Mamici noiembrie-decembrie 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

jasmin, acum sincer, eu una nu l-as imbraca in ticlam... asta e parerea mea! Nu ma las influentata, doar constat! Oricum eu vreu in sapt. 37 sa nasc!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

facem scandal ca nu ne baga nimeni in seama... ne luat jucariile si plecam........

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

pussi noi suntem in zona
asteptam telefon de la firma jane ca m-au sunat ma devreme in legatura cu carutul ca nu mai au in stoc cu bleo,doar rosu.si sa vada daca la alt sediu au.

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Gata, am venit si eu de la eco!!!
Bebelina e bine si miscatoare, n-a stat locului o clipa. Doctorul era foarte incantat de ce frumos i se vad camerele inimii si aorta. Eu ma faceam ca inteleg si eu entuziasmul lui, desi ma cam uitam ca mata-n calendar.
A ramas totusi mai mica cu o saptamana decat DPN-ul calculat dupa UM,dar am stat eu si m-am gandit ca dupa prestatiile mele din februarie, nici n-avea cum sa fie altfel, ca ovulatia pe mine m-a cam pacalit atunci, a fost mai tarzie. Deci Kara, ca o adevarata femeie in devenire, nu vrea sa arate mai in varsta decat este .
Am in continuare arterele uterine marite: 0,6 si 0,7 si mi-a dat ceva pentru scaderea lor si neaparat 3l de apa pe zi.

Roxana dar chiar ai talent la desen. Pai daca ma apuc eu sa-mi desenez burtica iese o porcarie.

Jasmin fetite in bleu/albastru parca mai merg dar baiat in ciclam ... (parerea mea)

28+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by irina_stef

pussi noi suntem in zona
asteptam telefon de la firma jane ca m-au sunat ma devreme in legatura cu carutul ca nu mai au in stoc cu bleo,doar rosu.si sa vada daca la alt sediu au.

28+ cu si

-IRINA-

Vad ca nu doar mie mi se intimpla chestii cu culorile...Totusi, Irina, rosu merge si la baietei. Carutul lui Lucas e portocaliu. Dar nu ma deranjeaza, si asa toate hainutele sunt albastre si bleu, mai schimbam cite ceva. Sunt curioasa cind apare colectia de toamna iarna daca gasesc hainute si de alta culoare...nu doar bleu pt baieti si roz pt fetite. As vrea galben, verde, violet, etc....

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

jasmin, acum sincer, eu una nu l-as imbraca in ticlam... asta e parerea mea! Nu ma las influentata, doar constat! Oricum eu vreu in sapt. 37 sa nasc!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Da, e clar, trebuie sa-l dau...am o prietena care trebuie sa nasca, daca n-o fi facut-o ieri (chiar, s-o sun), o sa i-l dau ei...Doamne, dar i-o venit fetitei fisul in perioada aceea? Ca va avea vreo 4 luni...desi fisul e un pic mai maricel, s-ar putea sa mearga pina pe la 6 luni.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Darleena, felicitarei pt bebe Kara!

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina_stef

pussi noi suntem in zona

28+ cu si

-IRINA-

irina cupara-l pe rosu ca-l vreau eu! cat costa? Cu tot cu landouri si scaune de masina? Transportul din Spania cat e? Daca il comand la incep. lui oct. cand ajunge?

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna seara !

Sunteti in verva !

Jasmine, eu una n-am de gand sa tin cont de culori, exceptand sa zicem culorile foarte inchise (gen bleumarin, negru etc) pe care nu le-as pune pe nici un bebe, fie el baiat sau fata. Eu pana acum am luat chestii crem, bej, verzi, galbene, albe si cateva bodyuri albe cu roz. Asa ca eu una n-as tine cont de culori.

Azi am fost si eu la epilat si pensat si desi operatiunea a fost dureroasa satisfactia a fost pe masura. Nu m-am epilat total ca nu m-au tinut nervii, dar inainte de nastere tot va trebui sa o fac.
Ah, si nu mai am burta paroasa !!!! Incepusem sa arat ca o femela urangutan in devenire (sani sprijiniti pe burta paroasa).

In week-end mergem la o cabana pe marginea unui lac si sunt total lipsita de entuziasm....

26s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

pussi,cand l-am comandat mi-au zis ca dureaza cam 2 luni,si l-am comandat acum 2 saptamani si deja m-au sunat ca saptamana viitoare il trimit asa rosu cum este.dureaza ca se fac livrari de la BARCELONA .pretul initial era de 840euro,dar acum la tel,mi-au spus ptr ca nu e culoarea care am vrut-o eu mi-l trimit cu 750,si primesc cadou intercomunicator,nu stiu daca e si video.in romania transportul nu stiu cat costa,aici este inclus in pret,ptr toata spania,ei il trimit la magazinul de aici si eu il iau de acolo.

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput