;
4.Stupefiantele (drogurile), substantele chimice esentiale si cele toxice;
5.Obiectele din metale pretioase care depasesc uzul personal;
6.Bauturile alcoolice care depasesc cantitatea de 2 litri;
7.Tigaretele care depasesc cantitatea de 200 bucati;
8.Orice bun cu valoare de peste 100 EURO (telefoane mobile, camere video, etc.) pentru ca pasagerii romani sa beneficieze de scutire la plata taxelor vamale la reintoarcerea in tara.
Cand am venit din Romania acum vreo 10 zile am fost intrebata cand am iesit din tara cat alcool am cu mine si cati bani cash. Iar in avion, pentru intrarea in Canada, am completat o declaratie pe care am scris cat alcool am.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.